yargi-1-bolum-izle

Yargı 1 Bölüm İzle | Yargı Dizisi Konusu Ne?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yargı 1 bölüm izle seçeneğiyle siz de kesintisiz bir şekilde diziye başlayabilirsiniz. Peki son zamanların meşhuru Yargı dizisi konusu ne? Yargı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Yargı dizisi son zamanlarda televizyon takip etmeyenlerin dahi dikkatini çekmiş durumda! Aktif dizi hayatına devam eden proje için sık sık ‘Yargı 1 bölüm izle’ aramaları yapılmaya devam etmektedir.

Televizyonda ilk bölümü kaçıranlar ya da internetten dizi izlemeyi sevenler için ‘Yargı 1 bölüm izle’ seçeneği oldukça avantajlıdır. Reklam olmadan, istediğiniz hızda bu diziyi takip edebilirsiniz.

İlk defa konusunu bir şekilde duyan ya da dikkatini çekenler tarafından aynı zamanda ‘Yargı dizisi konusu nedir?’ ya da ‘Yargı dizisi hangi kanalda?’ şeklinde aramalar da yapılmaktadır.

Meraklısı için Yargı 1 bölüm izle tek parça seçeneği ve dizi hakkında merak edilen diğer noktalar!

1- Yargı 1 Bölüm İzle Youtube Tek Parça ve İlk Bölüm Konusu

YouTube video

Yayın hayatına ilk defa 19 Eylül 2021 yılında başlayan efsane dizi, kısa sürede kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Hal böyle olunca çevresinden duyup ilk bölümü kaçıranlar ‘Yargı 1 bölüm izle’ diyerek internetten araştırmaya başladı.

Dizinin ilk bölümünde Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin ikilisi arasında yaşananlar meydana getirildi. İzleyiciler maalesef bir çöp konteynırı içinde kadın cesedi bularak toplumsal sorunlarımızı da hatırlamış oldu.

Savcı Ilgaz, olay yeri inceleme ekibi yanında bilgi alırken ona eşlik eden tanıdık bir isim de vardı. Babası başkomiser olarak olay yerindeydi.

İlerleyen sahnelerde ortaya çıkan bu cinayetin baş şüphelisi olarak yine Savcı Ilgaz’ın kardeşi Çınar baş şüpheli olarak bulunuyordu. Ilgaz ise bu durumdan kardeşini kurtaracak bir avukat arayışına girişti.

Adliye koridorlarında sık sık karşılaşıp tanıdığı ve mesleki bilgisine güvendiği Avukat Ceylin ile anlaşma sağladı. Fakat Ceylin içine düştüğü durumun pek de farkında değildi.

Bölümün sonunda göreceğiniz gibi Ceylin hayatının en zor kararını vermeye hazırlanıyordu.

İlk bölümde büyük bir beğeni toplayan bu dizi kısa sürede ‘Yargı 1 bölüm izle’ kadar diğer bölümlerin de araştırılmasına sebep oldu.

2- Yargı 2. Bölüm İzle Youtube Tek Parça ve Bölüm Konusu

YouTube video

Eğer Yargı 1 bölüm izle aşamasını tamamlamadıysanız, birazdan okuyacaklarınız ufakta olsa spoiler içerecektir. Yargı dizi konusu hakkında bilgi edinmek istemiyorsanız, doğrudan Yargı 1 bölüm izle diyerek ilk bölümü tamamlamalısınız.

İlk bölümün sonunda morgda cinayete kurban giden kadının kendi küçük kız kardeşi olduğunu gören Ceylin, başından vurulmuşa döner.

Bir şekilde ailesine haber verilir. Ailece yıkılan ve çok zor günlere düşen Ceylin sadece kardeş acısı çekmekle de kalmaz.

Aynı zamanda kardeşinin cinayetinde baş şüpheli olan Çınar’ın da avukatı olup olmamak konusunda ikileme düşer.

Eğer avukatlığını yapmazsa delil ve gelişmelerden uzak kalacaktır. Kabul ederse de ailesini karşısına almak zorunda kalabilir.

Bu ikilemler devam ederken Savcı Ilgaz kardeşinin cinayet işlemediğinden neredeyse emindir. Fakat doğrucu ve dürüst olan Ilgaz, suçlunun bulunması için elinden gelen her şeyi yapar.

Aynı zamanda kardeşinin kendisinden bir şeyler sakladığının da farkındadır.

Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda Ceylin’in ölen kardeşi İnci’nin aslında tanıdıkları gibi olmadığı anlaşılır. Hayatı gizemlerle ve sırlarla doludur. Ceylin bir yandan kardeşini hiç tanıyamamış olmasının da acısını  yaşar.

Yargı 2. bölüm Youtube üzerinde bulunmaz, Kanal D adresinden ücretsiz izleyebilirsiniz.

3- Yargı 3. Bölüm İzle Youtube Tek Parça ve Bölüm Konusu

YouTube video

Tekrar Yargı 1 bölüm izle ve ikinci bölüm izle seçeneğini uygulamayanlar için uyarıda bulunmak gerekiyor. Zira okuyacaklarını spoiler almanıza neden olabilir.

