featured

Zeyno Karadağlı Köşe Yazarı Oldu | Arzu Balkan Tamer Karadağlı Kızı Zeyno Karadağlı Kimdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türki dizi sektörünün en sevilen isimlerinden Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı çiftinin kızı Zeyno Karadağlı köşe yazarı oldu. Yıllar önce yolları ayrılan ikili, Zeyno Karadağlı için paylaşımda bulundu.

Çocuklar Duymasın Oyuncuları arasında şüphesiz ki en çok konuşulanı Haluk’a hayat veren Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan evliliğinden dünyaya gelen Zeyno Karadağlı köşe yazarı oldu. 14 yaşındaki güzel bir kız olan Zeyno Karadağlı’nın bu başarısını annesi Arzu Balkan ve babası Tamer Karadağlı instagram hesaplarından paylaştı. Deneyimli oyuncu Tamer Karadağlı kızı Zeyno Karadağlı hakkında oldukça duygusal paylaşımlarda bulunurken, bu başarı dolu hikayeye ünlülerden de tebrik mesajları yağdı.

2/11

Sanat Dünyasına Erken Atıldı

Sanat Dünyasına Erken Atıldı

Türkiye’nin en sevilen iki isminin kızı olan Zeyno Karadağlı 24 Saat isimli gazetede köşe yazarı olarak ailesini gururlandıran bir çocuk oldu.

3/11

Tamer Karadağlı Arzu Balkan Kızı Zeyno Karadağlı Yazar mı Olacak?

Tamer Karadağlı Arzu Balkan Kızı Zeyno Karadağlı Yazar mı Olacak?

Gelecek planları hakkında çok fazla açıklamada bulunmayan genç kız şu an lise sınavlarına hazırlanıyor. Ayrıca 24 Saat isimli gazetede ilk köşe yazısının yayınlanmış olmasının gururunu yaşıyor.

4/11

Zeyno Karadağlı Yaş Sorularını Yanıtladı

Zeyno Karadağlı Yaş Sorularını Yanıtladı

Ekranların en sevilen karakterlerine hayat veren Tamer Karadağlı eşi Arzu Balkan ile uzun bir süre evli kaldıktan sonra ayrılma kararı almışlardı. Güzel Zeyno Karadağlı için ise bu kez sosyal medyada bir araya geldiler. Tamer Karadağlı instagram hesabı üzerinden kızının başarısını paylaşırken, Arzu Balkan da bu paylaşıma destek oldu.

5/11

Zeyno Karadağlı Kimdir?

Zeyno Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin tek çocuğu olan Zeyno Karadağlı doğum tarihi ile sizi çok şaşırtacak. Güzel ve başarılı genç kız 2006 yılında dünyaya geldi. Yani 2020 itibari ile Zeyno Karadağlı yaş sorusunun cevabı 14.

6/11

Tamer Karadağlı Kızı Zeyno Karadağlı ile Gururlandı

Tamer Karadağlı Kızı Zeyno Karadağlı ile Gururlandı

Zeyno Karadağlı instagram ve Tamer Karadağlı instagram hesaplarında paylaşımda bulunan baba kız, yaşadıkları gururu Arzu Balkan ile de paylaştı. Tamer Karadağlı kendi sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

” Ankara Gazeteciler Cemiyeti ‘ nin çıkardığı 24 saat gazetesinde Zeyno’nun yazısı yayınlandı. Ne kadar güzel ifade etmiş…”

7/11

Yıllar Önce Fırtınalı Bir Şekilde Ayrılmışlardı

Yıllar Önce Fırtınalı Bir Şekilde Ayrılmışlardı

2007 yılında şiddetli bir şekilde boşanan Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı ‘ nın kızı Zeyno Karadağlı’nın başarılı bir genç yazar olduğu haberini sosyal medya hesabından paylaşan Karadağlı’yı ünlü arkadaşları da destekledi.

8/11

Baba Kız Sosyal Medyada Takip Ediliyorlar

Baba Kız Sosyal Medyada Takip Ediliyorlar

Ünlü isimlerin çocukları ile olan fotoğrafları her gün milyonlarca beğeni toplarken Karadağlı ailesinin fotoğrafları hem güzellikleri hem de başarıları ile takdir topluyor.

9/11

Çekirdekten Yetişiyor

Çekirdekten Yetişiyor

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı öğrencisi olan Karadağlı, 14 yaşında elde ettiği bu başarı ile Kültür ve Sanat dünyasında yerini alacağının sinyallerini verdi.

10/11

Arzu Balkan Tamer Karadağlı Ailesinden Bir Poz

Arzu Balkan Tamer Karadağlı Ailesinden Bir Poz

En güzel aile fotoğrafları genellikle doğal çekilen pozlardan çıkar. İşte, size bu sevimli ailenin bir fotoğrafı.

11/11

Tipik Bir Hafta Sonu Ailesi

Tipik Bir Hafta Sonu Ailesi

Anne, baba ve çocuk üçlüsünün bir arada bulunduğu bu kare, eğlenceli bir hafta sonunun başlangıcını resmediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!