featured

Ücretsiz Android Uygulamalar İçin Geç Kalmayın! Tam 6 Uygulama Kısa Süreliğine Bedava!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tam 127 TL değerindeki, toplam 6 farklı Android uygulaması kısa bir süre için ücretsiz dağıtılıyor. Eğer siz de Android uygulamalar ile çokça zaman geçiriyor ve farklı oyunları denemek istiyorsanız, listemize göz atmanızı öneririz. İşte, 157 TL değerindeki güncel ücretsiz Android uygulamalar !

Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Android Uygulamalar

Her hafta yeni bir özelliği ile karşılaştığımız Google Play geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruda toplam 127 TL değerindeki Android uygulama ve Android oyun uygulamalarını ücretsiz dağıtacağından söz etti! İşte, kısa bir süre için ücretsiz erişilebilen güncel Android uygulamaları !

1 – Lettergraf – Hybrid Word Puzzle Game – 1 Gün

Günün ücretsiz oyunlar listesinde yer alan Lettergraf bir tür bulmaca oyunudur. Bugün içinde ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunu ücretsiz bir şekilde oynamaya devam etmek için 4.89 TL ödemeniz gerekmektedir. 13 MB yer kaplayan oyunun ortalama puanı 4.1 ‘dir. Kelime oyunu kategorisindeki oyunun ücretsiz indirilebilme süresi yalnızca 1 gün!

Lettergraf İndir 

2 – Rabbit Jump – 6 Gün

İsminden de anlaşılacağı gibi bir tavşan kaçış oyunu olan Rabbit Jump 6 gün boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek Android uygulamalar arasındadır. 4.0 puan ortalaması olan oyun cihazınızda 18 MB yer kaplayacaktır. Normal fiyatı 15.99 TL olan oyun Doodle Jump ile oldukça benzer senaryolara sahiptir. 

Rabbit Jump İndir 

3 – Dash Race 3D – 4 Gün

Yine bir macera oyunu olan Dash Race 3D 4 gün boyunca ücretsiz Android uygulamaları arasındadır. Basit grafiklere sahip olan bu oyun tam bir macera yarışı. 4.8 puan ortalaması olan oyunun cihazınızda kaplayacağı alan ise sadece 23 MB ‘tır. Toplamda 4 gün boyunca ücretsiz indirebileceğiniz oyunu oynamak için devam etmek için 9.69 TL ödemeniz gerekecek!

Dash Race 3D indir

4 – Superhero Fruit Premium: Robot Wars Future Battles – 5 Gün

https://www.youtube.com/watch?v=Jc0dAi1ldyg

Aksiyon türündeki Superhero Fruit Premium: Robot Wars Future Battles oyunu kampanyasızken 11.99 TL ‘ye satılmaktadır. Ortalama olarak 4.3 puanı olan oyunun cihazınızda kaplayacağı alan 52 MB ‘tır. Bu yönü ile grafik yoğunluğu olan bu oyunda dinamik meyve temalı karakterler bulunmaktadır. Siz de #EvdeKal kampanyasına katılmak ve evinizde oyun keyfi sürmek isterseniz, 5 gün boyunca ücretsiz olacak bu oyunu indirmeyi unutmayın!

Superhero Fruit Premium: Robot Wars Future Battles indir

5 – Unit Coverter – 2 Gün

Dosya düzenleme mobil uygulama türü olan Unit Converter ile istediğiniz türdeki dosyaları, cihazınıza uygun hale getirebilirsiniz. 2 gün boyunca ücretsiz olacak bu uygulamanın normal fiyatı 60.99 TL’dir. 5.5 MB yer kaplayan uygulamanın ortalama puanı ise 4.7 ‘dir. 

Unit Converter indir 

6 – Mutitrack Engineer – 6 Gün

YouTube video

Bir tür müzik düzenleme programı olan Multitrack Engineer 6 gün boyunca ücretsiz Android uygulamalar listesinde yer alacak! Eğer kampanya sonunda uygulamayı indirmek ve dilediğinizde şarkı düzenlemesi yapmak isterseniz 23,99 TL ödemeniz gerekecek. Telefonunuzda 32 MB yer kaplayacak olan uygulamanın ortalama Google Play Store puanı 4.5 ‘dir. 

Multitrack Engineer indir

Listemizde yer alan 6 farklı Android uygulama kısa süreliğine ücretsiz oldu! Toplam değeri 127 TL olan uygulamaları sizlerle paylaştığımız bu oyun ve uygulamalar aynı zamanda en iyiler listelerinde de yer almaktadır. Video ve oyun kategorisi uygulamaları arasında da önemli yer edinen bu uygulamalar ve daha fazlası için Bilim ve Teknoloji  sayfamızı incelemeyi unutmayın! Türkiye ve dünya teknoloji haberleri ve bilim haberleri için bizi takipte kalınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!