Yapı Kredi 50000 TL Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Yapı Kredi 50000 TL Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Faizsiz Kredi Veriyor! Yapı Kredi 50000 TL Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapı Kredi faizsiz kredi veriyor. Yapı Kredi 5000 TL faizsiz kredi başvurusu şartları nelerdir, faizsiz kredi için başvuru nasıl yapılır?

Yapı Kredi faizsiz kredi veriyor ancak bu kredi kampanya kapsamında ve süresi sınırlı. 15 Nisan 2022 tarihine kadar faizsiz kredi koşullarını yerine getiren kişiler, Yapikredi faizsiz kredi alabilecek. Peki ama nasıl? Yapı Kredi 5000 TL faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Yapı Kredi 5000 TL faizsiz kredi başvuru şartları neleridir? İşte ayrıntılar…

Yapı Kredi Faizsiz Kredi Nedir?

Yapı Kredi faizsiz kredi, 15 Nisan 2022 tarihine dek sürecek bir kampanyadır. Yapı Kredi bankası 5.000 TL’ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişilere bu kampanya kapsamında büyük bir fırsat sunuyor. Ancak Yapı Kredi 5000 TL faizsiz kredi imkanını bazı şartlar altında sunuyor.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler, bankanın müşterisi olmamalı ve cep telefonlarına Yapı Kredi mobil uygulaması indirmeli… İşte, Yapı Kredi faizsiz kredi başvurusu ve kampanya koşulları hakkında bilinmesi gerekenler…

Yapı Kredi Faizsiz Kredi

Yapı Kredi Faizsiz Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

Yapı Kredi 5000 tl faizsiz kredi kampanyası 23 Mart 2022 ve 15 Nisan 2022 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden Yapı Kredi müşterisi olacak kişiler için geçerli. Ancak Yapikredi faizsiz kredi başvurusu yapmak için yalnızca mobil uygulama üzerinden Yapı Kredi müşterisi olmak da yetmiyor. İşte, Yapı Kredi 5000 tl faizsiz kredi başvuru şartları hakkında bilgiler….

  • 23 Mart-15 Nisan 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi mobil uygulaması cep telefonuna indirilmeli
  • Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden ‘’Yapı Kredi Müşterisi Ol’’ seçeneği seçilmeli ve gerekli adımlar tamamlanmalı
  • Yapı Kredi Mobil uygulama aracılığıyla Yapı Kredi müşterisi olan kişiler 10 gün içinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmalı
  • Kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler Yapı Kredi 5000 TL faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilir
  • Yapikredi faizsiz kredi tanımlaması, kredi kartı kullanıma açıldıktan sonra 7 gün içinde yapılır
  • Yapı Kredi 5000 tl faizsiz kredi tanımlanması sonrasında 31 Mayıs 2022’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanılabilir
  • Yapı Kredi faizsiz nakit avans kampanyası sadece 1 kez kullanılabilir
  • Yapı kredi faizsiz nakit avans tutarı en fazla 5.000 TL’dir ve geri ödemesi 5-12 ay vade arasında yapılabilir
  • Yapı Kredi faizsiz kredi başvurusu 31 Mayıs 2022 tarihine kadar yalnızca Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel İnternet Şubesi üzerinden yapılabilir. Bu kampanyaya başvuru Yapı Kredi şubeleri, ATM’leri ya da müşteri iletişim merkezi üzerinden yapılamaz
Yapı Kredi Faizsiz Kredi

Yapı Kredi Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi faizsiz nakit avans başvurusu için öncelikle Yapı Kredi Mobil uygulaması cep telefonlarına indirilmelidir. Buraya tıklayarak Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ancak mobil uygulama indirmek, Yapı Kredi faizsiz kredi başvurusu yapmak için yeterli değildir. Uygulamanın indirilmesi sonrasında ‘’Yapı Kredi Müşterisi Ol’’ adımı seçilerek işlem tamamlanmalı ve daha sonrasında 10 gün içinde Yapı Kredi kredi kartı başvurusu yapılmalıdır.

Yapı Kredi kredi kartı başvurusu onaylandıktan ve kredi kartı kullanıma açıldıktan sonra 7 gün içinde Yapı Kredi Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Yapı Kredi faizsiz nakit avans başvurusu yapılabilir.

Yapı Kredi 5000 TL Faizsiz Kredi Kampanyası Ne Zaman Bitiyor?

Yapikredi faizsiz kredi kampanyası 23 Mart 2022 ve 15 Nisan 2022 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden Yapı kredi müşterisi olacak olan kişiler için geçerlidir. 15 Nisan sonrasında Yapı Kredi müşterisi olan kişiler, Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasından yararlanamayacaktır.

Yapı Kredi Faizsiz Kredi

Bonus: Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Yapı Kredi bankası acil nakit ihtiyacı olan kişiler için bireysel ihtiyaç kredisi ürünü ile maksimum 36 ay vadeye kadar hizmet veriyor. Yapı Kredi faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanamayacak olan kişiler için bu yazının hazırlandığı tarihte 5.000 tl için Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranları aşağıdaki gibidir:

  • 12 ay vade: %2,94, aylık taksit tutarı 518,27 TL
  • 24 ay vade: %2,94, aylık taksit tutarı 312, 28 TL
  • 36 ay vade: %2,94, aylık taksit tutarı 247,41 TL

Eğer siz de tutarı ve vade süresini kendiniz belirleyerek Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi hesaplama işlemi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak Yapı Kredi kredi hesaplama aracı sayfasına ulaşabilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!