Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim? Bir ya da birden fazla hatta sahip olan kişiler kendi numaralarını unuttuklarında bu soru ile karşılaşabilirler. Yakın çevresiyle paylaşmadığı ya da iş hayatında kullandığı bir numarayı unutanlarında sıkça cevabını bulmak istedikleri bir konudur. 

Cep Telefonu Numarası Öğrenme Nasıl Yapılır ve Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Numaranızı öğrenmek istediğinizde yardım alanında sizi 3 ana yöntem beklemektedir. Bunlar:

  • 11842 numaralı servisini aramak vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim diyenlerin yapması gereken ilk adımdır. Vodafone’un bilinmeyen numaralar servisi gereken yardımda bulunarak talebinizi yerine getirecektir.
  • Telefonunuzun mesajlar kısmında ‘KIM’ yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarasını girebilirsiniz. Böylece numaranın kime ait olduğunu öğrenirsiniz.
  • 11842 numaralı servisten hem isim soyadı bilgisini vererek numaranızın ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim diyenler numara bilgisini vererek vodafona ait numaranızı ya da numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Ücretsiz Sorgulama Adımları Nelerdir?

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Vodafone hattınız varsa bu vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim sorgulamasını ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca bu sorgulamayı yapabilmek için aktif bir şebeke kullanmanız gerekir. Kapatılan ya da aktif olmayan şebekeler üzerinden sorgulama yapamazsınız. Sorgulamayı telefon ya da internet üzerinde yapmakta zorlanıyorsanız en yakın vodafone bayisine gidip bu konu hakkında yardım talep edebilirsiniz.

Vodafone Kendi Numaramı Öğrenme Kodu Nasıl Oluşturulur?

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

vodafone kendi numaramı nasıl öğrenebilirim diyenler numaranızı öğrenmek için *101# kodunu girerek kendi numaranızı ekranda görebilirsiniz. Kendi numaranızı öğrenmek için kullanacağınız bu kod için hangi operatörden bağlandığınız bir önemi yok. Bütün operatör servislerinde kullanarak kendinize ait olan numarayı ekranınızda görebilirsiniz.

Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim araştırması yaparken kod kullanmak istemeyebilirsiniz. Benzer şekilde cep telefonu operatörünüzün desteğini almak istemeyebilirsiniz. Böyle bir durumda aktif olarak kullandığınız numarayı öğrenmek için yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Sizin numaranızın kayıtlı olduğu bir yakınınızdan size ait olan numarayı size mesaj atmasını istemeniz yeterli olacaktır.

Vodafone Numara Sorgulama Ücretsiz Nasıl Yapılır?

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim diyenler için firma kullanıcılarına sorgulama yapabilecekleri bir servis oluşturmuştur. Servisin adı ‘Bilinmeyen numaralar’. Bu servisi kullanabilmek için 11842 numarasını tıklamanız yeterli olacaktır. Sonrasında karşınızı çıkan otomatik operatörün talimatlarına uyarak kendinize ait numaraya ulaşabileceksiniz.

Vodafone 11842 numaralı servisi bu hizmet için ücret talep etmektedir.  Numara sorgulama hizmeti ücretsiz almak için vodafone bayilerine giderek destek alabilirsiniz. 

Telefon Numarası Öğrenme İşlemi Nasıl Yapılır?

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Kendinize ait cep telefonu numarasını öğrenmek istediğinizde müşterisi olduğunuz firmanın ücretsiz servislerinden destek alabilirsiniz. Firmaların resmi internet sayfalarına girerek sıkça sorulan sorular kısmında yardım alabilirsiniz. Ayrıca kullanmakta olduğunuz cep telefonu operatörünün ücretsiz destek numaralarını arayarak da bu konu hakkında yardım alabilirsiniz. 

Operatör değiştirdiğiniz için telefon numaranızı bilmiyor olabilirsiniz. Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim araştırmasını operatör değişikliği nedeniyle yapıyor olabilirsiniz. Cevaba ulaşmak için hem eski firmanın hem de yeni geçmiş olduğunuz firmanın müşteri destek hattını arayabilirsiniz. Ancak artık operatör değiştirmek için numaranızı değiştirmek zorunda olmadığınızı hatırlatmakta fayda var. 

Vodafone Numara Sorgulama Ne Kadar?

Vodafone Numaramı Nasıl Öğrenebilirim Diyenler için 3 Yöntem

Kendi numaranızı öğrenmek istediğiniz takdirde Vodafone müşterilerine ücretsiz sorgulama yapabilecekleri servisler sunmaktadır. Ancak operatörler gereksiz yere meşgul edilmesi diye bazı hizmetleri cüzi oranda ücretlendirilmiştir. Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim diyenler  vodafona ait ‘kısa numaralı özel servisler arama ücretlerine’ göz gezdirebilirler. 

Kısa numaralı özel servisler arama ücretleri bilgisine ulaşmak için vodafone resmi internet hesabına girmeniz yeterli olacaktır. Sayfaya girdikten sonra sayfa içerisinde yer alan arama kısmına ‘kısa numaralı özel servisler arama ücretleri’ yazın ve tıklayın. Sonrasında ihtiyacınız olan tabloyu göreceksiniz. Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim araması için girdiğiniz siteden hizmet, aranılacak numara ve fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

Yangın, jandarma ya da polis gibi birçok kısa numaralı servisi aramak ücretsiz. Ancak bazı kısa numaralı yardım hatları tarife ve paketin ücretlendirme periyoduna tabi. Kullanmış olduğunuz tarifenin ya da paketin sabit hat yönüne geçmekte ve bunun üzerinden ücretlendirilmektedir. 

Tablonun uzun versiyonu için vodafone firmasının resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim diyenler ve alacağı hizmet ne kadar ödeyeceğini bilmek isteyenler için tabloda yer alan bazı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

 

İsim Numara Ücretlendirme Periyodu Ücret
Vodafone bilinmeyen numaralar danışma 11842 60 sn 1.25 TL/DK
Turkcell bilinmeyen numaralar danışma 11832 60 sn 5.20 TL/DK
TT bilinmeyen numaralar danışma     11811 60 sn 1.25 TL/DK
444 ile başlayan 7 haneli müşteri hizmetleri numaraları 444 ile başlayan 7 haneli müşteri hizmetleri numaraları Tarife ve paketin ücretlendirme periyodu Tarifenin sabit hat ücreti ya da paketteki sabit hat yönüne geçerli dakikalar
0850 ile başlayan numaralar  0850 ile başlayan numaralar                 _ Sabit hat arama yönü üzerinden ücretlendirilir

 

Kaynak : https://trparca.com/kendi-telefon-numarami-nasil-ogrenirim/ 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!