featured

Türkiyenin En Güzel Kadınları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiyenin en güzel kadınları listesi her yıl yenilenmektedir. Magazin dünyasında sık sık yer alan bu konu çok kişinin ilgisini çekmektedir. Ülkemizde yaşayan ve magazin dünyasına sık sık konu alan ünlü bayanlar, güzelliklerden hiç değer kaybetmemişe benziyor. Yeni ünlü olan bayanların dışında güzellikleriyle akıllardan çıkmayan birçok yaşı ilerlemiş ünlü bayanlarda magazin gündeminde yerini koruyor. Farklı meslek gruplarından derlediğimiz Türkiyenin en güzel kadınları listesi tüm detaylarıyla bu yazımızda sizleri bekliyor olacak. Şimdi birlikte gündem de olan ve ocak 2020 Türkiye’nin en güzel kadınlar listesini inceleyelim. Gerek magazin dünyasında gerek medya da kendilerinden sıkça söz ettiren işte Türkiye’nin en güzel kadınları:

Türkiye’nin En Güzel Kadın Sporcuları

Başarılarının yanı sıra güzellikleriyle dikkat çeken bayan sporcularımız zaman zaman magazin dünyasına konu olmaktadır. Gerek aktif olarak spor hayatına devam gerek ise spor hayatını sonlandırmış birçok güzel sporcumuz mevcuttur. Türkiyenin en güzel kadın sporcuları listesini gelin birlikte inceleyelim:

1- Esra Şencebe

Esra Şencebe 1981 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Henüz 13 yaşındayken aktif spora başlayan ünlü basketbolcu, Galatasaray alt yapısından yetişmiştir. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen ünlü basketbolcunun kariyeri başarılarla doludur. 2014 Yılında kariyerini sonlandıran Esra Şencebe 2015 yılında tekrar basketbola dönmüştür.

2- Serenay Aktaş

Türkiyenin en güzel kadın sporcuları arasında yer alan Serenay Aktaş 1993 İstanbul doğumludur. Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu ünlü futbolcu, dizi ve filmlerin yanı sıra yarışmalarda yer almıştır. Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren Serenay Aktaş, son olarak kim daha mutlu sinema filminde rol almıştır.

3- Neslihan Demir

1983 Yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Neslihan Demir ülkemizin en önemli voleybolcularından biridir. Kariyerinde sayısız başarılara imza atan Türk voleybolunun en ünlü isimlerinden biri olan Neslihan Demir aktif sporculuk kariyerini sonlandırmıştır. Ünlü voleybolcu kariyeri boyunca Vakıfbank, Eczacıbaşı ve Galatasaray gibi önemli takımlarımızın formasını gitmiştir.

4- Eda Erdem

Türk voleybol tarihine altın harflerle giren Eda Erdem 1987 İstanbul doğumludur. Kariyerine Beşiktaş alt yapısında başlayan ünlü sporcu, 2008 yılından beri Fenerbahçe formasını giymektedir. Kariyerinde birçok başarısı bulunan Eda Erdem aktif sporculuğa devam etmektedir.

5- Şahika Ercümen

Dalış sporunun en önemli isimlerinden biri olan Şahika Ercümen 1985 İstanbul doğumludur. Ülkemizin en önemli dalış rekortmeni olan Şahika Ercümen, başarılı kariyeriyle dikkat çekmektedir. Hatta Şahika Ercümen başarıları hakkında dünyadan güzel yorumlar almaktadır.

Türkiye’nin En Güzel Kadın Sanatçıları

Magazin dünyasına damga vuran güzellikleriyle adından söz ettiren sanatçılarımızın birçok başarıları bulunmaktadır. Türkiyenin en güzel kadın sanatçıları listemizi gelin birlikte inceleyelim.

1- Hadise

1985 Yılında Belçika’ da dünyaya gelen Hadise ülkemizin en önemli sanatçılarından biridir. Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan Hadise, ülkemizi uluslararası şarkı yarışmasında başarıyla temsil etmiştir. Aktif olarak sanatçılık kariyerine devam eden Hadise, O Ses Türkiye isimli yarışma programında jüri olarak görev almaktadır. Şarkılarını milyonların dinlediği Hadise’nin video çekimlerindeki dansları da yine milyonların ilgisini çekmektedir. Hadise sadece şarkılarıyla tutulan bir kadın değil, her yönüyle popüler olan en güzel 100 kadından birisidir. 

