Yemek Odası Takımı Nasıl Seçilir?

Yemek Odası Takımı Nasıl Seçilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yemek odası takımı; konsol, yemek sandalyesi ve yemek masası gibi ürünlerden oluşuyor. Bütün aile bireylerini ortak noktada buluşturan yemek odaları lezzet ve keyif dolu anlara sahne oluyor. Tabii ki misafirler de yine bu bölümde ağırlanıyor.

Hâl böyleyken yemek odası takımını doğru seçmek önem taşıyor. İşte, ev dekorasyonuna fonksiyonellik ve estetik katmak isteyenlerin, yemek odası takımı satın alırken bilmesi gerekenler…

Yemek Odası Takımı Nasıl Seçilir?

Yemek Odası Nasıl Seçilir?

  • Alışverişe başlamadan önce, yemek odası takımını konumlandıracağınız yerin ölçülerini alın.
  • Takımın büyüklüğünü evinizdeki kişi sayısına göre belirleyin. Gereğinden daha büyük yemek masalarıyla evinizin alanını daraltmayın. Çekirdek aileye sahipseniz veya eviniz küçükse daha minimal modellere yönelin.
  • Açılıp kapanabilir yemek masalarından birini seçmeye özen gösterin. Bu, sizin için pratiklik sağlayacaktır.
  • Yemek odası dekorasyonunu hareketlendirmek için tablolardan ve küçük aksesuarlardan yardım alabilirsiniz.
  • Ortamın daha sıcak görünmesi için yumuşak bir aydınlatma tercih edin. Yeterince geniş bir alana sahipseniz, avize seçimini de buna göre yapabilirsiniz.
  • Küçük alanlarda geniş ve kısa konsolların kullanılması daha uygundur. Bunlar TV ünitesi olarak da kullanılabilir. Eğer TV ünitesine ayıracak yeriniz yoksa konsolunuzu böyle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca konsolunuzun olduğu duvara birkaç raf da ekleyebilirsiniz.
  • Yemek odasına özel bir alan oluşturamıyorsanız salonunuzu ikiye bölebilirsiniz. Bunun için aydınlatmalarda, aksesuarlarda ve duvar renklerinde farklılığa gidebilirsiniz. Mobilya seçimi yaparken de –birbiriyle uyumlu olacak şekilde- iki farklı tarzı kombinleyebilirsiniz.
  • Yemek odası modelleri hangi renk olmalı diye merak ediyorsanız şöyle bir öneride bulunabiliriz:

Beyaz lake veya açık renkli ahşap mobilyalar kullanmıyorsanız, odanızın genel havasında açık tonları tercih edin. Koyu renkli mobilyalarınızı açık renk aksesuarlarla ve perdelerle destekleyin.

Turuncu, sarı ve kırmızı gibi iştah açan renkleri de tercih ederek sıcak bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Diyet yapıyorsanız mavi rengi tercih edebilirsiniz. Bu renk, iştah kapatıcı özelliğe sahiptir.

Yemek Odası Takımı Nasıl Seçilir?

En Güzel Yemek Odası Modelleri

Şık tarzların ince detaylarla kombinlendiği yemek odası modelleri Mobilya Diyarı’nın zengin koleksiyonunu taçlandırıyor. Vitrinler, büfeler, dresuarlar, aksesuarlar, aydınlatmalar ve dahası bu odaların vazgeçilmez parçaları arasında öne çıkıyor.

Dekorasyonunuza ışıltı katacak en yeni yemek odası takımları, Mobilya Diyarı tarafından uygun fiyatlarla sunuluyor. Dekorasyon modasını yakından takip eden Mobilya Diyarı, trendlerin gücünü her ürününe yansıtıyor.

Dekoratif dokunuşların yüksek konfor ve kullanım kolaylığıyla buluştuğu modeller, uygun fiyatlarıyla büyük ilgi görüyor.

Lezzetli sofraların keyfini doya doya çıkaracağınız, her bir köşesinde tarzınızı konuşturacağınız yemek odası çeşitleri Mobilya Diyarı’nda!

Retro, avangart, modern, klasik… Dekorasyon stiliniz hangisinden yana olursa olsun, evinize uygun bir yemek odası takımı bulmanız hiç zor değil!

Yemek Odası Takımı Nasıl Seçilir?

Sıradışı ve geleneksel çizgileri harmanlayan Mobilya Diyarı, tarzınızı farklı şekillerde kişiselleştirmenize imkân tanıyor. İşlevsel, dayanıklı ve yüksek kaliteli ürünler zarafeti fonksiyonellikle birleştiriyor.

Yemek odası fiyatları konusunda zengin seçenekler sunan Mobilya Diyarı, her zevke olduğu gibi her bütçeye de hitap ediyor. Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla fark meydana getiren firma, modernizmi zamansız şıklıkla harmanlıyor.

Evinize yepyeni bir soluk getirmek istiyorsanız bunun yolu Mobilya Diyarı’ndan geçiyor. Siz de nefis yemeklerin ve ânın tadına keyifli sohbetler eşliğinde varabilmek için yemek odası takımlarını tercih edebilirsiniz. Aradığınız modele hem kaliteden ödün vermeksizin, hem de bütçenizi zorlamadan kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Yemek Odası Takımı Nasıl Seçilir?

Her detayında zarafetin ve asaletin göze çarptığı yemek odası modelleri, davetlilerinizi de kendine hayran bırakacak!

Ergonomik tasarıma sahip, işlevsel özelliklerle donatılan bu takımlar, evinizi daha da güzelleştirmeye aday!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!