featured

YKS Tarihi Muamması: Sınav Tarihi Değişiyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona virüs sebebiyle ertelenen YKS konusunda her gün farklı bir gelişme yaşanıyor. Ülkeyi saran Covid-19 salgınından sonra yaklaşık 1 ay önce okullar kapanmıştı ve eğitimler online olarak devam ediyordu. YKS sınavına girecek öğrenciler ise sınavın hangi tarihte ve ne şartlar altında yapılacağını merak ederken Milli Eğitim Bakanlığı YKS’nin Temmuz 25-26 tarihlerinde yapılacağını duyurdu. YKS tarihi değişti mi?

YKS 2020 Tarihi Yeniden mi Değişiyor?

Corona virüs salgını yüzünden öğrenciler 2020 YKS’ye evlerinde hazırlanmak zorunda kaldı. Tam bir muamma olan sınav tarihi konusu ise akıllara tek bir soruyu getirdi YKS ne zaman? Dün aksam sosyal medyaya düşen bir haber YKS’ye girecek öğrenciler arasında adeta bomba etkisi yarattı!

Sosyal medyada, salgın yüzünden 25-26 Temmuz tarihine ertelenen sınav tarihinin 20-21 Haziran veya 27-28 Haziran tarihine çekileceği iddiaları büyük yankı uyandırdı. 

Özellikle twitter da çok büyük yankı uyandıran YKS tarihi öne alınacak iddialarından sonra sınava girecek olan kişiler #ykstarihimedokunma hastag’i ile kampanya başlattılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!