2- Hülya Avşar

Türkiyenin en güzel kadın sanatçıları arasında yer alan Hülya Avşar 1963 Balıkesir doğumludur. 1983 yılında Türkiye’nin en güzel kadını yani Türkiye güzeli seçilen Hülya Avşar’ın kısa  bir süre sonra tacı elinden alınmıştı. Şuan aktif olarak sunuculuk, oyunculuk, şarkıcılık yapan ünlü sanatçı aynı zamanda tenis tutkunudur. Başarılı kariyeri ile dikkat çeken Hülya Avşar son olarak 2019 yılında albüm çıkarmıştır.

3- Betül Demir

Betül Demir 1980 İstanbul doğumludur. Aktif olarak kariyerini sürdüren sanatçı birçok başarıya’ da imza atmıştır. Şarkıcılık dışında, aktif olarak söz yazarlığı ve bestecilik yapmaktadır. 

4- Aynur Aydın

1985 Almanya doğumlu ünlü sanatçı Aynur Aydın aktif olarak kariyerini sürdüren sanatçılarımızın başında gelmektedir. Özellikle 2019 yılını aktif olarak sürdüren sanatçı, 2 farklı albümle sevenlerinin karşısına çıkmıştır. Aynur Aydın aynı zamanda kariyerini söz yazarı olarak da sürdürmektedir.

5- Göksel

Ülkemizin en önemli sanatçılarından biri olan Göksel 1971 İstanbul doğumludur. 1997 Yılından beri kariyerini sürdüren sanatçı bu süre içerisinde 12 farklı ödül alma başarısı göstermiştir. Ünlü şarkıcı aynı zamanda söz yazarı ve yapımcı kimliği ile bilinmektedir.

Türkiye’nin En Güzel Kadın Oyuncuları

Birçok filmde ve dizide yer alan ünlü kadın oyuncular güzellikleriyle dikkat çekmektedir. Magazin gündemini güzellikleriyle ve başarılıyla yer alan kadın oyuncular ülkemizin önemli yapı taşlarındandır. Türkiyenin en güzel kadın oyuncuları listesine gelin birlikte bakalım.

1- Serenay Sarıkaya

Son dönemin en önemli oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya 1991 Ankara doğumludur. Oynadığı dizi ve filmlerde adından söz ettiren sanatçı güzelliği ile dillere destandır. Aktif oyunculuk ve mankenlik yapan Seranay Sarıkaya birçok ödüle de laik görülmüştür. Son olarak Fi dizisinde yer alan oyuncunun 41 farklı ödülü mevcuttur. Neredeyse her an yeni bir özelliği ile karşımıza çıkarak herkesi şaşırtan Serenay Sarıkaya, kendinden sıkça söz ettirerek güzel yorum alan bir sanatçımızdır. 

2- Hazal Kaya

Türkiyenin en güzel kadın oyuncuları listesinde yer alan Hazal Kaya 1990 İstanbul doğumludur. Aktif olarak dizi ve film sektöründe yer alan güzel oyuncu en son bizim hikaye isimli televizyon dizisinde rol almıştır.

3- Bensu Soral

Adından yeni yeni söz ettiren genç oyuncu 1991 Bursa doğumludur. Aktif olarak kariyerine devam eden Bensu Soral birçok filmde rol almıştır. Başarılısı ile dikkat çeken oyuncunun en son rol aldığı film ise Organize İşler 2 olmuştur.

4- Beren Saat

Aktif kariyerine devam eden Beren Saat 1984 Ankara doğumludur. Güzelliği ve başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu birçok film ve dizide rol almıştır. Son olarak internet üzerinden yayınlanan ve oldukça ses getiren yapımlardan biri olan Atiye dizisinde rol almaktadır.

5- Tuba Büyüküstün

Güzelliğiyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu 1982 İstanbul doğumludur. Güzelliğinin yanı sıra aldığı 29 ödülle başarısından söz ettiren Tuba Büyüküstün son olarak Cesur ve Güzel dizisinde rol almıştır. Geçtiğimiz aylar içerisinde Netflix için hazırlanan Rise Of Empires: Ottoman özel yapımında Mara Hatun karakterini canlandırmıştır. 

Türkiye’nin En Güzel Kadın Dansçıları

Ülkemizde yer alan kadın dansçıların başarısı birçok kesim tarafından yakından takip edilmektedir. İlerlemiş yaşlarına rağmen güzelliklerinden değer kaybetmeyen ünlü dansçılar magazin dünyasında hala yer tutmaktadır. Türkiyenin en güzel kadın dansçıları listesini gelin birlikte inceleyelim.

