featured

Turuncu Converse Kadın Kombini ile 2022 Modasına Damga Vurun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turuncu Converse kadın ve erkekler tarafından itinayla aranan bir model. Converse sahip olduğu kalite ve geçmiş ile yıllardır kullanılıyor. Ayakkabının rahatlığı ve günlük kullanıma olan uygunluğu bu alanda kombinlerin yapılmasına neden oluyor. Söz konusu farklı ve marjinal olmak olduğunda ise turuncu Converse erkek ve kadın için model arayışını sağlıyor.

Converse modellerinin bu kadar sevilmesinin farklı sebepleri var. Bunlardan birisi ise sahip olduğu renk skalasının çok geniş olmasıdır. Turuncu Converse kadın modelleri bu yönde en çok araştırılan modellerin başında yer almaktadır. Sahip olduğu turuncu rengin sıcaklığı özellikle yaz aylarına ayrı bir hava katıyor!

Peki turuncu Converse kadın için kombin nasıl yapılır? Turuncu Converse erkek modelleri de var mı ve nereden alınır? İşte bu ayakkabı ile kombin yaparken dikkat etmeniz gerekenler!

Turuncu Converse Kadın Ayakkabı Modelleri Nasıl Kombinlenmeli?

Kombin yapmanın şüphesiz belirli bir efor gerektirdiği gerçeği bulunuyor. Özellikle kadınların bu konuda daha dikkat ettiğini söylemek mümkün. Söz konusu turuncu gibi iddialı bir renk olduğunda işinizin daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. Halbuki turuncu Converse kadın kombini için izlemeniz gereken adımlar çok basit!

turuncu-converse-kadin
Turuncu Converse Kadın Kombini!

1- Bol Paça Pantolonlar Kullanın!

Converse denildiğince bir on sene kadar önce dar paça pantolon ile kullanılan ayakkabılar aklınıza gelebilir. Ancak dar paça pantolonların ayağınızı ve ayakkabınızı daha büyük gösterme olasılığı var. Bu yüzden turuncu Converse erkek ya da kadın kombini yaparken olabildiğince bol paça pantolonlar kullanmalısınız. Bol paça altında ayakkabınız kendini daha çok belli eder.

2- Sade Desenleri Tercih Edin!

Turuncu Converse kadın modelleri ile fazlasıyla dikkat çekici bir özelliktedir. Bu yüzden tercih edeceğiniz parçaların görece daha sade olması gerekiyor. Örneğin çizgili bir kıyafetiniz karışık görüntüye sebep olacaktır. Keza çiçekli, böcekli kıyafetlerinizde karmaşaya neden olur. Bu noktada düz sade parçaları bir araya getirmeye çalışın.

3- Dar Bluz ya da Croplar Giyebilirsiniz

Bol paça pantolon kullandığınızda üzerinizde vücudunuzu belli edecek bir parça olması gerekir. Eğer üst bedeninizde de bol bir parça kullanırsanız görünüm olarak yanlışa düşersiniz. Üst parçanın dar olması daha sonra pantolon geçişi ile birlikte turuncu Converse ayakkabılarınızın öne çıkmasını sağlar. Bu şekilde davranmanız size daha şık görünüm elde etmeyi sunar.

turuncu-converse-kadin

4- Turuncu Converse Kadın Kombinine Kahve ve Sarı Tonlarını Ekleyebilirsiniz

Turuncu bir ara renktir ve genelde keskin ana renklerden ziyade kendi gibi ara renklerle uyum gösterir. Eğer turuncu Converse erkek ya da kadın kombini yapıyorsanız kombininizde yazı da anımsatacak sarı renkleri kullanabilirsiniz. Keza sarı Converse ile turuncu kıyafetleri de kombinlemeniz mümkün.

Sarı çok açık renk bana daha soft renkler lazım derseniz  o zaman turuncu Converse kadın kombininiz için kahverengi ve krem tonlarına yönlenebilirsiniz. Yalnız kahverenginin çok koyu olmamasına dikkat etmeniz gerek. Koyu kahve kendi içerisinde iddialı bir renk olduğundan turuncu ile uyumu çok zıt kalabilir. Tüm bunlar kahverengi konverse için de geçerlidir.

5- Aksesuar Seçiminiz Tamamlayıcı Olacak!

Elbette bir kombin söz konusu olduğunda aksesuar konusunda da dikkatli olmak gerekiyor. Her ne kadar aksesuarlara dikkat etmeyen biriyseniz de küçük parçalarla kombini bir üst boyuta çıkarabilirsiniz. Burada yaptığınız kombinin durumuna göre aksesuar seçmelisiniz.

Örneğin turuncu Converse kadın kombinleri genelde ayakkabının yapısına bağlı olarak yaz mevsiminde kullanılıyor. Bunun temel sebebi ayakkabının basic bir model olup ince olmasıdır. Yazın daha günlük kombin yapıyorsanız küçük ve şık çantalardan ziyade daha sportif sırt ya da kol çantası alabilirsiniz.

turuncu-converse-kadin

Gözlük kullanıyorsanız gözlüğünüzün renkli çerçevesi varsa kombininizi daha renklendirmeniz mümkün olur. Krem, taş ve kemik rengindeki gözlükler çok güzel duracaktır. Siyah gözlük daha çok kombinde keskin duruşa neden olup turuncu Converse kadın modasında ayak uyduramayacaktır.

Bonus: Uzun Elbise Kombinlerinizde Turuncu Converse Kısa Modeli Seçmelisiniz!

Yazın olmazsa olmaz parçalarından birisi de elbiselerdir. Eğer turuncu Converse kadın elbisesiyle birleşecekse burada elbise boyu çok önemli. Uzun elbiseler kısa elbiselere göre boyunuzu kısa gösterir. Üzerine bir de uzun turuncu Converse giyerseniz bilek boyunuzu da kestiğinden daha bodur görünürsünüz. Burada yapmanız gereken uzun elbise de kısa, kısa elbise de uzun ayakkabı seçmektir.

Converse Turuncu Erkek ve Kadın Modelleri Nereden Alınır?

Başta turuncu Converse kadın modelleri olmak üzere yeşil Converse ya da diğer modelleri almanız için birden fazla seçeneğiniz bulunuyor. İlki güvenilir ayakkabı mağazalarından ve bizzat Converse satışı yapan mağazalardan alışveriş yapmaktır.

turuncu-converse-kadin

İkincisi ise internetten Converse mor ya da turuncu olarak aratıp sipariş vermek olabilir. Yalnız internette orijinal görünen sahte ayakkabılar olabileceğinden dikkatli olunmalı. Özellikle güvenilir bulunan internet siteleri tercih edilmeli ya da e-ticaret sitelerinde orijinallik sorgulanmalı.

Converse Chuck 70 Turuncu Temizliği Nasıl Yapılır?

Her ne kadar yeşil Converse ya da turuncu Converse erkek ve kadınlar tarafından sık kullanılsa da temizliği konusunda sorun yaratabiliyor. Turuncu Converse kadın ya da erkek için üretilen ayakkabıların renkten ötürü çabuk kir belli edebiliyor.

Temizliği adına kimyasal maddeler kullanılmamalı. Marka tarafından bizzat önerilen temizlik adımları izlenmeli. Olası kirin işlememesi adına hızla hareket etmek gerekiyor. Kısa sürede müdahale edildiğinde sık sık temizlendiğinde çözüm bulunabilir. Makine gibi alanlarda yıkama yapılmamalı, ayakkabılar deforme olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!