Üçüncü bölüm ile birlikte Ilgaz ve Ceylin cephesinde olanlar aslında sırların daha da derinleşmesine sebep olmaktadır. İnci ardında bıraktıklarıyla aslında ne kadar da gizli bir hayat yaşadığını gözler önüne serer.

Kardeşinin suçsuz olduğuna inanan Ilgaz, İnci’ye ait bir arabada babasıyla İnci’nin fotoğraflarını görünce şaşkına döner. Zira daha önce ne İnci’yi görmüştür ne de babası tarafından bu konuda bir bilgi almıştır.

Babasıyla çatışması sürerken bir taraftan hem Ilgaz hem de Ceylin kendi ailelerinde yer alan sırları bir bir çözmeye başlar.

Katili yakalamak için işbirliği yapmaya da başlarlar. Fakat davayla ilgilenen ve Ilgaz’ın baş rakibi Savcı  Pars bu durumun farkındadır.

İlk bölüm dışında hiçbir bölümü Youtube üzerinde bulunmadığından, Kanal D adresinden ücretsiz izleyebilirsiniz.

4- Yargı 10.Bölüm İzle Tek Parça ve Bölüm Konusu

YouTube video

Aslında Yargı 1 bölüm izle ve diğer bölümlerinin devamını getirenler baştan beri hiç beklemedikleri bir suçluyla karşı karşıya kalır.

İnci’nin baş şüphelisi Çınar olsa da gerçekler artık ortaya çıkmıştır. Katil en başından beri Ceylin’in en yakınında bulunan ve İnci’nin aşığı olan Engin’dir.

Engin’in yakalanmasıyla birlikte ikili onun tutuklu yargılanması için elinden geleni yapar. Fakat sinsi Engin’in planları bununla sınırlı kalmaz.

Aksine yeni planlar için diziye yeni dahil olan sürpriz bir karakterle işbirliği yapmaya başlar.

Ceylin ve Ilgaz’ı bekleyen farklı gelişmeler de söz konusudur. Aynı zamanda bu ikili arasındaki kırgınlık da yaşananlardan ötürü sürmeye devam etmektedir.

Bu bölüm yeni bir sırrın ortaya çıkmasıyla yeni kapılar açacaktır.

Dikkat çeken ve olaysız yeri bulunmayan 10.bölüm için Kanal D adresini ziyaret edebilirsiniz.

5- Yargı 20. Bölüm İzle Tek Parça ve Bölüm Konusu

YouTube video

Yargı 1 bölüm izle seçeneğinden beri süregelen bir yakalama serüveni ile karşı karşıya kalındı. İzleyiciler Engin’in yakalanması ile birlikte derin bir nefes aldı. Fakat bu sadece yeni gelişmelerin başlangıcı oldu.

Hatta birçok izleyici katil yakalandı, şimdi ne olacak diye bekler oldu. İçeride olan olaylar ise durumu iyice farklı bir boyuta soktu.

Zira karşılarında kriminale girip delil değiştirecek kadar kolu her yere uzanan rakip ya da rakipler bulunmaktaydı.

Bu noktada baş komiser, Savcı Ilgaz ve Pars, Ceylin ile Eren komiser güçlerini birleştirdi. İçerideki köstebeğin kim olduğunu bulmaya odaklanmışken; Ceylin’in başını çok ağrıtacak bir iddianame de tarafına iletilmiştir.

Tek destekçisi ile Yargı 1 bölüm izle sonrasında gördüğünüz üzere Savcı Ilgaz’dan başkası değildir.

6- Yargı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça | 29. Bölümde Neler Oldu?

YouTube video

17 Nisan 2022 tarihi itibariyle 29. yani son bölümü yayınlanan Yargı dizisi konusu ile yine şaşkınlık yarattı!

Ceylin’in babası Zafer’in cesedinin ortaya çıkmasıyla birlikte ortam tamamen gerilmişti. Her ne kadar Metin amir oğlunu korumak adına adımlar atsa da bu yetersiz kalmıştır.

Bu bölümde artık Metin ve Çınar’ın Zafer’in katili olduğunu Ceylin yakınen öğrenir. İki ismi katil ve işbirlikçisi olarak gören Ceylin bambaşka bir ruh haline bürünür.

Savcı Pars, Eren komiser ve Ilgaz’a karşı duyduğu öfke ve kırgınlık oldukça fazladır. Fakat, kendisi bölümün ilerleyen kısımlarında Ilgaz’a bir seçim yaptırmak zorunda kalır. Ilgaz tarafını seçmelidir; ailesi mi, Ceylin mi?

Elbette diğer bölümlerde olduğu gibi bu bölümün son sahnesi de oldukça vurucudur! 6 ay ileriye giden dizide Ceylin üzerinde kan ve kanlı bir bıçakla görülür.

Kapısında ise oldukça sinirli bir şekilde onu tutuklamayı bekleyen Eren komiser vardır.

