Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?
Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?

Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zodyak’ın 9. burcu olan Yay burcu, 22 Kasım – 21 Aralık tarihinde doğan bireylerin sahip olduğu burçtur. Değişken burç kategorisindedir. Değişken burçlar mevsimi sona erdirir. Her mevsim sonunda kendilerini eleştirir, ders çıkarır ve karakter analizini yapar. Yeni bir yaşa ve mevsime sıfırdan başlayan yay burçlarının enerji seviyeleri o kadar yüksek değildir. Macera sevseler de dışarı çıkmaya üşendikleri için tüm günü evde yatarak geçirebilirler. Gezegenlerin yerleşiminden dolayı değişken yapıya sahip oldukları için yeniliklere hızlı adapte olurlar.

Keyiflerine ve rahatlıklarına düşkünlüğü ile ünlenen Yay burcu bireyleri, ateş elementine mensuptur. Evrensel bilgi birikimine sahip olan Yay burçları, gizemli duruşlarının ardında cevherler vardır, yine de dışarıdan asla kendilerini belli etmezler. Seyahat etmeyi, öğrenmeyi ve izlemeyi çok seven Yay burcu bireyleri, kültürler arası bağ kurmaktan keyif alır. Ateş burcunun dünya ile temas içinde olması gerekir. Bazen bu kadar birikim ve entelektüellik Yay burçlarının havalanmalarına ve kaprislenmelerine neden olur.

Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?

Yaratıcılıkta sınır tanımayan Yay burcu bireyleri, Zodyak takımının en ilham verici burçlarındandır. Tüm meselelerin üstesinden gelebilecek güce sahiptir. Her olaya mantık çerçevesinden baktıkları için ayakları yere sağlam basar ve hata yapma olasılıkları düşer. Tüm bunlara rağmen Yay burcu bireylerinin istekleri çok güçlüdür. Her şeyin en büyüğünü, en güzelini, en güçlüsünü ve en prestijlisini isterler. Yay burçları için “en” olması oldukça önem arz eder. Aşırıya kaçmaları ve sınırsız hedonizme bağlı kalmaları enerjilerini kötü noktaya çevirebilir.

Her zaman şans olarak yıldızları parlak olan Yay burcu bireylerinin şeytan tüyü de bir o kadar yüksektir. Çevresindeki herkesi kolaylıkla etki altına alabilirler. Çevresinde olan insana sahip çıkar ve yakın olarak benimsediklerini hayatından kolay kolay çıkarmaz. Hiçbir zaman şunu unutmayın, hayatınızda Yay burcu kadını ya  da erkeği varsa, hayat sanki yıldızlardan kayıyor gibi hissedeceksiniz. Her daim yüksek, dinamik ve enerjik duyguların ağır bastığı bir hayata hazır olun.

Yay burcu bireylerinin en sevdiği hediyeler genel olarak hikayesi olan ve kişiye özel tasarıma sahip hediyelerdir. Yay burcu hediye seçenekleri arasından yapacağınız tercihte, ürünlerin her ortamda kullanılabilir oluşu onlar için oldukça önemlidir. Seyahat sırasında çok fazla eşya taşımak istemezler. Genelde çok amaçlı ürünler kullanmaktan hoşlanan yay burcu bireyleri, bilhassa sipariş üzerine yaptırılmış hediye fikirlerinden etkilenirler. Zekice işlevleri olan hediyeler ile Yay burcu bireylerinin kalplerini çok hızlı çalacaksınız.

Tüm bunların ışığında Yay burcuna alınabilecek hediyeler aşağıdadır;

Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?

Fotoğraf Çerçevesi

Sevdiğiniz insanı mutlu etmek ve özel yaşam alanlarına ince bir dokunuş yapmak istiyorsanız yolunuz mutlaka fotoğraf çerçeveleri ile kesişecektir. Fotoğraf çerçeveleri, ruhunuzu yansıtan fotoğrafları muhafaza eden çok özel bir hediyedir. Göz zevkinize göre bir tercih yaparken ev dekorasyonunu da düşünmeli ve bir bütün olarak hayal etmelisiniz. Yay burcu kadını için hediye fikirleri arasında en ilgi çekici ve özel hissettiren hediye bu olacaktır. Sebebini yukarıda belirttiğimiz gibi yay burcu bireyleri hikayesi ve yaşanmışlığı olan ürünleri beğenmektedir. Fotoğraf çerçevesini de özelleştirerek, hediye alacağınız kişinin seveceği tasarımı bastırabilirsiniz. Kişiye özel tasarım hediye ve hikayesi olan ürün bir araya geldiğinde yay burcu kadınını mutluluktan başını döndüreceksiniz.

