featured

Ücretsiz Stok Video Alabileceğiniz En İyi Siteler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet siteniz ya da sosyal medya hesaplarınız için telif hakkı olmayan stok videoya mı ihtiyacınız var? O halde doğru yerdesiniz!

Ücretsiz Stok Video

Ücretsiz stok video ve stok görüntüleri, özellikle aynı sahne için çekilmemiş daha büyük video prodüksiyonunda eklenen bir video içeriği parçasıdır. Herhangi bir stok video genellikle bir dakikadan daha az bir süreye sahiptir. Bazen istisnalar durumunda bu süre değişkenlik gösterebilir. Bu videolar her türlü çekimden oluşabilir. Son zamanlarda, birçok insan, farklı içerik oluşturucuların daha büyük prodüksiyonlarda kullanmaları için veya daha farklı işler de kullanması için stok video çekimi yapıyor. Bu anlayıştan ötürü farklı farklı prodüksiyonlar için akla gelebilecek her alanda stok videolar bulabilmek mümkündür. Bu listede hangi stok video web sitesinin hangi alanda stok videolar barındırdığını da belirterek ücretsiz stok video siteleri derledik.

Videvo

tıklayabilirsiniz. 

Videezy

Videezy, HD ve 4K çözünürlükte çok sayıda klip içeren başka bir ücretsiz stok video web sitesidir. Sitenin tüm klipleri MP4 biçiminde sunulur ve her videonun çözünürlüğünü kontrol edebilirsiniz. Videezy’nin tüm videoları ücretsiz olmasa da özel ve endüstriyel kullanım için seçilmiş çok sayıda ücretsiz stok video klip vardır. Ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz. 

Life of Vids

Life of Vids, ücretsiz stok videolar, klipler ve video looplar sağlar. Web sitesinde geniş bir ücretsiz stok video koleksiyonu yoktur, ancak kesinlikle işe yarayacak videolar yüksek kalitededir. Videoların tamamı, özel ve ticari işlerde kullanmak için telifsizdir. Videolar, HD dosyalar ile MP4 formatında teslim edilir. Siteye buradan ulaşabilirsiniz. 

Splitshire

Doğanın ve ayrıca standartlaştırılmış, ayırt edici bir moda ile dış mekanların ücretsiz stok videoları için en iyisidir. Splitshire, kişisel ve ticari kullanım için hiçbir ücret ödemeden stok videolarını ve fotoğraflarını telifsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Stok videolar ağırlıklı olarak doğaya ve dış mekana odaklanıyor. Splitshire hiçbir işe yaramadan unutulmaya yüz tutmuş görsellere hayat verme amacı ile yaratıldı. Buradan siteye giriş yapabilirsiniz. 

Clipstill

Clipstill ücretsiz bir stok video web sitesinden çok daha fazlasını sunar. Clipstill yüksek kaliteli sinemagraflardan oluşan bir kitaplıktır. Sinemagrafların çekici ve hipnotik bir yönü bulunur, bu nedenle sosyal medya gönderilerinizin öne çıkmasındaki rolü büyüktür. Clipstill’deki sinemagrafların çoğunu satın almanız gerekiyor olsa bile, aylık olarak güncelledikleri ücretsiz sinemagraf seçenekleri mevcuttur. Ücretsiz videolar için burayı tıklayabilirsiniz. 

Mixkit

Mixkit web sitesi, birçok farklı kategoriden kapsamlı bir stok video koleksiyonu sunar. Tüm klipsler ücretsiz ve yüksek kalitelidir. Her hafta yüklenen ihtiyaç klipleri için bir haber bültenine kaydolabilirsiniz. Projeleriniz için indirip kullanabileceğiniz yüksek kaliteli videolar editlenebilirdir. Kişisel ve ticari bir projede videolar ücretsiz kullanıma hazır olarak karşınıza çıkar. Buradan siteyi ziyaret edebilirsiniz. 

Motion Elements

Motion Elements arayüzünün sadeliği ile ihtiyaca yönelik ücretsiz stok video kütüphanesine kolayca erişim sağlanır. Bu web sitesi ticari veya kişisel amaçla kullanılacak yüksek çözünürlüklü formatlarda çeşitli stok videolar sunmaktadır. Videolara ulaşabilmek için kaydolmanız gerekecek, ancak tamamen ücretsizdir. Yüksek kaliteli videolar için haftada 5 krediniz olacak, bu kredileri artırmanın birkaç yolu da mevcuttur. Ücretsiz videolara buradan ulaşabilirsiniz. 

Dareful

Sadece en yüksek kaliteli stok videolar arıyorsanız, Dareful’dan başkasına bakmayın. Dareful’daki tüm stok videolar, 4K stok video free idir yani ücretsizdir! Atıf sunduğunuz sürece videoları istediğiniz herhangi bir şekilde kullanbiliyorsunuz. Tüm videolarını Vimeo’da barından Dareful sizden istediği tek şey indirmeye başlamak için oturum açmanız.

CuteStock

Footage

İlk bakışta CuteStockFootage, bu listede sağlam gibi görünmüyor. Ana sayfadaki videolar son derece rastgele bir sırada görünüyor, ancak bu, sayfanın en üstündeki filtrelerle değiştirilebilir. Arama çubuğu son derece duyarlıdır ve aradığınız bir videoyu anında bulabilirsiniz. Tercih ettiğiniz bir videoyu keşfettiğinizde, kaç kez görüntülendiğini ve indirildiğini görürsünüz. Ve tek tıklamayla tamamen HD olarak indirebilirsiniz. Ücretsiz stok video siteleri ile fazla stok video almak istiyor iseniz önerdiğimiz siteleri kullanabilirsiniz. En iyi stok fotoğraf siteleri için burayı tıklayabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu video içerikleri dilerseniz internet sitenizde kullanabilir ya da sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!