Peki Ceylin cinayet mi işledi? Eğer işlediyse kimi öldürdü, öldürmeye teşebbüs etti?

29 bölümü tek parça izlemek isteyenler Kanal D sitesini kullanarak sahnelere göz atabilir.

7- Yargı Dizisi Fragman Çıktı mı?  Yargı 30. Bölüm Fragmanı Geldi mi?

YouTube video

Yargı dizisi 24 Nisan tarihi ile birlikte 30.bölümü izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 29.bölümde beklenmeyen bitiş ile birlikte çoktan Yargı 30. Bölüm Fragmanı araştırmaları başlandı.

Ancak, dizinin sosyal medya hesaplarında henüz gelecek bölüme dair bir fragman paylaşılmadı.

8- Yargı Dizisi Konusu Nedir?

YouTube video

Aslında Yargı 1 bölüm izle dedikten sonra dizi konusu hakkında aşağı yukarı bir fikre sahip olabilirsiniz. Fakat ilerleyen bölüm ile birlikte dizinin net bir konusu olmadığını anlayabilirsiniz.

İlk 9-10 bölüm boyunca Yargı dizisi konusu olarak Ceylin’in cinayete kurban giden İnci’nin katilinin arayışı söz konusudur. Dizi daha çok emniyet müdürlüğü, adliye ve cinayet mahalinde geçer.

Ancak İnci’nin katili bulunsa da ortaya yeni cinayetler, bu cinayetlerin arkasında bulunan gizli isimler bulunur. Dizide genel olarak adalet ve bir arayış söz konusudur.

Elbette hukuksal boyutlar dışında aynı zamanda Ilgaz ve Ceylin ikilisinin aşk hayatı, kendi aileleri içindeki yaşantılar da gün yüzüne çıkmaktadır. Elbette bir de baş düşmanları Avukat Yekta ve sinsi planları var.

9- Yargı Dizisi Uyarlama mı?

yargi-1-bolum-izle

Ortaya çıkan bu kadar kaliteli bir dizi daha Yargı 1 bölüm izle araştırmaları ile uzun soluklu olacağının sinyalini verdi. Konusu, oyunculuklarıyla ile günümüze kadar bir benzeri bulunmuyor.

Hatta Yargı dizisi konusu itibariyle kendinden sonra çok başka dizilerin ortaya çıkmasında da ön ayak oldu.

Fakat dizinin senaristliğini üstlenen Sema Ergenekon (dizideki Eren komiserin gerçek hayatta eşi) herhangi bir diziden uyarlanmamıştır.

Dünyada eşi benzeri olmayan bu dizi kendisinden dökülen düşüncelerle meydana gelmiştir.

10- Yargı Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Yargı Dizisi Hangi Gün?

yargi-1-bolum-izle

Ortaya çıktığı Eylül 2021 tarihinden itibaren dizi Kanal D bünyesinde yayınlanmaya devam etmektedir. Kanal D üzerinde en çok reyting alan dizilerin en başında bulunmaktadır.

Pazar günleri yayınlanmaya başlayan Yargı dizisi, akşam 20.00 itibariyle akışta yer alır. İlk başta önceki bölümün özetiyle bir hatırlatma yapar. Ortalama olarak 21.00-21.30 saatiyle yeni bölüm başlar.

11- Yargı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yargı dizisi çekim alanı olarak birden fazla bölge kullanmaktadır. Genellikle emniyet müdürlüğü, adliye ve oyuncuların kişisel evlerinde çekimler sürmektedir.

Dizide de görülen ayrıntılarla birlikte İstanbul’da dizinin geçtiği görülmektedir.

yargi-1-bolum-izle
Yargı 1 Bölüm İzle

Yargı Dizisi 1 Bölüm İzle | 1. Bölüm Nerede Çekildi?

Yargı 1 bölüm izle dediyseniz özellikle göze çarpan birkaç sahne alanının bulunduğunu görebilirsiniz. Öncelikle İstanbul Avrupa yakasında bir sokakta yer alan cinayet mahali de olarak geçen çöp konteynırı bulunmaktadır.

Bununla birlikte Ilgaz ve Ceylin sık sık adliyede bulunur. Adliyede olanları tartışmanın yanı sıra ipuçlarının peşine düşer. Elbette emniyet müdürlüğünde Çınar ile görüşme çabalarından ötürü sürekli polisleri de görebilirsiniz.

12- Yargı Dizisi Oyuncuları Kimler?

YouTube video

Adından bu kadar söz ettiren Yargı dizisi oyuncuları ile de merak konusu olmaktadır. Daha önce Aşk 101 dizisinde beraber oynayan Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) bu dizide tekrar bir araya gelmiştir.

Fakat kendilerinin dışında kadroda hem yeni hem de usta isimler bulunmaktadır. Eğer siz de Yargı dizisi oyuncuları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz; Yargı Dizisi Oyuncuları Kimler? Yargı Dizisi Kadrosunda Kimler Bulunuyor? İşte Yargı Dizisi Kadrosu yazısından bilgi alabilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!