featured

Westworld 4 Sezon Ne Zaman? 4. Sezon Final Sezonu Mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBO tarafından yapılan yeni açıklamada Westworld 4 sezon için resmi karar verildi. Son yılların en popüler bilim kurgu dizilerinden olan Westworld, 4. Sezon onayını aldı. Bu da akıllara hemen Westworld 4 sezon ne zaman sorusunu getirdi. Üstelik son sezonun dizinin final sezonu olacağı konusunda da bazı görüşler dile getiriliyor.

HBO ekranlarında yayınlanan ve hikayesi ile dikkat çeken Westworld dizisi, tam 3 sezondur iddialı yapımlar arasında bulunuyor. Her sezon oyuncu kadrosuna da usta isimleri ekleyen dizinin 3. Sezonu nihayet final yapacak. Son sezonun bitişi ile birlikte Westworld 4 sezon fragman aramalarında artış yaşandı. Bunun nedeni de dizinin 4. Sezon onayını resmi olarak alması oldu. İşte, Westworld evreninin 4. Sezonu hakkında ortaya atılan tüm iddialar.

Westworld Dizisinin Konusu

YouTube video
Westworld 4 sezon hakkında ortaya çıkan gelişmelerden önce dizinin konusuna kısaca bir değinelim istedik. Westworld 3. Sezon ne zaman başlayacak soruları hala popülerliğini korurken dizinin 4. Sezon haberi de sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. İşte, 4. Sezona kadar dizide işlenen başlıca konular.

Bilim kurgu dizisi Westworld, aslında tema parkların hikayesi olarak karşımıza çıkıyor. Fakat bu tema park, alışkın olduğumuz tema parklardan oldukça farklı bir çizgide bulunuyor. Batı dünyasının maceralarını taşıyan bu tema parkta insanlara ev sahipliği yapan robotlar bulunuyor. Robotların her biri de batı dünyasının hali hazırda yaşam süren insanları komutlarında hizmet ediyor.

Aslında 1976 yapımı Westworld isimli filmden uyarlanan dizide, filmden de bazı noktaları bulabilirsiniz. Elbette dizinin seyri filme oranla daha farklı bir yönde ilerlemeye devam ediyor. Tam tamına dolu dolu 3 sezon geçiren Westworld dizisini Westworld izle seçeneğinden seyredebilirsiniz.

Westworld 4 Sezon Ne Zaman Yayınlanacak ?

YouTube video

Geçtiğimiz aylarda sıkça sorulan Westworld 3. Sezon ne zaman sorusu yerini dördüncü sezona bırakmış görünüyor. Popüler dizinin 3. Sezonu 3 Mayıs tarihinde sezon finaline girecekken dördüncü sezon hakkında da bilgiler sızmaya başladı. Öncelikle dizinin bir sezon onayı daha aldığı resmi olarak kayıtlara geçmiş bulunuyor.

YouTube video

Westworld 4 sezon 1 bölüm ilk olarak ne zaman yayınlanacak henüz bilinmezken. Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağını da dünyadaki gelişmeler gösterecek. Dünyadaki koronavirüs pandemisi yüzünden pek çok dizi ve filmin çekimleri yarıda kalmıştı. Aynı durum Westworld için de geçerli olacak gibi duruyor.

Westworld 4 sezon fragman da aynı şekilde dizinin son sezon bölümlerinin çekimi bittikten sonra yayınlanacak. Yani dizinin yeni fragmanı için de gelecek yılları bekleyeceğiz gibi duruyor. Dizinin dördüncü sezonunun yayın tarihi olarak da 2021 ve 2022 yıları ön görülebiliyor.

Westworld Dizisini Bu Denli Özel Kılan Ne?

Westworld 4 sezon onayı henüz dizinin üçüncü sezonu bitmeden kesinlik kazanmış oldu. Bu durum da dizinin ne denli özel bir yapım olduğunu ortaya koyan bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 1976 yılında gösterime giren aynı isimli filmden uyarlanan Westworld’ü bu denli önemli kılan ne?

YouTube video

Westworld, aslında yalnızca batı dünyası ile sınırlı bir evren değil. Tema park içerisinde Asya dünyasını ve Ortaçağ dünyasını da bulabiliyorsunuz. Yani kendilerini farklı bir eğlence ile ödüllendirmek isteyen konuklar bu üç evrenden birini seçebiliyorlar.

Dizinin asıl konusu da batı dünyası diye bilinen Westworld haritasında geçiyor. Dizide, farklı zaman dilimlerini aynı anda yaşamanız mümkün. Bu da diziye ait gizem havasını daha üst noktalara çıkartıyor. Farklı zaman dilimleri dizinin en önemli noktalarından birini oluşturuyor.

Zekice kurgulanan bir yapım olan Westworld’ü oldukça özel yapan durumlardan biri de eşsiz senaryo kurgusu. Her ne kadar zaman zaman kafa karışıklığı yaratsa da dizinin konusu her daim kendini toparlayarak neticeye ulaşabiliyor. Westworld 3. Sezon fragman içerisinde de evrene dair ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Westworld Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Westworld 4 sezon haberleri gelmişken dizinin oyuncu kadrosuna daha da yakından bakalım. Her yeni sezonda diziye önemli isimler eklenmeye devam ediyor. Dizinin ilk sezonun rol alan Anthony Hopkins, dizinin popülerliğini daha fazla arttırmıştı. Usta oyuncuya Evan Rachel Wood ve Ed Harris gibi isimler de eşlik ediyor.

Aynı zamanda dizide Thandie Newton ve Jeffrey Wright gibi önemli oyuncuları da bulabilirsiniz. Aynı zamanda Tessa Thompson, James Marsden, Luke Hemsworth ve Jimmi Simpsons gibi usta oyuncular da kadroda yer alıyor. Diziyi izlemek için de Westworld 3. Sezon 1. Bölüm izle gibi seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

Dizi, üçüncü sezonu ile birlikte Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Aaron Paul’u da kadrosuna dahil etti. Aaron Paul’a dizide Lisa Joy da eşlik ediyor. Yapımcılığı Jonathan Nolan tarafından üstlenilen dizide tema parkların başkan Casey Bloys tarafından kapatılmasını da görebilirsiniz.

Westworld 3. Sezon altyazılı izle ya da Westworld 3. Sezon 4. Bölüm için bu seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Oyuncu röportaj ve Aşk 101 dizi haberlerini görmek için ana sayfa Nisan 2020 haberlerine bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!