featured

Youtube Mp3 Videoları En Kolay Dönüştürme

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bildiğiniz üzere Youtube platformu videolarını indirmeye izin vermiyor. Bu videoları indirebilmek için Premium özelliğine geçmenizi istiyor. Biz de bu yazımızda herkesin merakla araştırdığı Youtube mp3 çevirisi nasıl yapılır onu anlatmaya çalışacağız.

Birçok kişi Youtube videolarını internet olmadan izlemek ya da dinlemek için bilgisayarına indiriyor. Bu yüzden bu işlemi nasıl yapabileceklerini internet üzerinden araştırıyorlar. Peki, bu işlem nasıl oluyor. Aslında bu işlemin 2 farklı yolu bulunuyor. Bu yolları sizler için yavaş yavaş açıklayacağız. O zaman lafı daha fazla uzatmadan başlayalım.

https://www.youtube.com/watch?v=rUWdpX_1mog

1-) Youtube videoları MP3’e nasıl çevrilir

Bu işlemi yapmak bilgisayar kullanmayı bilen kişiler için çok kolay aslında. Biz bu işi yapamayan insanlar için bu işlemi nasıl yapacağınızı adım adım anlatacağız. İşte, Youtube videolarını mp3’e çevirmek için yapmanız gerekenler.

Adım 1

İlk önce Youtube’a indireceğiniz videonun ismini yazın.

Adım 2

Daha sonra videoyu açın ve en üst kısımdaki arama butonunun içindeki yazıyı kopyalayın. Kopyalama yapmak için Ctrl+C tuşlarını kullanabilirsiniz.

Adım 3

Bu işlemleri yaptıktan sonra yapmanız gereken youtubemp3dönüştürücü.co sitesine girmek.

Adım 4

Girdiğiniz sayfada arama butonu göreceksiniz. Bu butonun içine kopyaladığınız linki yapıştırın. Yapıştırma işlemini Ctrl+V tuşlarını kullanarak yapabilirsiniz.

Adım 5

Yapıştırma işlemi bittikten sonra arama butonuna basın. Karşınıza indirmek istediğiniz video çıkacak. Buraya geldikten sonra artık videonuzu indirip rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Youtube Videoları Dönüştürmek

İkinci yol ise ilk yola göre biraz daha basit. Az önce anlattığımız Youtube videoları MP3’e nasıl çevrilir yolunu kullanmak.

2-) Youtube MP3 çevirmenin en kolay yolu

Bildiğiniz üzere bu işi yapan bir sürü site bulunuyor. Ancak o sitelerinden video indirmek gerçekten çok uğraş istiyor. Bu yüzden birçok kişi bu işi yapamıyor. Ancak size birazdan vereceğimiz bir yöntem ile bu işi hiç zorlanmadan yapabileceksiniz. İsterseniz o yönteme geçelim.

İşte o yöntem;

Önceden Youtube üzerinden bir video indirmeye çalıştığınızda videonun URL sini kopyalayıp indirmek istediğiniz siteye gidip yapıştırıyordunuz. Bu iş bilgisayar hakkında hiç bilgisi olmayan bir kişi için bir işkenceydi. Birazdan size vereceğimiz site ile bu işlerle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Bunun için youtubemp3dönüştürücü.co sitesine girdiğiniz zaman arama butonuna indirmek istediğiniz videoyu yazmanız yeterli.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!