1- Yonca Evcimik

Ülkemizin en önemli isimlerinden biri olan Yonca Evcimik 1963 İstanbul doğumludur. Şarkıcılığı, oyunculuğu ve sunuculuğu ile dikkat çeken sanatçı ülkemizin en önemli dansçılarından biridir. Sayısız başarısıyla dikkat çeken ünlü isim birçok ödüle de laik görülmüştür.

2- Asena

1977 Yılında İstanbul’ da dünyaya gelen ünlü dansçı Asena Türkiyenin en güzel kadın dansçıları arasında yer almaktadır. Kariyerine 1998 yılında başlayan ünlü dansçı birçok projede yer almıştır. Aktif dansçılık kariyerine son veren Asena birçok televizyon programına da katılmaktadır.

3- Didem Kınalı

Ülkemizin önemli dansçılarından biri olan Didem Kınalı 1986 İstanbul doğumludur. Aktif olarak dansçılık kariyerine devam eden ünlü isim birçok proje yer almaktadır. Türkiye’ de İbo Show programıyla ünlenen güzel dansçı daha sonra birçok proje yer alma başarısı göstermiştir.

4- Neşe Sayles

1986 Yılında İtalya’ da dünyaya gelen Neşe Sayles birçok projede yer almıştır. 2004 Yılında düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında ettiği dans ile tanınan ünlü dansçı daha sonra birçok film ve programda aktif olarak yer almıştır.

5- Sibel Gökçe

Ülkemizin en önemli dansçıları arasında yer alan Sibel Gökçe 1970 Almanya doğumludur. Dansçılık kariyerine 1991 yılında başlayan Sibel Gökçe aynı zamanda birçok farklı dizi ve film projelerinde de başarıyla görev almıştır.

Türkiye’nin En Güzel Kadın Spikerleri

İzleyicileri ekran başına kilitleyen başarılı kadın spikerler, güzellikleriyle dikkat çekmektedir. Özellikle spor alanında aktif olarak yer gösteren ülkemizin en önemli bayan spikerleri başarılarıyla’ da dikkat çekmektedir. Türkiyenin en güzel kadın spikerleri listemizi gelin birlikte inceleyelim.

1- Çağıl Özge Özkul

Ülkemizin tescilli güzellerinden biri olan Çağıl Özge Özkul 1988 Ankara doğumludur. 2012 Yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olan bu isim aynı zamanda Amerika’ da düzenlenen yarışmada da ilk 16 isim içerisine girmiştir. Güzelliğinin yanı sıra başarısıyla dikkat çeken isim aktif olarak Beinsport ekranlarında spikerlik yapmaktadır.

2- Tuğba Dural

1981 Yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen ünlü spiker Türkiyenin en güzel kadın spikerleri arasında yer almaktadır. 2004 Yılından beri aktif kariyerine devam eden isim NTV ve NTV Spor kanalarında çalışmıştır. Güzelliğinin yanı sıra birçok başarısıyla dikkat çeken isim Tuba Dural aktif olarak spikerlik görevine devam etmektedir.

3- Seda Öğretir

1980 Yılında Eskişehir’de dünyaya gelen ünlü isim birçok kanalda spikerlik yapmıştır. Başarısının yanı sıra güzelliğiyle dikkat çeken Seda Öğretir kariyerine 2001 yılında başlamıştır. Kanal D ve CNN Türk kanallarında çalıştıktan sonra NTV bünyesine katılan ünlü isim Seda Öğretir, aktif olarak kariyerine devam etmektedir.

4- Nazlı Çelik

1977 Yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü spiker Nazlı Çelik başarısıyla dikkat çekmektedir. 1999 yılından beri aktif kariyerine devam eden başarılı spiker ülkemizin en güzel spikerleri arasında yer almaktadır. Sayısız başarısıyla dikkat çeken isim aktif olarak STAR TV kanalında spikerlik yapmaktadır.

5- Dilara Gönder

1983 Yılında Almanya’da dünyaya gelen Dilara Gönder NTV ve NTV Spor ekranlarında dikkatleri üzerine çekmiştir. Başarısının yanı sıra güzelliğiyle dikkat çeken isimi aynı zamanda dizi ve filmlerde de rol almıştır. En son 2014 yılında yayınlanan bir dizide yer alan ünlü isim aktif kariyerine devam etmektedir.

Burada yer alan Türkiye’nin en güzel kadınları sadece güzellikleriyle ön planda değiller aksine başarılarıyla da sevilen Türk kadınlarıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!