Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı Kredi ATM Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?
Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı Kredi ATM Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı Kredi ATM Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapı Kredi günlük para çekme limiti 2023 yılında da banka müşterilerinin en sık araştırdığı konular arasında. Yapı Kredi ATM’lerden para çekme limiti öğrenilmesi oldukça önemli çünkü bir gün içinde maksimum tutardan fazlası çekilemiyor ve müşteriler mağdur olabiliyor.

Türkiye genelinde 4.600’den fazla ATM’si bulunan Yapı Kredi bankası müşterileri 7/24 kesintisiz olarak para yatırma ve para çekme işlemi yapabiliyor ancak belirli bir limit dahilinde….

Peki, Yapı Kredi günlük para çekme limiti 2023 yılında ne kadar? Yapı Kredi ATM’den en fazla ne kadar para çekilir? Yapı Kredi günlük çekim limiti artırma nasıl yapılır? İşte, Yapı Kredi günlük para çekme limiti 2023 ile ilgili merak edilen soruların cevapları…

Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023

Türkiye genelinde binlerce ATM ile hizmet sunan YapıKredi bankası, para çekme limiti belirleyerek müşterilerinin (QR kodla para çekme dahil toplam) 5.000 TL’ye kadar nakit çekim yapabilmesine olanak tanıyor. Yapı Kredi müşterileri, yüksek meblağlı çekimler için bankaya önceden bilgi vererek hesaplarındaki parayı banka gişelerinden çekebilirler…

Ancak bu durum Yapı Kredi ATM’lerden para çekmek için geçerli değil. Çünkü ATM’lerde Yapı Kredi günlük para çekme limiti bulunuyor.

ATM’den Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı kredi ATM’den En Fazla Ne Kadar Para Çekilir ?

1- ATM’den Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı kredi ATM’den En Fazla Ne Kadar Para Çekilir ?

Yapı Kredi ATM’lerinden günlük para çekme limiti 5.000 TL olarak belirlendi. Daha önce 5000 TL olan Yapı Kredi günlük para çekme limiti (QR Kod ile toplam kartlı çekim) 5.000 TL’ye çıkartıldı. Günümüzde Yapı kredi ATM’den 7/24 kesintisiz olarak maksimum 5.000 TL çekilebiliyor.

Her bankada olduğu gibi günlük para çekme ve yatırma limiti saat gece 24.00 itibari ile güncelleniyor. Dolayısı ile bir gün içinde gece 24.00’ten önce ve 24.00 itibari ile ATM’den iki kez para çekme yaparak maksimum 10.000 TL nakit çekimi yapabilirsiniz.

Yapı Kredi ATM’lerden para çekme limiti tüm ATM’ler için geçerli. Yani; bu limit sadece tek bir ATM’den para çekmek için değil, bütün ATM’lerden para geçmek için geçerli. 24 saat içinde bir ATM’den 5.000 TL çeken kişi, başka bir ATM’ye gittiğinde para çekimi yapamıyor.

Yapı Kredi Atm Diğer İşlem Limitleri

İşlem Adıİşlem LimitiPara Birimi
Döviz Alış Satış Toplamı15.000USD
Havale Yapma20.000TL
Kartlı / QR Para Yatırma Toplamı50.000TL
Kartlı Şans Oyunları limiti20.000TL
Kartsız Kredi Kartı Borç Ödeme50.000TL
Kartsız Kredi Ödeme50.000TL
Kartsız Para Yatırma50.000TL
Kartsız Şans Oyunları1.000TL
Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans Toplam10.000TL
Para Çekme Yurtdışı1.000USD
Yapı Kredi Atm Diğer İşlem Limitleri
Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı Kredi ATM Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?
Yapı Kredi Günlük Para Çekme Limiti 2023 | Yapı Kredi ATM Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Dikkat!

Her bankada olduğu gibi Yapı Kredi ATM’lerden para çekme limiti bireysel müşteriler ve kurumsal müşteriler için farklı. Bireysel müşteriler için Yapı Kredi ATM’lerden para çekme limiti 50.000 TL ile sınırlı iken bu limit, kurumsal müşteriler için daha fazla olabiliyor.

Eğer siz de Yapıkredi bankasının kurumsal müşterisi iseniz ve gün içinde ATM’den para çekme/yatırma seçeneğini yoğun olarak kullanıyorsanız, müşteri ilişkileri ile görüşerek limitinizi artırabilirsiniz.

2- Döviz Olarak Yapı Kredi Para Çekme Yatırma Limiti

Döviz olarak Yapı Kredi ATM’lerden para çekme limiti yatırma limiti toplamda 15.000 dolar. Bir gün içerisinde Yapı Kredi ATM’lerinden toplamda 15.000 USD tutarında döviz yatırıp çekebiliyorsunuz.

Örneğin; ATM’den toplamda 30.000 USD tutarında işlem yapacaksanız bunu iki günde gerçekleştirebilirsiniz. Gece 00.00’dan önce 15.000 USD’lik, 00.00’dan sonra ise 15.000 USD’lik işlem yapabilme imkanınız var.

3- Yapı Kredi Havale ATM İşlem Limitleri

Yapı Kredi ATM işlem limitleri çerçevesinde, ATM’lerden gerçekleştirilecek havale işlemleri toplamda 20.000 TL’ye kadar yapılabiliyor.

