featured

Unutulmayan 10 MasterChef Yarışmacıları ve İlgi Çekici Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarının yıldızı olan MasterChef yarışmacıları özellikle bazı karakterleri ile büyük dikkat çekmiştir. Bir kısmı aynı zamanda sosyal medya fenomeni de olan bu yarışmacılar, Acun Medya vasıtası ile büyük bir üne kavuşmuştur. Özellikle de yarışmaya damga vurmayı başaran isimlerin MasterChef yarışmacıları para alıyor mu soruları ile yüzleşmeleri de gerekmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=a9BiVPWRnZE

MasterChef yarışmacıları 2020 yılında da dikkat çekerken biz de geçmiş yılların popüler isimlerini sizler için derlemek istedik. Bu yazımızda MasterChef yarışmacıları 2018 ve 2019 popüler isimlerini bulabilirsiniz. İşte, bir döneme damga vuran yarışmacılar:

MasterChef Yarışmacıları Arasında Popüler İsimler

TV8 kanalının en popüler yarışmalarından olan MasterChef, MasterChef yarışmacıları nerede kalıyor gibi soruların da sorulmasına neden oluyor. Bunun yanı sıra MasterChef yarışmacıları 2020 yaşları gibi popüler aramalar da interneti meşgul ediyor. Yarışmanın fenomen haline gelmesi ile birlikte ister istemez yarışmacılara olan ilgi de artmış oluyor.

Özellikle yeni sezonun da başlaması ile birlikte internet ortamında MasterChef YARIŞMACILARI 2020 nereli gibi aramalar da sıklaştı. Hem asil yarışmacılar hem de yedek yarışmacılar bu anlamda ilgi görür hale geldi. MasterChef yedek YARIŞMACILAR 2020 aramalarının yapılma nedeni de buydu.

Biz de tüm bu yoğun ilgiden yola çıkarak sizler için en popüler yarışmacıları derlemek ve kısa kısa tanıtmak istedik. MasterChef 2020 YARIŞMACILARI isimleri arasından da ilerleyen zamanlarda popüler olacak kişileri görebileceğimizi düşünüyoruz.

1 – MasterChef Murat

Türkiye bu ismi bir dönem MasterChef Murat olarak tanımış ve yarışmanın ilk etabında sempatik bulmuştu. 2018 yılında düzenlenen sezonda boy gösteren Murat, sivri dili ve sert çıkışları ile yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=-tox0xxFuE4

Yarışmaya damga vuran Murat Özdemir, sert hareketleri ve tuhaf eylemleri yüzünden yarışmadan diskalifiye edilmiştir. Daha sonra papağanına işkence yaparken videosunu yayınlayan Murat hakkında derhal soruşturma başlatılmıştır. Acun Ilıcalı’ya yönelik bazı tuhaf hareketleri de bulunan eski yarışmacı artık eskisi kadar popüler değil.

2 – MasterChef Tuğçe

MasterChef Tuğçe de yarışma süresi boyunca karıştığı ağız dalaşı ve kavgalar ile gündeme gelmiş biridir. Daha önce yine TV8 ekranlarındaki Yemekteyiz yarışmasında da boy gösteren yetenekli aşçı, MasterChef’ten kısa sürede elenen isimlerden biri olmuştur. Yine de popüler olan Tuğçe, günümüzde sosyal medyada da oldukça aktiftir.

3 – MasterChef Mehmet

MasterChef Mehmet de 2018 yılındaki yarışmanın en dikkat çeken sempatik ve popüler isimleri arasında başı çekiyor. Komik tavırları ile beğeni toplayan Mehmet, özellikle kebap türü yemeklere verdiği önemle gündeme gelmiştir.

YouTube video

Mehmet, yarışmadan derece almamış da olsa bazı sahneleri Türk TV tarihinde yer etmiş bulunuyor. Etliye sütlüye karışmaması ile bilinen Mehmet, yarışma tarihinin en sevilen isimlerinden biri olmuştur.

4 – MasterChef Meltem

Yemek programlarına ilk olarak TV8’deki Yemekteyiz ile katılan isimlerden biri de MasterChef Meltem ’dir. Evli ve bir çocuk annesi olan Meltem, yetenekli bir aşçı olması nedeniyle yarışmada dikkat çeken isimler arasına girmeyi başarmıştır.

Çekirdek ailesi ile de gündeme gelen Meltem, sempatik bir yarışmacı olarak akıllarda yer etmiştir. 2018 yılı yarışmacıları arasında en sevilen isimlerden olan Meltem, hala uzman aşçılık kariyerine devam ediyor.

5 – MasterChef Hakan Kanik

MasterChef Hakan, 2018 sezonunun belki de en fazla takdir gören yarışmacıları arasında yer alıyor diyebiliriz. Hakan, efendi tavrı ve yer yer sempatik hareketleri ile izleyenlerin kalbinde güzel bir yer edinmeyi başarmıştır.

