trendyol-ilk-siparis-indirim-kodu

Trendyol İlk Sipariş İndirim Kodu 2023 için Nasıl Kullanılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol ilk sipariş indirim kodu bahsedilen bu platform üzerinden ilk defa sipariş verecek olan müşterilerin bütününe sunulan bir avantajdır. 2010 yılında Demet Mutlu tarafından kurulmuş bulunan bir online alışveriş platformu olan bu uygulama, son yıllarda online alışverişin çokça tercih edilmeye başlaması ile Trendyol uygulaması oldukça popüler hale gelmiştir. Trendyol ilk sipariş indirim kodu nasıl alınır? Trendyol ilk sipariş indirim kodu nereden alınır? Gibi sorularınızın ve buna benzer merak konusu olan sorularınızın cevabı bu yazının devamında bulunmaktadır.

Birçok kullanıcısı olan bu söz konusu uygulamanın müşterileri tarafından gelecek olan kampanyalar ve indirim kodları sıkı bir şekilde takip edilmektedir. Trendyol uygulamasının daimi müşterilerinin yanı sıra ilk defa bu siteden alışveriş yapacak olan kullanıcılar tarafından Trendyol ilk sipariş indirim kodu nasıl ve nereden alınır? Soruları merak konusu olmuş durumdadır.

Trendyol İlk Sipariş İndirim Kodu Nedir? 

Son yıllarda internet üzerinden alışverişin çoğalması ve popülerleşmesi üzerine birçok online alışveriş platformu türemiş durumdadır. Bahsedilen bu platformlar arasından en çok tercih edilen Trendyol uygulaması sık sık yeni kampanyalar yapmakta ve indirim kodları bulunmaktadır, bu kodlardan bütün Trendyol kullanıcıları yararlanabilmektedir. Bu kampanyalar ve kodların yanı sıra bahsi geçen bu platformun kendisinden ilk defa alışveriş yapacak olan müşterilerine özel indirim kodları bulunmaktadır.

trendyol-ilk-siparis-indirim-kodu

Trendyol İlk Sipariş İndirim Kodu Nereden Alınır? 

Trendyol ilk sipariş indirim kodu nereden alınır? Kuponburada.com sitesinde Trendyol ilk sipariş indirim kodu sayfasına giriş yapın ve mevcut olan indirim kodlarının arasından istediniz arzu ettiğiniz kodu seçin. Ardından kodu aktif et seçeneğine tıklayarak Trendyol ilk sipariş indirim kodu sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda 1indirimkodu.com sitesinden de Trendyol ilk sipariş indirim kodu bulabilirsiniz.

Trendyol İlk Sipariş İndirim Kodu Çeşitleri

Trendyol uygulamasından ilk defa alışveriş yapacak olan bütün müşterilerin yararlanabileceği indirim kodlarından birkaçı şunlardır:

BRAUN500: Bu Trendyol ilk sipariş indirim kodu ile Trendyol uygulamasında ihtiyacınız olan Braun markasına ait IPL lazer epilasyon aletlerinde geçerli olan bu kampanya ile 500 TL ye varan indirimleri yakalayabilme şansına sahip olabilirsiniz. Bu kuponun geçerlilik süresi ve alt bir limiti bulunmamaktadır.

TRENDYOL200: Belirtilen Trendyol ilk sipariş indirim kodu ile Trendyol uygulaması içerisinde küçük ev aletleri kapsamı dâhilinde olan ürünler için sepetinizde 200 TL tutarında indirime sahip olabilirsiniz. Söz konusu bu kod için belirli bir alt limiti ve geçerlilik süresi yoktur.

KAZAN20: Bu Trendyol ilk sipariş indirim kodu ile alt limit söz konusu olmaksızın bütün siparişlerinizde sepette 20 TL indirim kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Bahsi geçen bu indirim kodunun geçerlilik süre limiti de bulunmamaktadır.

trendyol-ilk-siparis-indirim-kodu

Trendyol Market İlk Sipariş İndirim

Telefonunuza indirdiğiniz Trendyol mobil uygulaması üzerinden, hızlı market kısmından yapacağınız 80 TL ve üzeri ilk siparişiniz için geçerli 40 TL tutarında olan indirim kampanyasından “HIZLIMARKET40” kupon kodunu kullanarak yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda “MEGA25KOD” kodunu kullanarak Trendyol hızlı market de dâhil bütün siparişlerinizde 25 TL indirim avantajından yararlanma şansına sahip olabilirsiniz. 

