featured

Yağmur Ün Kimdir | Yağmur Ün Sevgilisi Kim | Yağmur Ün Oynadığı Diziler Neler | Yağmur Ün Nasıl Ünlü Oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağmur Ün rol aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettiriyor. Sıkı bir Fenerbahçeli olan Ün, tenis ve yüzme sporuyla da yakından ilgileniyor. Söz dizisinde Su karekterine can veren başarılı aktris neredeyse tenis maçlarını hiç kaçırmıyor. İşte, çocuk oyuncu olarak ekranlarda görmeye başladığımız, yaşı küçük ama oyunculuğu büyük Yağmur Ün kimdir, Yağmur Ün oynadığı diziler nelerdir, Yağmur Ün nereli sorularının cevapları…

Yağmur Ün Nasıl Ünlü Oldu ?

Çocukluğundan beridir oyunculuk kariyerine devam eden Yağmur Ün’ün nasıl ünlü olduğu merak konusudur. İnternette hakkında pek fazla bilginin bulunmadığı oyuncunun, küçük yaşlardayken evlerinde dizi ve film çekimleri olması nedeniyle oyunculuk hayatına adım attığı bilinmektedir. Yağmur Ün küçük yaşlardayken Beykoz’da bulunan evlerinde dizi ve film setleri olmuş ve bu nedenle de oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Yağmur Ün : Başka Bir Şeye Özlem Duymadım

Güzelliğiyle adından söz ettiren oyuncu, çocuk oyuncu olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını verdiği bir röportajda dile getirdi. Küçüklüğünden itibaren oyunculuğun hayatının bir parçası olduğunu söyleyen Ün, başka bir şeye özlem duymadığını belirtti. Çocuk oyuncu olmanın avantajının, yüzlerce insanla büyümek olduğunu söyleyen oyuncu, dezavantajın ise erken yaşta sorumluluk almak olduğunu dile getirdi.

Yağmur Ün’ün Oyunculuk Kuralı Disiplin

Verdiği bir röportajda oyunculuk kuralları arasında disiplin olduğunu belirten Ün, bu konuda oldukça gaddar olduğunu söyledi. Rol seçimlerinde de karakteri hissetmesi gerektiğini, karakteri hissetmediği takdirde de rolü kabul etmeyeceğinin altını çizdi.

Yağmur Ün’ün Rol Aldığı Dizilerde En Sevdiği Karakter: Su Akkaya Altıparmak

Canlandırdığı pek çok karakterde kendisinden bir parça olduğunu ifade eden Yağmur Ün, en çok sevdiği ve kendisine yakın bulduğu karakterin Söz dizisi Su Akkaya Altıparmak olduğunu açıkladı.

‘’Kendini Daha Az Yoran Biri Olmak İsterdim’’

Dizilerin beğenilen oyuncusu Yağmur Ün, hayatını değiştirme şansı olsa kapsamlı bir değişiklik yapmayı değil, kendisini daha az yoran biri olmayı tercih edeceğini verdiği bir röportajda açıkladı. Sevilen oyuncu, anda kalarak o an içinde sevdiklerine sahip çıkmayı amanın kendisine öğrettiği en değerli şey olarak görüyor.

Yağmur Ün Cilt Bakım Sırlarını Açıkladı

Setler, davetler ve özel günler haricinde cildine makyaj uygulaması yapmadığını söyleyen Yağmur Ün cildi için olmaz olmaz olarak güneş koruyucu krem kullandığını söyledi. Bununla birlikte bakımlı oyuncu, su bazlı nemlendirici de kullanıyor. Bunlar dışında ayda bir veya iki kere cilt bakımına gidiyor.  Saçı için ise sülfat içeriği olmayan şampuan tercih ediyor. Saç maskesi yardımıyla da saçlarının sürekli olarak nemli kalmasını sağlıyor.

Yağmur Ün Parfüm, Gözlük ve Ayakkabı Tutkunu

Tarzını minimalist olarak tanımlayan oyuncu Ün, alışveriş konusunda da üç şeyden vazgeçemiyor. Zaman zaman değişkenlik gösterse de Yağmur Ün’ün alışveriş listesinde daima gözlük, ayakkabı ve parfüm bulunuyor.

