X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?

X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

X8 sandbox cep telefonlarına indirilen uygulamalardaki yazılımların kişisel verilere ulaşmasını engeller. Böylece indirilen uygulamanın ya da oyunun korsan bir uygulama olmasına karşın kişinin verilerini korur. Korunan veriler sayesinde siber dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Uygulama kullanıcıları bu uygulama ile cep telefonlarında bir siber güvenlik çemberi oluşturmuş olurlar. Bu sayede kişisel bilgilerin güvenliğini koruma altına alır. Ayrıca kullanıcılar telefonlarına yükledikleri uygulamaların güvenilirliğini sorgulamak zorunda kalmazlar.

X8 Sandbox Nasıl Kullanılır ve X8 Sandbox APK Ne İşe Yarar?

X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?

X8 sandbox android 8.0 ve sonrası için çalışan bir uygulamadır. Bu yüzden indireceğiniz cep telefonunun 8.0 ve sonrası bir android özelliğe sahip olması gerekmektedir. Ek olarak şu an için MIUI romlarında da çalışmamaktadır.

X8 sandbox uygulamasıyla çalışan telefonda yer alan diğer uygulamalar cihazdaki hiçbir kişisel veriye erişemez. Ayrıca bu uygulama içinde çalışan diğer uygulamaları istediğiniz zaman dondurabilirsiniz. Bu özelliğine ek olarak istediğiniz zaman uygulamanın arka planda çalışmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca içindeki uygulamaları klonlayabilirsiniz. Böylece başka hesaplarda kullanabilirsiniz. 

Ancak uygulama ile sadece 1 tane sandbox alanına sahip olacağınızı bilmenizde fayda var. Uygulamayı geliştirenler bunun sebebinin  android algoritmasındaki bazı limitlerin olması olarak açıkladılar. 

X8 Sandbox kullanıcılarından tam not alınca uygulamayı geliştirenler bir başka versiyonunu daha eklediler. Uygulama ile kullanıcılar artık çevrimiçi ve çevrimdışı oyunlarda daha özgür oldular. Oyunlarda bir sonraki seviyeye geçmek için sürenin dolmasını beklemek zorunda değiller. Benzer şekilde bir sonraki karakteri almak için sürelerinin dolmasını beklemek zorunda değiller.

X8 Sandbox Official Özellikleri Nelerdir?

X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?
X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?

X8 sandbox uygulaması kişisel verilerin korunmasını sağladığı için erişim engeli bulundurur. Cep telefonunda koruduğu veri alanları aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

 

Cep Telefonu Platformu Uygulamalar Cihaz İçi Dosyalar
Rehber Kısmı Tüm Sosyal Medya Uygulamaları İndirilen Dosyalar
Galeri kısmı Tüm Oyun Uygulamaları Windows ve Excel Dosyaları
Kamera ve Ses kısmı Spor Takip Uygulamaları Gizlenmiş Dosyalar
Güvenlik Bölümü Sağlık Takip Uygulamaları             –

 

  • Rehber bilgileri kısmında yer alan numaralar ve isim bilgileri
  • Banka uygulaması ve banka bilgileri kısmı
  • Galeri bölümünde yer alan fotoğraf ve videolar
  • Sosyal medya yazışmaları ve paylaşılan içerikler
  • Dosyalar bölümünde yer alan içerikler
  • Mail kutusunda yer alan içerikler

X8 sandbox official uygulaması yukarıda yer alan bilgilere ek olarak windows sistemindeki verileri de korur. Böylece bilgisayar ve tablette yer alan kişisel veriler de koruma altına alınır. Ayrıca bilgisayarınızdan cep telefonunuza bağlandığınızda her iki uygulama aynı anda çalışmaya devam eder.

X8 Sandbox 2023 Sürümünde Hangi Özellikler Bulunmaktadır?

X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?

X8 sandbox 2023 sürümünde daha önceki sürümlerde olan hataları düzelttiler. Önceki sürümlerde yer almayan dahili sanal alan seçeneğini koydular. Ayrıca otomatik oynatma seçeneğini eklediler. Buna ek olarak kök ayrıcalığınızı kolayca kontrol edebileceksiniz. Bu kısma gelişmiş mod adını verdikleri bir ek özellik yerleştirdiler. Tüm bunlara ek olarak yeni sürümde kullanıcıları bekleyen özellikleri şu şekildedir:

  • Pip modu kullanımı
  • Ücretsiz oyun oynamak
  • Xposed çerçevesini aktifleştiren buton özelliği
  • Root erişimi sağlamak
  • F1 VM ekranı ile tam ekran kullanılabilir 
  • Popüler oyunlarda sınırsız para sahibi olmak

x8 Sandbox 0.7.6.2-9 Mod Nasıl Çalışır?

X8 Sandbox ve X8 Sandbox APK Nedir?

X8 sanbox 0.7.6.2-9 modu sayesinde kullanıcılar popüler oyun dünyasında daha fazla vakit geçirebilir. Ayrıca hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oyunlarda daha fazla para kazanabilirler. Kazandıkları gibi oyunda popüler olan karakteri sıra beklemeden alabilirler. 

0.7.6.2-9 modunda kullanıcılar yeni oyunları rahatlıkla ekleyebilir. Kullanıcı hangi oyunların entegre edileceğini seçebilir.

 X8 sandbox nedir X8 sandbox uygulamasının bu yeni modu oyun sırasında çok az yer kaplar. Ayrıca oyun esnasında meydana gelen ağ tıkanıklarının çözülmesine yardımcı olur. Oyun esnasında ağın güvende tutulmasını sağlar. 0.7.6.2-9 modunda yeni oyunlar seçerken destek modunu kullanabilirsiniz.

Uygulamanın 0.7.6.2-9 modunda uygulama sadece oyunları kütüphaneye yüklemez. Bununla birlikte size özel oyun önerilerinde bulunur. Uygulama içerisinde yer alan oyunlar ise güvenlik riski endişesi taşımadan oynanabilir.

Güvenlik önlemlerini artırmak için ek güvenlik önerileri kısmında faydalanabilirsiniz. Araç çubuğunda yer alan güvenlik modundan faydalanabilirsiniz. Uygulamanın 0.7.6.2-9 modunda yer alan diğer güvenlik modları şunlardır:

  • Parmak izi güvenlik koruması
  • Ses tanıma önlemi olan güvenlik koruması
  • Yüz tanıma önlemi olan güvenlik koruması 

Uygulamanın en güzel özelliklerin birisi de uygulama açık kaldığı müddetçe reklam çıkmamasıdır. Son olarak ise 0.7..6.2-9 modunda arayüz güncellendi. Böylece kullanıcılar kişiselleştirme yapabilecekler. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!