Trendyol Aktif İndirim Kupon Çeşitleri

Trendyol ilk sipariş indirim kodu ile ilk defa alışveriş yapacak olan müşterilerine indirm avantajı sunmasının yanında sürekli müşterileri için sıklıkla çeşitli kampanyalar ve indirim kodları sunmaktadır. Bu kodlardan bazıları şu şekildedir:

MEGA50: Bu kodu kullanarak Trendyol kampanyaları üzerinden yapacağınız 250 TL ve üzeri tutarında ki alışverişlerinizin tümünde sepette 50 TL indirim kazanma avantajına sahip olabilirsiniz.

TRENDYOL200: Bahsedilen bu kodu kullanarak ev aletleri kapsamından yapacağınız alışverişlerde sepette 200 TL kadar indirim hakkına sahip olabilirsiniz.

DANLA100: Söz konusu bu kodu Grundig Kb 4134 Tdx Dark Inox Kişisel Blender ürününde sepetinizde ki kod alanına yazarak aktif hale getirebilir ve 100 TL tutarındaki indirimden yararlanabilirsiniz.

trendyol-ilk-siparis-indirim-kodu
Trendyol İlk Sipariş İndirim Kodu

ELRAENN25: Bu kodu kullanarak Trendyol uygulamasının yemek kategorisinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinizde, sepette 25 TL tutarında indirime sahip olma hakkı kazanabilirsiniz.

EV40: Söz konusu bu kodu kullanarak ev ve yaşam kategorisinde mevcut bulunan ürünler ile alışverişinizde sepette 40 TL kadar indirim kampanyasında yararlanabilirsiniz.

WELCOME20: Bahsi geçen bu kod sayesinde Trendyol uygulaması Avrupa’da ikamet eden müşterilerinin her 30 Euro ve üzeri alışverişlerinde sepette %20 ye varan indirim sağlamaktadır.

 Trendyol Aktif 2022 Kampanyalar

trendyol-ilk-siparis-indirim-kodu

Trendyol peşin fiyatına 6 ay taksit: Bu kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar yapacağınız 3000 TL ve üzeri alışverişleriniz için en fazla 6 ay taksit imkânı için geçerlidir. Söz konusu bu kampanya koşulları kart çeşitlerine göre değişiklik göstermektedir. Bahsedilen bu kampanya bankacılık denetleme ve düzenleme kurumu tarafından taksit kısıtlaması mevcut bulunmayan ürünler için geçerlidir. Trendyol bu kampanyayı arzu ettiği zaman kampanya koşullarını değiştirme ve durdurma haklarını saklı tutmaktadır.

Trendyol gel al noktası: Trendyol uygulaması ile anlaşmalı esnaf noktaları, anlaşmalı kargo şubeleri ve 7/24 aktif olan kargo otomatlarını kullanarak siparişinizi ne zaman teslim alacağınızı siz belirleyebilirsiniz. Sepetinizi onayladıktan sonra “Gel Al” seçeneğine tıklayarak çıkan haritadan size yakın olan, istediğiniz gel al noktasını seçerek bu kampanyayı aktif edebilirsiniz. Söz konusu olan bu kampanyanın bir diğer avantajı ise Trendyol cüzdanınız için 10 TL kazanabilirsiniz. 

Siparişinizi tamamladıktan sonra siparişlerim sayfasından siparişinizin durumunu ve gel al noktanızın adresini bulabilirsiniz. Bu sipariş detay sayfasından ya da telefonunuza gelen SMS ile gel al noktasına gelen siparişinizi üç gün içerisine güvenli bir şekilde teslim alabilirsiniz

Kaynak : https://trparca.com/indirim-ve-kampanyalar/ 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!