Ayna

Yay burcu kadınına onun kadar güzel bir hediye vermek istediğiniz bir anda aklınıza gelecek ilk hediye ayna olmalıdır. Kişiye özel hazırlanabilen kapaklı ayna modellerinin tamamı el işçiliğidir. Evde, iş yerinde ya da çantada rahatlıkla kullanılabilen, yer kaplamayan ve aynı zamanda şık tasarıma sahip olan aynaların kapak bölümüne isim yazdırabilir ya da farklı ve özel bir desen baskısı yapılmasını isteyebilirsiniz. Yay burcu bireylerin her daim yanında taşıyabileceği bir ürün olduğu için, tüm ihtiyaçlarını da rahatlıkla karşılayabilir. Ayrıca detaylı görüş sağlama özelliği olduğu için gözle görülmesi zor olsa bile ciltte oluşan pürüzler rahatlıkla görülebilir ve müdahale edilebilir.

Cüzdan

Cüzdan, erkek için de kadın için de hayati önem taşıyan, çok önemli bilgilerin, kartların ve evrakların taşındığı bir eşyadır. Yay burcu erkeğine alınacak hediye ne olabilir diye düşünüyorsanız; iyi derece kaliteye sahip, isme özel baskılaması yapılan, kişiye özel cüzdan tavsiyesini verebiliriz. Kaliteli ve imaj sahibi duruşu ile “ben buradayım” dedirten, çok amaçlı kullanıma uygun, cep boyutuna rahatlıkla girebilecek cüzdan modelleri, her erkeğin isteyeceği tasarımlara sahiptir. Aksesuar kullanmaktan çok hoşlanmayan erkekler için günlük tarzını parlatacak bir aksesuar olan cüzdan, rahatlıkla uzun yıllar kullanacağı bir ürün olacaktır.

Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?

Ajanda

Yay burcu hediye seçenekleri arasından farklı bir tarza dönmek isteyenler için hiçbir yay burcunun aklına gelmeyecek hediye fikri ajanda olacaktır. Yay burcu anıları toplamayı, üretken olmayı ve yaratıcılığını yansıtmayı sever. Bu nedenle onun ilgisini çekecek, üretkenliğini, planlı olmaya doğru evrilterek hayata bakış açısını değiştirecek bir üründür ajanda. Özellikle yaşanmışlığı seven yay burçları için hiç yaşanmamış, tamamen ona ait ve onun yaşanmışlığına ait bir hediye, yay insanlarında sarsıntı etkisi yaratacaktır. Yay burcu kadına hediye ve yay burcu erkeğe hediye olarak oldukça sevilecek bir ürün olacaktır. İç tasarım açısından yüksek görsel imgelere sahip ajandalar için dış kapaklarına kişiye özel tasarım yaptırabilir, sevdiğiniz yay burcu bireyinin ismini, ünvanını, sürekli kullandığı bir kelimeyi, lakabını yazdırabilir ya da desen ve fotoğraf baskısı yaptırabilirsiniz. Özelleştirilebilir ürünlerde yaratıcılık tamamen size kalmaktadır.

Termos

Günlük hayatta sık sık bir şeyler içmeyi seven ve aynı zamanda seyahat etmekten de zevk yay burcu bireyleri için en kullanışlı ve pratik ürün termos olmaktadır. Az eşyayla yola çıkmaktan keyif alan yay burcu bireyleri aynı şekilde yolda bir şeyler atıştırmaktan da oldukça keyif alır. Günün her anında kullanabileceği ürün olan termos yay burcuna hediye seçimi için oldukça ideal bir üründür. Kişiye özel yapılan tasarımda yay burcu bireylerini özel hissettirebilir ve onların ismine özel termos hediyesi sunabilirsiniz.

Saat

Saat her zaman özel ilgi alanına girmiş, lüks ve gösterişli bir hediye olmuştur. Anlamlı hediyelerden keyif alan yay burcu bireyleri için gelen saat hediyesi oldukça şaşırtan bir etki yaratacaktır. Kişiselleştirilebilir formu sayesinde dilediğiniz fotoğrafı saate baskı yaptırabilir ve yay burcu bireylerine özel bir hediye alabilirsiniz. Özellikle yay burcu doğum günü hediyesi olarak, yeni yılı karşılarken mutlu hissettirecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!