Telegram Grupları ile Sınava Hazırlık
Telegram Grupları ile Sınava Hazırlık

Telegram Grupları ile Sınava Hazırlık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telegram grupları ile sınava hazırlık sürecinizi daha keyifli hâle getirmeniz mümkün. Telegram grupları sadece sınava hazırlananlar için değil bir çok alanda aktif olarak kullanılmakta. Ancak sınavına çalışan kişilerle bir araya gelerek muhabbet edebilir, birbirinizi teşvik ederek motivasyon sağlayabileceğiniz için ülkemizde en çok bu alanda tercih ediliyor. Hem bilgilerinizi başkalarıyla paylaşabilir, hem de diğerlerinin paylaştığı bilgi ve kaynaklardan istifade edebilirsiniz.

Güvenli ve hızlı bilgi akışına katılarak YKS ile ilgili en güncel haberleri de yine bu gruplar üzerinden takip edebilirsiniz.

Sınav şartlarında, tarihlerinde, tercihlerle alâkalı hususlarda vb. değişiklik olursa bunları hemen öğrenebilirsiniz.

En Yeni Telegram Grupları 2022

Bilindiği gibi YKS sınavında başarılı olabilmek için bol bol deneme çözmek oldukça mühimdir. İşte Telegram grupları ve Facebook gibi platformlarda bunun için kurulur. Bu gruplar vasıtasıyla pek çok deneme sınavına ulaşabilir, bilgi dağarcığınızı zenginleştirebilir ve kendinizi her geçen gün biraz daha geliştirebilirsiniz. Çok aktif ve kaliteli birkaç Telegram grubu:

  • @Piyasa : Kripto para analizleri yapılan grup
  • @MatematikDersCalisma : Matematik soruları çözüler Telegram grubu
  • @Satilikilanlar : Satılık ilanların paylaşıldığı Telegram grubu
  • @SahibindenArabalar : Satılık araba ilanları paylaşılan Telegram grubu
En Yeni Telegram Grupları 2022
En Yeni Telegram Grupları 2022

Telegram kripto analizleri alanında da oldukça rağbet görülen bir mecradır. Telegram Bitcoin ve Altcoin analizleri yapanların en fazla uğrak yerlerinden biridir. Telegram kripto grupları içlerinde @piyasa (Piyasa konseyi) grubu oldukça tercih edilir. Gerek bilgisayarınızda, gerekse telefonunuzda deneme sınavlarına ulaşabilir, bunları çözerek hem bildiklerinizi pekiştirir hem de eksiklerinizin farkına varırsınız.

Tabii ki bütün Kripto Telegram grupları ücretsiz olarak faaliyet gösterir. Bu gruplara katılım sağlamanız, paylaşım yapmanız, dosyaları indirmeniz kesinlikle ücrete tâbî değildir.

Siz de YKS’ye tam donanımlı bir şekilde hazırlanmayı hedefliyorsanız bu gruplarla amacınıza daha kolay ulaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Konu anlatımı, soru çözümü ve buna benzer hususlarda yardım alarak üniversite hayalinize adım adım yaklaşabilirsiniz.

En İyi Telegram Kanalları

İnsan tek başına çalışırken bazen rehavete kapılır, isteksiz olur, motivasyonu düşer. Böyle durumalrda başkasından destek almaya gereksinim duyar. Telegram kanalları tam da bu aşamada imdadınıza yetişir. En iyi Telegram Kanalları listesinde birkaç kanal:

  • @ParaRaporu : Günlük olarak para kurlarının paylaşıldığı Telegram kanalı
  • @Son_Dakika0 : Önemli ve özet haberlerin paylaşıldığı Telegram kanalı
  • @KpssTestler : KPSS alanında testler paylaşılan Telegram kanalı
  • @AnketVar : Telegram’da güncel anketler paylaşılan kanal
  • @ingilizcep : İngilizce sorularla kelimeler öğreten Telegram kanalı
  • @GruplarKanallar : Telegram grupları ve kanalları paylaşılan bir kanal

Bu kanallarda sizinle aynı ideallere sahip, sizin gibi sınava heyecanla hazırlanan kişilerle tanışıp oohbet edebilirsiniz. Modunuzu canlı tutabilir, çalışma arzunuzu koruyabilirsiniz.

Gruplardan edindiğiniz arkadaşlarla birbirinize yoldaşlık edip destekleyebilirsiniz. Deneme sınavı, test, kitap ve benzeri konularda imkânlarınızı artırır, faydalandığınız kaynakları çeşitlendirerek YKS’ye en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.

En popüler Telegram kanalları için sitemizi inceleyebilir, sizin için özenle oluşturduğumuz grup listesine bakabilirsiniz. Takıldığınız soruları bu gruplarda çözüme kavuşturabilir, vakit kaybetmekten kurtulur ve sınava giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Öyleyse kolay gelsin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!