featured

Yakışıklı Şef Danilo Zanna Kimdir ? İtalyan Şef Danilo Zanna Kaç Yaşında ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç kızların ve ev hanımlarının hayranlıkla takip ettiği Şef Danilo Zanna Kimdir ? Danilo Zanna Nereli ? Kaç Yaşında ? Ünlü Şefin hangi ilginç özellikleri var ?

Dün geç saatlerde aldığımız habere göre ünlü şef Danilo Zannanın Babası Armando Zanna hayatını kaybetti. İtalya’da yaşayan Zanna’nın ölüm nedenini açıklamayan Danilo Zanna , “kalbim çok açıyor” yorumunda bulunmakla yetindi. Babasının ölümü ile gündeme gelen Danilo Zanna Kimdir sorusu ise hemen herlesin araştırdığı konular arasında oldu. Bu duygu dolu adamın başarıları ve geçmişi merak edilen konular arasına girmeyi başardı.

Ünlü ve yakışıklı yemek şefi Danilo Zanna İtalya’da yaşamakta olan Armando Zanna ismindeki babasını kaybetti. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda

“Kalbim çok acı çekiyor. Maalesef babam Armando’yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerlerini, yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak.”

sözlerini kullanması herkesi duygulandırdı. Akıllardaki soru ise babasının Corona Virüs nedeniyle mi hayatını kaybettiği oldu.

Peki, magazin programlarının eğlenceli dakikalarını paylaştığı, televizyonda yemek yarışması programları sunan yakışıklı İtalyan Şef Danilo Zanna kimdir ? İşte, detaylar!

2/15

Danilo Zanna Kimdir ?

Danilo Zanna Kimdir ?

Türkiye’nin merakla takip ettiği, pratik yemek tarifleri ile gündeme gelen Danilo Zanna kimdir sorusunun en doğru cevabı, Zanna, Türkiye’nin en yakışıklı yemek şefidir.

3/15

Eğlenceli Dakikaların Çocuğu

Eğlenceli Dakikaların Çocuğu

Danilo Zanna ‘yı diğer şeflerden farklı yapan ise hazırladığı programda kendisine eşlik eden misafirlere çok eğlenceli zamanlar geçirtmesidir.

4/15

Danilo Zanna Kaç Yaşında ?

Danilo Zanna Kaç Yaşında ?

MasteChef yarışma programının yakışıklı jüri üyesi Danilo Zanna , kamera arkasındaki şen ve şakrar halleri ile herkesi kendisine hayran bırakmayı başarıyor.

Peki, Danilo Zanna Kaç Yaşında ? Danilo Zanna 1982 İtalya, Prato doğumlu. Yani, 2020 itibari ile Danilo Zanna 38 yaşında.

5/15

Heyecanlı Şef Danilo Zanna

Heyecanlı Şef Danilo Zanna

Danilo Zanna hazırlamakta olduğu Mutfak Yarışları programında izleyicine hareketli ve heyecanlı zamanlar geçirterek, her programda kendisine hayran bırakmayı başarıyor.

6/15

Çıraklıktan Şefliğe Danilo Zanna

Çıraklıktan Şefliğe Danilo Zanna

Türkiyenin en çok sevilen yemek şefleri arasına giren Danilo Zanna, şeflik kariyerine aile restoranlarında çalışarak başladı.

7/15

MasterChef'in Haylaz Çocuğu

MasterChef’in Haylaz Çocuğu

MasterChef ile Türkiye televizyonlarında dikkatleri üzerine çeken Danilo Şef , programdan önce uzun bir süredir Türkiye’de yaşıyordu.

8/15

Coronavirüs Videosu

Coronavirüs Videosu

Danilo Zanna ve ailesi , Corona virüsle mücadele sürecine destek vermek için virüse karşı alınabilecek tedbirleri eğlenceli bir video ile paylaştı.

YouTube video

Videoda Danilo Zanna’nın oğlu ile kurduğu iletişim oldukça dikkat çekici idi.

9/15

Mutfak Yarışları

Mutfak Yarışları

Danilo Zanna kimdir sorusunun bir diğer cevabı ise ekranların eğlenceli çocuğudur, şeklindedir. Çünkü Zanna, katıldığı ve hazırladığı her programda seyircilerine çok ilgi çekici ve eğlenceli anlar yaşatıyor.

10/15

Türkiye Aşığı Danilo Zanna

Türkiye Aşığı Danilo Zanna

Danilo Zanna’ya Türkiye hakkında ne düşündüğü ile ilgili sorular sorulduğunda, buranın onun memleketi gibi olduğunu belirtmekten çekinmiyor.

11/15

Beyaz Show Danilo Zanna

Beyaz Show Danilo Zanna

Beyaz Show eğlence programına katılan Danilo Zanna, izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşattı.

YouTube video

Programda anlattığı kavanoz anısı ile hem program misafirlerini hem de programı yakından izleyenleri kahkahalara boğdu.

12/15

Danilo Zanna Ailesi

Danilo Zanna Ailesi

2012 yılında evlendiği Tuğçe Demirbilek’le Zeno Tibet isminde bir oğulları oldu.

13/15

Sosyal Medya Fenomeni Danilo

Sosyal Medya Fenomeni Danilo

Danilo ve eşi Tuğçe, sosyal medya hesapları üzerinden sık sık paylaşımlar yaparak sosyal medyada ilgi toplamayı başaran çiflerden.

14/15

İstanbul Hayranı Danilo

İstanbul Hayranı Danilo

Danilo Zanna çok büyük bir İstanbul hayranıdır. Bunun altındaki sebeplerden birinin eşi ile tanışmasında etkisi olduğunu dile getiren Zanna, ” İstanbul’un bizim için büyük bir önemi var ” söyleminde bulundu.

15/15

Çalışmayı Çok Seviyor

Çalışmayı Çok Seviyor

Dünyaca ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna, çalışkan ve pratik yapısı ile dikkatleri üzerine çekerken, çalışmayı ve kendisini geliştirmeyi çok sevdiğini dile getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!