featured

Toyota GR Supra GT4: Yeni Yılın en Hızlı Arabası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toyota firmasının 2020 yılında satışa sunacağı Toyota GR Supra GT4, yarış otomobili niteliğinde bir araç olacak diyebiliriz. Toyota firma yetkililerin açıklamalarına göre; Toyota’nın ilk mat renkli arabası olacağını ve sadece 24 adet üretileceği söylenmektedir. Yarış otomobili görünümü verilmiş ve hızlı duruşu ile oldukça başarılı bir araç görünümü sağlanmış. Toyota GR Supra GT4 modelini gelin yakından inceleyelim.

Bakınız: DODGE DURANGO SRT: SUV MODELLERİN EN GÜÇLÜSÜ

Toyota GR Supra GT4: Yarış Görünümü!

Toyota GR Supra GT4

Toyota Supra 1994 modelinde piyasaya sürülmüş bir otomobil olarak herkes tanıyor. Fakat 2020 Toyota Supra ile fazla benzerlikleri yok diyebiliriz. Toyota GR Supra GT4 modelinin ön kısmına bakacak olursak oldukça etkili bir yarış arabası görünümü sağlanmış. Ön tampon hava girişleri Toyota Supra eski modelinde de görmek mümkündür. Karbüratör soğutması ve motor soğutması için bu tür hava girişleri önemli ve aracın daha çok hız yapabilmesine olanak tanımaktadır.

Toyota GR Supra GT4 ön farları led şerit döşenerek yeni nesil otomobiller ile aynı modaya ayak uydurmuş görünüyor. Aracın ön kısımı fabrika çıkışlı modifikasyon görünümü sağlanmış durumda. Kısacası bu araç sadece yarış arabası olarak tasarlanmış diyebiliriz.

Toyota GR Supra GT4 Arka Görünüm

Toyota GR Supra GT4 Arka Görünüm

2020 model bir yarış arabası için oldukça başarılı bir arka görünüme sahip denilebilir. Body kit görünümü ve karbon fiber hafif parçalar eklenerek oldukça güzel bir tampon yapısı sağlanmış. Ayrıca egzoz çıkışı tamponun orta kısmından verilmiş. Ufak bir bagaj kapağı ve üzerine karbon fiber havalık eklenerek yarış görünümü sağlanmış.

Geniş ön ve arka tampon eklenen GR Supra modeli, ön spliter, geri difüzör, yan etekler ve kapı aynalarında hafif bileşimli materyaller kullanılarak aracın ağırlığında indirim sağlanmış.

Toyota GR Supra GT4 iç Görünüm

Toyota GR Supra GT4 Şöför koltuğu

Aracın ön koltuğu OMP marka yarış koltuğu eklenerek aracın asıl amacı belli edilmiş diyebiliriz. iç aksamları çelik direklerle sabitlenerek iç güvenliği artırılmış.

Toyota GR Supra GT4 özellikler

Aracın göğüs kısmına yarış için özel tasarlanmış manuel tuşlar eklenerek aracın motor aksamında gerçekleştirebileceğiniz özellikler artırılmış ve aracın yarışa hazır hale getirilmesi konusunda güç takviyesi gerektiren düğmeler mevcut.

Toyota GR Supra GT4 Direksiyon

Toyota GR Supra GT4 modeli için özel GR direksiyon tasarlanmış ve yine yarış için tasarlanmış bu direksiyon’da dijital ekran göstergesi ve araç aksamında gerçekleşen derecelerin göstergesi bulunmaktadır. Oldukça başarılı bir görünüme sahip olan aracımızın yarış için oldukça başarılı bir araç olarak üretileceğini görmüş olduk. 2020 yılında 24 adet üretilecek ve satışa sunulacak bu otomobilin alıcıları merakla bekliyor olmalılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!