featured

Yaz Sezonunda Evleneceklere Özel Spor Damatlık Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz sezonu geldi, düğün sezonu da açıldı. Evlenecek çiftler haliyle damatlık modellerine ve gelinlik modellerine bakmaya başladı. Bu yazımızda birbirinden güzel spor damatlık modellerini sizin için derledik.

Özel Tasarım Spor Damatlık Modelleri

En önemli organizasyon için kendilerini özgür hissetmek isteyen damat adayları adına, günümüzde pek çok değişik spor damatlık modelleri bulunmaktadır. Üstelik daha fit bir görünüm sunan bu damatlıklar, geniş omuzları öne çıkararak beli ince göstermek suretiyle etkileyici bir görüntü sağlamaktadır. Hem açık hem de kapalı mekânlarda kullanım sağlayan farklı damat takımı örnekleri arasından keyifle tercih gerçekleştirmek mümkün.

Damatlık Takım Parçaları

Farklı tasarımlarla harika bir kombin yaratan pek çok değişik parça üzerinden, damatlık takımı tercih etmek mümkün. Özellikle son dönemlerde yelekli modeller bir adım öne çıkıyor. Daha hoş bir uyum sağlayan yelek tasarımlarıyla, her zevke hitap eden tasarımlar elde etmek mümkün.

Ayrıca karın bölgesini daha ince gösterdiğinden dolayı yelekli damatlıklar tercih edilmektedir. Tabii damatlık olarak daha çok smokin günümüzde öne çıktığından dolayı, kravat yerine papyon tercihi önemlidir. Aynı renk ya da farklı renkler altında hazırlanmış şık pantolon, ceket ve gömlek üzerinden muhteşem bir kombin yaratılabilir.

İlginç Damatlık Modelleri

Daha sıra dışı ve farklı bir görünüm elde etmek isteyen damat adayları günümüzde, ilginç damatlıklar arasından tercih gerçekleştirmektir. Burada önemli olan özgün bir konsepte sahip düğün organizasyonu için ilginç damatlık modelleri arasından tercih yapmaktır. Otantik bir kır alanında, belki fabrika ve evde ile daha birçok değişik yerde artık düğünler organize edilebiliyor. Tabii buna özel pek çok değişik damatlık modelleri öne çıkmaktadır.

Bohem düğünler adına damatlık modelleri
Steampunk tarzda damatlıklar
Film konseptli ilginç damatlık çeşitleri
Sağdıçla aynı konsept damatlıklar

Bu gibi daha pek çok değişik ilginç spor damatlık modelleri üzerinden tercih yapılabilmektedir.

Kravatsız Damatlık Modelleri

Özellikle son dönemlerde kravatsız damatlık modelleri öne çıkıyor. Bu konuda ilk olarak Smokin çeşitlerinden bahsetmek mümkün. Genelde bordo, lacivert, beyaz ve siyah renkler üzerinden tercih edilen smokin çeşitleri, papyon ile harika bir uyum sağlamaktır. Alternatif olarak yelekli damatlık çeşitleri sayesinde kravat takmaya gerek yoktur.

Hatta organizasyon içerisinde ceket kullanmadan da sadece pantolon, gömlek ve yelek üzerinden harika bir kombin yaratmak mümkün. Burada kişisel tercihlerinizi öne çıkarabilir ve harika tasarımlar arasından tercih yapabilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!