featured

Ünlülerin Kendilerine Ait Parfüm Markaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin Parfüm Markaları

  İnsanlar makyaj, kıyafet, tarz, moda ya da yaşam gibi birçok konuda ünlüleri örnek alıyor. Bunların yanında ünlülerin kullandığı kokular da çok fazla ilgi görüyor. Peki ama hangi ünlü hangi parfümü kullanıyor, ünlülerin en çok tercih ettiği parfüm markaları neler, Ünlülerin Kendilerine Ait Parfüm Markaları nelerdir, hangi ünlülerin kendilerine ait parfümü var? Önce parfüm markalarıyla çalışıp, daha sonra kendi markasını piyasaya süren pek çok ünlü var. Bu sayede hem kendilerine ait kokularını hem de markalaşan isimlerini dünyaya duyuruyorlar.

1- Victoria-David Beckham

Dünyaca ünlü çift özel hayatlarıyla da parfümleriyle de tüm gözleri üzerilerine topluyor. Parfümleri çok beğeni gören çiftin birden fazla parfümü var. Kendi adlarını taşıyan kadın ve erkek parfümleri bulunuyor. Ayrıca ödül alan ve Modern odunsu-baharatlı kokuya sahip olan Intimately isimli parfüm diğer ünlülerin en çok tercih ettiği parfüm markaları arasında.

2- Beyonce

2010 senesinde Heat adlı parfümünü piyasaya süren Beyonce, kendi parfümünü kadınsı, seksi, taze ve güzel olarak yorumluyor. Ünlü şarkıcı kendi parfümünü çıkarmadan önce birçok markayla beraber çalışmış. Kendi parfümünü çıkardıktan sonra ise diğer markaların reklam yüzü olmak istememiş.

3- Rihanna

Reb’l Fleur isimli parfümünün, küçükken annesinin kendisini asi çiçek olarak çağırmasından dolayı bu ismi taşıdığını söylüyor. Ayrıca boynunda Rebelle Fleur yazan bir dövmesi var.

4- Kim Kardashian

Böylesine olay bir kadına olay bir parfüm olması gerekir ki şişesiyle ortalığı ayağa kaldıran Kim Kardashian parfümünün adı; Body. Ayrıca Reflection, Glam ve Pure Honey isimli 3 parfümü daha mevcut.

5- Katy Perry

Katy ilk parfümü olan Purr ‘un tanıtımlarında kedi kostümü giydi. Purr’un şişesi de kedi şeklinde ve taşlarla süslenmiş.

Peki hangi Türk ünlüler hangi parfümü kullanıyor?

Ünlülerin Kendilerine Ait Parfüm Markaları

Barış Arduç – Dolce Gabbana the One

Çağatay Ulusoy – Terre D’Hermes

Çağla Şikel – Chanel No5

Elçin Sangu – Dior Poison Girl

Kimi çığır açan kimiyse çok ilgi görmeyen Ünlülerin Kendilerine Ait Parfüm Markaları  arasından seçim yapmak oldukça zor. Deneyip test etmesi size kalmış !

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!