Yağmur Ün’ün En Sevdiği Yazar Ernest Hemingway

Yağmur Ün’ün okumaktan keyif aldığı yazar Ernest Hemingway. Başarılı aktrist Hamingway’e ait ‘’Cesaret, baskı altındaki zarafettir’’ sözünün en sevdiği cümle olduğunu da söyledi.

Yağmur Ün Edis Hayranı

Bir röportaj esnasında Yağmur Üne’e sorulan en keyif aldığın konser hangisiydi sorusuna Ün, Edis konseri olarak cevap vermiştir. Sempatik oyuncu, Edis’in sahne hakimiyetini ve işine olan aşkını şahane kelimesi ile özetledi. Ayrıca Ün’ün en beğendiği oyuncu da Mehmet Günsür.

‘’Beni En Mutlu Eden Şey Seyahat Etmek’’

Akrep burcu Yağmur Ün, kendisini en mutlu eden şeyin plansız gerçekleştirdiği seyahatler olduğunu söylüyor. Güzel oyuncu en keyif aldığı seyahatin de dilini bile bilmediği bir ülkeye aniden gidip orada bir hafta kaldığı seyahat olduğunu açıklamıştı.

Yağmur Ün Kimdir ?

YouTube video

Yağmur Ün 4 Kasım 1995 İstanbul doğumlu olan bir oyuncudur. Oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu ilk kez Fanatik ve Zerda dizisi ile ekranlara gelmiştir. Henüz 7 yaşındayken Zerda dizisinde rol olan oyuncu daha sonra pek çok dizide ve filmde rol almıştır. Ayrıca film ve dizilerde pek çok seslendirme de yapmıştır. Günümüzde de hem seslendirme hem de oyunculuk yaparak kariyerine devam etmektedir.

Yağmur Ün Nereli ?

Yağmur Ün nereli diye de merak edilmektedir. İnternet üzerinde ünlü oyuncunun özel hayatı hakkında fazla bilgi yer almamaktadır. Ancak oyuncunun İstanbul’da doğduğu ve İstanbullu olduğu bilinmektedir. Yağmur ün aslen nereli, babası ve annesi nereli gibi soruların yanıtları hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Yağmur Ün Yaş Kaç ?

4 Kasım 1995 doğumlu olan oyuncu bu yazının hazırlandığı sırada 26 yaşındadır ve oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Yağmur Ün Babası Vefat Etti

Yağmur Ün babası ile yakın zamanda gündeme gelmiştir. Star TV’de yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine ulaşan Söz dizisinde rol aldığı sırada oyuncunun babası hastaneye kaldırılmıştı. KOAH ve kanser sebebiyle uzun bir süre hastanede tedavi gören Yağmur Ün babası, 48 yaşındayken hayatını kaybetmiştir. Ünlü oyuncu, dizi seti ve hastane arasında uzun bir süre mekik dokumuştur.

YouTube video

Yağmur Ün Instagram hesabında babasının vefatından sonra, babasının gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı yoruma kapalı olarak paylaşmıştır. Başarılı oyuncu, verdiği bir röportajda babasının ölümünün kendisi için dönüm noktası olduğunu söylemiştir.

Yağmur Ün Annesi Kim ?

Yağmur Ün annesi merak edilen bir oyuncudur. Ünlü, genç ve güzel oyuncunun annesi hakkında internette bir bilgi bulunmamaktadır. Oyuncu bir dönem sosyal medya hesabında sıklıkla anne, baba ve kardeşinin fotoğraflarını paylaşmıştır ancak Yağmur Ün’ün ailesi ile ilgili pek fazla bilgiye ulaşılamamaktadır.

Yağmur Ün Instagram

Her şarkıcı ve oyuncu gibi Yağmur Ün Instagram hesabı da merak edilmektedir. Ün, sosyal medya hesabı Instagram’ı aktif olarak kullanmakta ve sıklıkla paylaşım yapmaktadır. Özel yaşamına dair pek fazla bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşmayan oyuncu genel olarak bu hesabını profesyonel anlamda kullanmaktadır.

