Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?

Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde çıkan haberlere göre Yalı Çapkını dizisi finali ifşa oldu! Bilindiği üzere Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek uyarlanan Yalı Çapkını dizisi şimdilerde reyting rekorları kırıyor.

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük ilgi gören dizinin finalinin ifşa olduğu konuşuluyor. Dizinin belirtilen finalinin doğru olması halinde ise seyirciyi büyük bir hayal kırıklığı bekliyor. Peki ifşa olan Yalı Çapkını dizisi finali nasıl? Detaylar yazımızda…

Yalı Çapkını Dizisi Finali | Yalı Çapkını Dizisi Konusu Ne?

Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?
Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?

Dizi aslında birbiriyle evlenmek istemeyen ancak evlenmek zorunda kalan, Ferit ile Seyran’ın hikayesini konu ediniyor. Gaziantep’ten İstanbul’a felin giden Seyran okuma hayalleri kurarken, ansızın Korhan ailesinin gelini olmuştur.

Yaşadıklarını henüz sindiremeyen Seyran birde Ferit’in sevgilisi ile daha evliliğin ilk gecesinde tanışmış, Ferit’in ne kadar ipe sapa gelmez bir erkek olduğunu görmüştür. Konusu gereği oldukça farklı olan bu dizi özellikle Ferit ile Seyran’ın eğlenceli atışmaları sebebiyle büyük ilgi görmüş, geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlamıştır.

Yalı Çapkını dizisi konusu nedir merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Şimdilerde Ferit ile Seyran arasında aşk kıvılcımları yeni yeni başlamışken Yalı Çapkını dizisi finali ifşa oldu. İfşa olunan şeklinin beklendiği bir sonla bitmemesi ise daha şimdiden Yalı Çapkını izleyicilerini tedirgin etmeye yetti. Bu ifşa sonunda izleyici Yalı Çapkını dizisi finali böyle olmamalı diye veryansın etmeye başladı bile!

Dizinin İlk Sezonunda Seyfer Aşkı Göreceğiz!

Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?

Hikayenin gün yüzüne çıktığı söylense de, bununla ilgili kesin bir kanıt bulunmadığı belirtilmelidir. Çünkü bu hikayenin Gülseren Budayıcıoğlu’nun hangi hikayesi olduğu bile net olarak bilinmemektedir. İfşa olan Yalı Çapkını dizisi finali üzücü olsa da dizinin ilk sezonunda Seyfer aşkı izlenecek gibi görünüyor.

Hikayeye göre uyarlanan dizinin senaryosu gereği bu sezon Ferit’i bol bol Seyran’ın etrafında göreceğiz. Yusuf’u egale etmeyi başaran Ferit, bir süre sonra Pelin’i de arkasında bırakarak ayrılacak. Ayrılık sonrası Seyran’a aşık olduğunu anlayacak ve tamamen onun gönlünü kazanmaya çalışacak. Ve beklenen olacak, Seyfer aşkı resmen başlayacak.

Dizinin Finalinde Ferit İntihar mı Ediyor?

Yalı Çapkını Dizisi Finali İfşa Oldu? Finalde Ferit İntihar mı Ediyor?

Dedikoduları ayyuka çıkan senaryoya göre iddianın kazananı Seyran olacak! Üniversiteye gidecek olan Seyran, kariyeri için önemli adımlar atacak. Çocuk konusu ise uzun bir süre rafa kaldırılacak. İki sezon sürmesi beklenen dizinin ikinci sezonunda ise işlerin sarpa sarmaya başladığını göreceğiz.

Seyran’ı elde eden ve istediğini alan Ferit, bu evliliğe olan sadakatini yitirmeye başlayacak. Çapkınlığı yeniden devreye girecek ve sık sık Seyran’ı aldatacak. Bu aldatmaların büyük bir kısmını yakalayacak olan Seyran, ilişkiyi sonlandıramasa da gün be gün Ferit’ten uzaklaşacak.

Çapkınlığı ve rahatlığı yüzünden iş hayatı da yalpalanan Ferit, şirketin işlerine yetişemeyecek ve iflas bayrağını çekecek. Hayatı boyunca rahata ve paraya alışmış Ferit, birde bunun üzerine Seyran’ın kendisini terk etmesi ile yıkılacak. Kimseden destek göremeyen ve yapayalnız kalan Ferit, daha fazla dayanamayarak intihar edecek.

Dizinin kaç sezon süreceği ve nasıl biteceği kesin olarak bilinmese de şimdilik ifşa olan Yalı Çapkını dizisi finali bu şekildedir. Peki, bu final gerçek olabilir mi? Bu finalin gerçek olup olmayacağı aslında tamamen seyircide bitiyor. Eğer seyirci Seyfer ilişkisini benimseyip sahiplenirse bu finali görmemiz oldukça zor görünüyor.

İzleyiciyi karşısına almak istemeyen senarist çifti evli, mutlu ve çocuklu günlere taşıyabilir. Ancak dizide çalkantıların, kavgaların ve mutsuzlukların yaşanmaması da olanaksız görünüyor. Bakalım Yalı Çapkını dizisi finali söylenenler gibi mi bitecek, yoksa bir peri masalı gibi mutlu sonla mı? İzleyip, göreceğiz.

Geçmiş Yalı Çapkını bölümleri izlemek için buraya göz atabilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!