featured

Trendyol Cüzdanım İle 10 TL Kazanma Kampanyası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol, Trendyol Cüzdanım uygulaması için özel olarak 10 TL yükle ve 10 TL kazan kampanyasını başlattı. Bildiğiniz gibi Trendyol Cüzdan sizlere yapacağınız her alışverişte %2 Trendyol para kazandırma, iptal etmiş olduğunuz siparişinizin tutarını kısa bir süre içerisinde tekrar cüzdanınıza aktarma, Trendyol cüzdan ile yaptığınız bütün alışverişlerinizde Trendyol Para kazanma gibi daha pek çok kolaylık sağlaması ve müşterileri için çeşitli kampanyalar sunması için ortaya çıkarılmış bir uygulamadır. Bu kampanyalardan bir tanesi de Trendyol Cüzdan bakiyenize 10 TL yüklemeniz halinde 10 TL kazanma fırsatıdır.

Trendyol uygulamasına girdiğiniz zaman Cüzdan hesabı sekmesine tıklayarak ”Cüzdana özel avantajlarım” bölümünde eğer 10 TL yükle ve 10 Trendyol Parası Kazan seçeneği bulunuyorsa sizler de bu kampanyaya katılım gösterebilir; 10 TL değerinde Trendyol Parası kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Kampanyaların yanı sıra sepette ekstra indirimler kazanabilmek için Trendyol indirim kodu 2021 fırsatlarını takip etmeyi de unutmayın. Trendyol aktif indirim kodu avantajlarını kuponburada.com web adresimiz üzerinden görüntüleyebilir ve ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

TRENDYOL CÜZDAN PARA YÜKLEME

Banka ya da Kredi kartınız ile para yüklemesini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yüklemiş olduğunuz tutar vakit kaybetmeden Trendyol Cüzdan hesabınıza aktarılacaktır.30 gün içinde toplamda 10.000 TL para yükleme imkanına sahipsiniz.Cüzdan limitiniz ise 750 TL olarak belirlenmiştir.Kimlik doğrulama işleminiz ile birlikte limitiniz otomatik olarak 10.000 TL’ye yükselecektir.

TRENDYOL CÜZDAN İLE ALIŞVERİŞ

Ödeme aşamasına geldiğiniz zaman, Trendyol Cüzdanım ile öde sekmesine tıklayarak cüzdan bakiyeniz üzerinden ödemenizi gerçekleştirebilmektesiniz.Trendyol Cüzdan uygulaması ile ödeme seçeneği çıkabilmesi için Cüzdanınızda bulunan tutarın mutlaka sepetinizdeki tutardan fazla olmalıdır.Ödeme aşamasına geldiğiniz zaman, kazanmış olduğunuz Trendyol Para sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan otomatik bir şekilde harcanır.Harcamış olduğunuz Trendyol Para haricinde kalan ödeme miktarı üzerinden Trendyol Para kazanımız ise hesaplanmaktadır.Yalnızca tek bir ödeme seçeneğini kullanılarak sipariş verebilme hakkına sahip olduğunuzu unutmamanız gerekir. Trendyol Cüzdan ve Kredi ya da Banka kartınızı birleştirilerek sipariş verme şansınız bulunmamaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!