Yağmur Ün Sevgilisi Var mı?

Söz dizisiyle üne kavuşan Yağmur Ün sevgilisi de merak edilmektedir. Özel hayatına dair bilgiler magazin gündemine düşmeyen oyuncu, verdiği bir röportajda sevgilisi olmadığını söylemiştir. Ayrıca güzelliği ile ön plana çıkan Ün saygı, sevgi, güven ve isteklerinin olmadığı her türlü ilişkinin kendisini yoracağını, bunun dışında aşkın her duygu dalgasını sevdiğini belirtmiştir.

Yağmur Ün Boyu Kaç ?

Genç oyuncunun boyu 1.62 cm’dir. Kilosu ise 50 kg’dir.

Yağmur Ün Eğitim Hayatı

YouTube video

Üsküdar Ticaret Lisesi mezunu olan Yağmur Ün eğitim hayatı hakkında da detaylı bilgi bulunmamaktadır. Lise mezuniyeti sonrasında oyuncunun Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olduğu bilgisi internet arşivinde yer almaktadır ancak başarılı aktrist, verdiği bir röportajda bilgisayar programcılığı mezunu olduğunu söylemiştir.

Yağmur Ün Oynadığı Diziler Hangileridir?

Genç oyuncu pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Çocukluğundan beridir oyunculuk yapan Yağmur Ün oynadığı diziler ve filmler ise şunlardır; Fanatik, Zerda, Ah Be İstanbul, Haziran Gecesi, Hızlı Adımlar, Medine, Elde Var Hayat, Alemin Kralı, Nerde O YEMİNLER, Hıyanet Sarmalı, Sungurlar, Yetim Gönüller, Kırgın Çiçekler, Göçebe, Keloğlan, Söz ve Kalk Gidelim. Yağmur Ün Söz dizisinde Su Akkaya Altıparmak karakterini, Alemin Kralı dizisinde de Ahsen Kral karakterine can vermiştir.

YouTube video

Fanatik ve Zerda dizisinde çocuk oyuncu olarak yer alan oyuncu Haziran Gecesi dizisinde de küçük Havin karakterini oynamıştır. 2020 dizisi olan Kalk Gidelim Yasemin karakterine can vermiştir. Ayrıca ünlü oyuncu 2006 yılında Buz Devri 2: Erime Başlıyor ve Orman Çetesi filminde seslendirme yapmıştır.

Yağmur Ün Neden Mahkemelik Oldu?

Yağmur Ün Randıman filmi çekimlerinde rol arkadaşı Gökhan Çelik ile bir sorun yaşamış ve mahkemelik olmuştur. Oyuncu Gökhan Çelik, aralarında geçen bir tartışa sonunda Yağmur Ün’ün kendisine yumruk attığını ve sözlü şiddette bulunduğunu iddia etmiş, oyuncuyu mahkemeye vermiştir. Gökhan Çelik, Ün’ün 50 bin TL şehit ailelerine bağış yapmasını istemiş ve bunun sonucunda davacı olmayacağını dile getirmiştir. Güzel oyuncu Ün ise bu teklifi reddetmiştir.

Yağmur Ün Davası 1 Haziran 2021’e Ertelendi

Geçtiğimiz hafta oyuncu Gökhan Çelik tarafından açılan Yağmur Ün’e açılan görüldü ve güzel oyuncu bu davada yalnızca rol arkadaşına hakaret ettiğini, yumruk atmadığını ve beraatini istediğini dile getirdi. Bunun sonucunda dava, 1 Haziran 2021’e ertelendi.

Yağmur Ün Yağmur Ünal ile Karıştırılıyor

İsim ve soy isim benzerliği nedeniyle Yağmur Ün yağmur Ünal birbiri ile zaman zaman karıştırılmaktadır. Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın kızı olan Yağmur Ünal ile Söz dizisi oyuncusu Yağmur Ün’ün isim benzerliği dışında herhangi bir yakınlığı ya da benzerliği bulunmamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!