featured

Türkiye’nin En İyi Freelance iş ve Uzman Bulma Platformu Hizlibul.com

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasada bu kadar çok freelance web sitesi platformu varken, sizin için en iyisine karar vermek zor olabilir. Serbest çalışma platformları, ister serbest çalışmaya nasıl başlayacağınızı çözme aşamasında olun, ister mesleğinizde zaten bir uzman olun, kariyerinizi büyütmek için değerli araçlar olarak hizmet edebilir.

Bugün, hemen iş bulmanıza yardımcı olduğunu iddia eden birçok iş sitesi var, ancak serbest çalışan iş endüstrisi kendi başına bir dünyadır. Bir freelance çalışan olarak ihtiyaçlarınız, ortalama bir maaşlı çalışandan çok farklıdır, bu nedenle özel bir freelance iş web sitesi ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayabilir.

Görünüşte benzer olsalar da bu hizmetler yalnızca mevcut işlerde değil, aynı zamanda üyelik yapınızda da birbirinden çok farklıdır. Fiyatlandırma, bu nitelikteki bir üçüncü taraf sağlayıcı kullanılarak gelen ücretleri ve bulucu ücretlerini içerebilir. Erişilebilirlik ve iş kalitesi, seçtiğiniz serbest web sitesine göre de değişebilir.

Doğru platform size nasıl yardımcı olabilir?

Basitçe söylemek gerekirse, yeni başlayanlar ve uzmanlar için en iyi serbest web siteleri, sizi değerli iş fırsatlarına ve müşterilere bağlamak için sorunsuz ve anlaşılır bir süreç sağlar.

Tabii ki, belirli serbest çalışma ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak, herhangi bir site için dikkate alınması gereken olumlu ve olumsuz yönler vardır.Daha akıllı çalışmak, serbest tasarım iş panolarını kendi avantajınıza kullanmak anlamına gelir. Serbest çalışanlar için tasarlanmış o kadar çok iş panosu var ki, yeni fırsatlar bulmak sadece birkaç tık ötede.

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Freelance İş Web Sitesi Platformu hizlibul.com

Hizlibul freelance iş platformu 2015 yılında webmaster’lar ve tanıtım yazısı alım satımı yapanlar için kuruldu ve alanında verdiği kusursuz hizmet ile serbest çalışanlar ve işverenler arasında en çok tercih edilen freelance alış – satış platformu haline geldi.

Ne tür bir serbest çalışan olursanız olun iş bulmak için en iyi serbest web sitelerinden biri olabilir. Web geliştirme, grafik tasarım, müşteri desteği ve hatta serbest metin yazarlığı yapanlar, hizlibul’un sunabileceği çok şey olduğunu görecekler. Görünüşte bitmeyen iş ilanları beslemesi sürekli olarak güncellenir.

Küçük işletmelerden büyük şirketlere kadar birçok farklı türde şirket, Hizlibul aracılığıyla blog yazarları, serbest tasarımcılar ve serbest metin yazarlığı uzmanları kiralıyor.

Hizlibul platformu içerisinde Tanıtım yazısı alabileceğiniz üç bine yakın web sitesi bulabilirsiniz. Bu web sitelerini Alexa değerleri, Sayfa ve site değerleri, sitenin yaşı, News kayıt durumu gibi tanıtım yazısı için gerekli olan bilgileri görerek değerlendirebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca, Hizlibul platformunun güvenli alışveriş özelliği ile alıcıyı da satıcıyı da mağdur etmeden sosyal medya hesap alım satım gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz.İnternet reklamcılığı hizmet başlığında. SEO hizmetleri; forum, sözlük tanıtımları ve web site reklamları gibi Site dışı SEO hizmetlerini satın alabilir ve satışını yapabilirsiniz.

Bunların Dışında:

Makale & EditörlükGrafik TasarımYazılım & TeknolojiSosyal MedyaHizmet Ürünleri

Ve daha fazlasını Hizlibul platformu içerisinde bulabilirsiniz.

Hızlıbul Risksiz Alışveriş Sistemi

Hizlibul risksiz alışveriş sistemi vizyonu ile alıcı ve satıcıları koruyarak alım satım işlerinin güvenli bir şekilde sonuçlanmasını sağlar.

Güvenilir alışveriş sistemde, hizmet almak isteyenlerin alacağı hizmet için gerekli ücreti hizlibul platformunun güvenilir e-ticaret sistemi ile öder ve ücret, hizlibul’un havuzuna aktarılır.

Talep ettiği hizmeti tüm şartları ile sorunsuz teslim aldığı zaman onaylar ve ücret (piyasanın en az komisyon oranlarından birisi olan) %10’luk komisyon kesintisi yapılarak satıcıya aktarılır. Sipariş sonunda alıcı, iş için yorumda bulunur. Yorumlar, satıcının profil sayfasında yayınlanır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!