YouTube video

1999 doğumlu olan genç aşçı, yaşına rağmen oldukça profesyonel bir performans sergilemeyi başarmıştır. Acun Ilıcalı tarafından da takdir edilen Hakan Kanik, daha sonra Survivor isimli TV8 yarışmasında da yer almıştır.

6 – MasterChef Uğur

MasterChef son bölüm ile 2018 sezonunun birincisi seçilen Uğur, aşçılık kariyerindeki basamakları tam gaz çıkmaya devam ediyor.

Uğur, yarışmanın ilk bölümlerinde çok popüler bir karakter olmasa da zamanla içindeki cevheri gün yüzüne çıkartmayı başarmıştır. Yarışma birincisi olması nedeniyle de daha fazla tanınan Uğur, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan bir isimdir.

7 – MasterChef Cemre Uyanık

MasterChef 2019 sezonuna damga vuran isimlerin başında şüphesiz ki Cemre Uyanık geliyor. Henüz 28 yaşında olan Cemre, aşçılık kariyerine oldukça önemli adımlarla başlamış bir isimdir. Uzak Doğu mutfağı ile ilgili olan Cemre, bu bağlamda oldukça özenli çalışan bir aşçı olmayı da başarmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ3z8VZ1G78

2019 sezonunun şampiyonu da olan Cemre Uyanık, genç yaşına rağmen bu anlamda da önemli bir başarı yakalamıştır. Cemre, yarışmadan sonra da şef olarak kariyerine devam ederken sosyal medyada da oldukça aktif bir isim haline gelmiştir.

8 – MasterChef Güzide

MasterChef yarışmacıları 2019 listesinde yer alan Güzide de sezonun yetenekli ve iddialı isimlerinden biri olmuştur. Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Güzide’nin evi de bir döneme damga vurarak tartışma konusu olmuştur. Varlıklı bir aileden gelen Güzide, bu paylaşımları nedeniyle de yer yer eleştiri oklarının hedefi haline gelmiştir.

YouTube video

Güzide, yarışmadan erken elenerek şampiyon olma hayallerine veda etmek zorunda kalmıştır. Sevecen ve neşeli bir portre çizen Güzide, bazı tavırları ile yarışma boyunca da takdir toplamayı başarmıştır. Yarışma sonrası YouTube üzerinde aktif olan Güzide’nin sosyal medyada da geniş bir kitlesi bulunuyor.

9 – MasterChef Rıfat Yurttaş

2019 yarışma sezonunun belki de en sevilen isimlerinden olan Rıfat, sevecen ve mantıklı karakteri ile ön plana çıkmış bir isimdir. Yarışmada sergilediği tavır oldukça beğeni toplayan Rıfat’ın şampiyon olacağı düşünülmekteydi. Fakat Rıfat’ın hayranlarının beklediği olmadı ve genç yarışmacı şampiyonluk yarışına veda etmek zorunda kaldı.

Rıfat, hala aşçılık yapmakta ve YouTube üzerinden çeşitli tavsiyeler sunmaktadır. Yetenekli bir aşçı olan Rıfat’ın günümüzde de geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

10 – MasterChef Yasin Obuz

MasterChef yarışmasına katılmadan önce de popüler olan Yasin Obuz, TV8 Yemekteyiz’in de yarışmacılarından biri olmuştur. Sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olan Yasin, yarışma sonrası büyük ilgi görmüştür. 2020 yılı Survivor yarışmasında da yarışan Yasin, bu sayede tüm ülkede tanınmıştır.

YouTube video

Yasin Obuz, sert çıkışları ve eğlenceli halleri ile dikkat çeken bir isimdir. Survivor sonrası yeni single şarkısı ile de dikkat çeken Yasin, sosyal medya fenomenleri arasına girmiştir.

Bonus: MasterChef Alican

Alican Sabunsoy, 2019 sezonunun en sevilen isimleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alican, şampiyonluk yarışısında Cemre ile kapışmıştır. Birinciliği Cemre’ye kaptıran Alican, aşçılık kariyerine daha hızlı adımlar ile devam etmektedir.

YouTube video

Ülkemizde oldukça sevilen bir yarışmacı olan Alican da YouTube üzerinden çeşitli tavsiyelerde bulunuyor. Alican Sabunsoy, aynı zamanda sosyal medya kanallarında da aktif paylaşımlar yapıyor.

2020 yarışmacılarından olan MasterChef Serhat da geleceğin fenomen isimlerinden biri olacağa benziyor. Aynı şekilde MasterChef Esra da yarışmada şimdiden göz önünde olan isimlerin başında geliyor. TV8 ekranlarının bir numarası olan yarışma 2020 sezonu ile de şimdiden büyük bir beğeni toplamışa benziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!