Tofisa Tunik Takim

Yeni Sezon Tofisa Tunik Takim Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tofisa tunik takim, tesettür giyimin en önemli bölümünü oluşturur. Hem tunik etek, hem de tunik pantolon olarak iki farklı başlıkta ve birçok modelde karşınıza çıkar. Seçimi tamamen giyim tarzınıza bağlıdır. Mütevazı kapalılık için daha çok tunik etek takımları tercih edilirken , genç tesettür kombinlerinde ise tunik pantolon takımları tercih edilir.

En Çok Tercih Edilen Tofisa Tunik Takim Modelleri Neler?

Tofisa Tunik Takim

Tofisa tunik takim, rahatlığı ve kullanışlılığı açısından tesettür giyimin gözde modelleri arasındadır. Hem şık hem de spor bir arada olsun ve trend giyime ayak uydurmak istiyorsanız, tunik takım modelleri tam size göredir. Kumaş çeşitliliği, yaz kış her mevsime göre renk çeşitliliği, model çeşitliliği fazla olan bu ürünlerle çok farklı ve tarz kombinler yapabilirsiniz.

1 – Tofisa Spor Tunik Pantolon Kombin Modeli

Tofisa Tunik Takim
Tofisa Tunik Takim

Bu kombin modelinde şıklıktan daha çok rahatlık önemlidir. Bol paça pantolonların tercih edildiği kombininizi alt üst ayrı ayrı da yapabilirsiniz. Sade, çiçekli, çizgili, üstten düğmeli, fırfır kollu Tofisa tunik takim modellerini daha çok günlükte kullanabilirsiniz. Yazlık ve kışlık modelleri vardır. Modern tesettür kombinleri içinde yer alır.

2 – Tofisa Triko Takım Modeli

Tofisa Tunik Takim

Triko takimlar , Tofisa tunik takim modelleri içinde kışın en vazgeçilmez olanıdır. Sıcacık tutmasının ve şık durmasının yanı sıra, efor gerektiren işleri hızlıca yapabilmek için en çok tercih edilen takımlar arasındadır.  Genel olarak siyah ve kahve tonları kullanılır. Giyim tarzınıza göre tunik – etek ya da tunik – pantolon şeklinde takım olarak kombinleyebilirsiniz.

3 – Tofisa 3′ lü Tunik Takim Modeli

Tofisa Tunik Takim

Tofisa tunik takim modellerinin paket halinde satılan ürünüdür diyebilirsiniz. Yani ceket – tunik – pantolon ( etek) ya da yelek – tunik – pantolon( etek ) olarak 3’lü halde satılır. Gideceğiniz yere göre kombinleyebilirsiniz. Bir nikâha gidecekseniz ceket olan üçlü takımı, ev ziyareti için yelek olan üçlü takımı tercih edebilirsiniz.

4 – Tofisa Tunik Etek Kombin Modeli 

Tofisa Tunik Takim

Mütevazı tesettür kombinlerinin vazgeçilmezi Tofisa tunik takim etek modelleridir. Kot, kumaş, fırfırlı, kalem, volanlı, pileli etek gibi birçok çeşidi vardır. Kullanım alanı özel ve günlük kombinler için değişir. Günlükte daha çok fırfırlı , düğmeli, sade, kemer detaylı etekler tercih edilirken özel günlerde kalem ,saten, kumaş etekler tercih edilir. 

Tunik seçiminiz de etek tercihinize göre olmalıdır. Örneğin, spor çizgili bir tuniğin altına ona uygun kot bir etek tercihi seçebilirsiniz.

5 – Abiye Tofisa Tunik Takim Modeli

Tofisa Tunik Takim

Kadınlar şık ve modern olmak ister bazı günlerde. Davet , düğün, nikah gibi özel günler için giyebileceği farklı tarzda elbiselere ihtiyaç duyar. Bunun için yapması gereken tek şey, Tofisa tunik takim modelleri bölümünden kendine bir model seçmektir. Dantelli, tül detaylı, taşlı, parlak, renkli, sade, abartılı ve birçok çeşitte beden ve tarzına uygun abiye tercih edilebilir.

Tofisa Giyim Kampanyaları

Tofisa Tunik Takim

Tofisa tunik takim ve diğer giyim ürünlerinin genelinde birçok indirimli fiyat kampanyaları vardır. Bunlar 1 alana 1 bedava ,saatlik indirimler, sezon sonu indirimleri, ne alırsan 10 TL ,30 TL ,..TL üzeri kargo bedava ürünleri, sepette indirimli ürünler gibi fırsatlardır. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız, Tofisa sitesini takip edebilirsiniz.

A – Tofisa 1 Alana 1 Bedava 

Tofisa Tunik Takim

Tofisa tunik takim fırsatlarının en çok tercih edilenlerinden biri 1 alana 1 bedava kampanyasıdır. Düşük ücretle  aynı anda daha fazla ürüne ulaşmak isteyenlerin tercihidir. Yapacağınız şey indirim zamanını takip ederek sipariş vermektir.

B – Tofisa İkili Takım 10 TL

Tofisa Tunik Takim

Tofisa sitesinin “Ne alırsan şu kadar ” kampanyasında Tofisa tunik takim modellerini 10 TL ‘ ye bulmak inanılmaz büyük  bir fırsattır. Gönderilen indirim kodu ve süresi dahilinde siparişinizi en kısa sürede tamamlayabilirsiniz. 

C – Tofisa Elbise 30 TL

Tofisa Tunik Takim

Sezon sonlarında indirime giren ürünlerden biri de elbiselerdir. Oldukça geniş model ve çeşide sahip olan bu ürünlere, indirim günlerini takip ederek ulaşabilirsiniz. Kategorilerden 30 TL olan siyah, beyaz , tesettür elbise, gömlek elbise gibi modelleri arayıp ulaşabilirsiniz. Sepete ekle deyip sipariş verebilirsiniz.

Sefamerve Pantolon Tunik Takım 

Tofisa Tunik Takim

Sefamerve, günlük ve özel giyime  uygun kıyafetlerin tercih edildiği tesettür giyim markasıdır. Binbir türlü çeşidiyle ve modeliyle tesettür giyimin öncülerinden olmuştur.  Bu siteden alınan şık, günlük, spor, yazlık, kışlık, çiçekli, sade her türlü modelde pantolon tunik takımını, uygun yer ve zamanda kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürünlere Trendyol, tesettür tunik takım yazarak da ulaşabilirsiniz.

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!