4- Yapı Kredi ATM Para Çekme Yurtdışı Limiti

ATM’ler aracılığı ile yurtdışı Yapı Kredi günlük para çekme limiti 2023 yılında 1.000 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Yapı Kredi ATM Para Çekme Yurtdışı Limiti

5- Kartsız Yapı Kredi ATM Para Yatırma Limiti

Yapıkredi ATM’lerinden yalnızca para çekme işlemleri için değil, para yatırma işlemleri için de limit bulunuyor. Yapı Kredi bankasının ATM’lerinden 24 saat içinde toplamda 50.000 TL tutarında kartsız işlemle para yatışı yapılabiliyor.

6- Yapı Kredi ATM’den Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans Toplam Limiti

Yapı Kredi bankasında nakit avans ve taksitli nakit avans olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Ancak Yapı Kredi ATM işlem limitleri kapsamında nakit avans ve taksitli nakit avans için toplamda 10.000 TL’ye kadar işlem yapılabiliyor.

Yapı Kredi ATM’den Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans Toplam Limiti

Yapıkredi Nakit Avans Nasıl Çekilir?

Yapı Kredi günlük para çekme limiti dışında Yapkredi nakit avans nasıl çekilir konusu da merak edilenler arasında. Acil nakit ihtiyacı durumunda, Worldcard sahipleri farklı nakit avans çekme yollarını tercih edebiliyor. Yapı Kredi nakit avans çekme yolları ise şunlar:

  • Yapı Kredi şubelerine başvurarak
  • Yapı Kredi internet şubesi kullanarak
  • Yapı Kredi mobil şube kullanarak
  • Yapı Kredi ATM’lerini kullanarak

Eğer Yapı Kredi nakit avans nasıl çekilir sorunuza yanıt arıyorsanız ve telefon bankacılığı şifreniz varsa 444 0 444 nolu telefonu arayıp müşteri hizmetleriyle konuşarak nakit avans çekebilirsiniz. Eğer QR kod ile nakit avans ya da taksitli nakit avans çekmek istiyorsanız da takip etmeniz gereken adımlar şunlar:

  • Yapı Kredi mobil girişi yapıp ‘’Para Çek-Yatır’’ seçeneğini tıklayın
  • Açılan ekrandaki ‘’Para Çek’’ kısmından ‘’Hesap veya Kredi Kartı’’ içinden ‘’Kredi Kartı’’ seçin
  • Çekmek istediğiniz nakit avans tutarını girin
  • Eğer taksitli nakit avans çekmek istiyorsanız ‘’Taksitlendir’’ seçeneğine tıklayın ve ardından taksit sayısını seçin
  • ATM’de bulunan QR kodu, Yapı Kredi mobil şube ekranındaki kameraya okutun ve ardından paranızı ATM’den çekebilirsiniz

7- Yapı Kredi Bankası Kartlı ve QR Para Yatırma Limiti

Yapı Kredi ATM’lerden para çekme limiti kartlı ve QR kodlu para yatırma limiti de mevcut. Yapı Kredi bankası müşterileri, 24 saat içinde ATM’ler aracılığı ile maksimum 50.000 TL’lik işlem yapabiliyor.

Yapı Kredi ATM işlem limitleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Kartlı ve QR Para Yatırma Limiti

Yapı Kredi Günlük Çekim Limiti Artırma Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi günlük para çekme limiti 2023 kotası 5.000 TL’dir. Eğer ATM’ler aracılığıyla yapacağınız bu limit sizler için az ise Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilir ve günlük para çekme limiti artışı talebinde bulunabilirsiniz. Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmek için 0850 222 04 44 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz.

ATM’lerden Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Günlük ATM’lerden para çekme limiti her bankada farklıdır. Bu sebeple hangi bankanın müşterisi iseniz o bankanın günlük para çekme limiti hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Örneğin; Yapı Kredi günlük para çekme limiti 2023 yılında 5.000 TL’dir. Bu limit Garanti BBVA, Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası gibi bankalarda farklı olabilir.

ATM’lerden Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Yapı Kredi T.C ile Para Çekme Nasıl Yapılır ?

Yapı Kredi t.c ile para çekme işleminin yapılabilmesi için; bir kişinin cebe havale yapmış olması gerekir. Eğer Yapı Kredi cebe havale yapıldıysa herhangi bir Yapı Kredi ATM’sine gidebilir ve T.C ile para çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi T.C ile para çekme için takip etmeniz gereken adımlar ise şunlar:

  • Herhangi bir Yapı Kredi ATM’sine gidin
  • ATM’den ‘’Kartsız İşlemler’’ menüsünü seçin
  • TC kimlik numaranızı, para gönderen kişinin telefon numarasını, kendi telefon numaranızı ve size kısa mesajla gelen güvenlik kodunu, gönderilen tutarı ekrandaki ilgili yerlere girin ve paranız hazır!
YouTube video
Yapı Kredi T.C ile Para Çekme Nasıl Yapılır ?

Bu yazı da ilginizi çekebilir: Akbank Kartsız Para Çekme Nasıl Yapılır ?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!