featured

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Kaç? Ziraat Bankası Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye de tüm diğer ülkeler gibi korona virüs ile mücadele ediyor. Pandemi sürecinde bir kamu bankası olan Ziraat Bankası çalışma saatleri kaç oldu?

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası çalışma saatleri pandemi süresince değişmişti. Korona ile mücadele kapsamında Banka çalışma saatleri 12:00 – 17:00 saatlerine indirilmişti. Bundan habersiz olan vatandaşlar sabah erken saatler de işlerini halletmek için bankaya gittiklerinde bankanın kapalı olduğunu görerek Ziraat Bankası mesai saatleri 2020 kaç oldu diye sormaya başladılar.

Ziraat Bankası çalışma saatleri corona kapsamında değişmiş olsa da ülkemizin normalleşme sürecine girmiş olmasıyla beraber çalışma saatleri yeniden 09:00 – 17:00 olarak düzenlendi. Ziraat Bankası’ndan çek – senet bozdurma, hesaba para yatırma, hesaptan para çekme, kredi çekme, kredi ödeme gibi işlemler yaptırmak isteyen vatandaşlar artık sabah 09:00 ile 17:00 arasında bu işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Ziraat Bankası Öğle Arası Ne Zaman?

Ziraat çalışma saatleri öğle arası da vermektedir. Her işyerinde olduğu gibi kamu kuruluşu olan bu bankada da çalışanların yemek ihtiyaçlarını karşılamaları için öğle arası şarttır. Öğle izini saatlerinde banka kapalı olur ve hiçbir şekilde hizmet vermez. Banka da işlem yaptırmak istiyor iseniz öğle saatinden önce ya da öğle saatinden sonra gitmeniz gerekmektedir. Ziraat bankası öğle saatleri ise şu şekildedir; öğlen 12:30 ile 13:30 arasıdır. 12:30 da öğle tatiline giren banka 13:30 itibari ile geri açılıp hizmet vermeye devam eder.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Cumartesi

Hafta içi çalışmaktan ya da yoğunluktan bankaya gitmeye fırsat bulamayan kişiler ziraat bankası çalışma saatleri cumartesi günü kaç, diye sormaktadırlar. Ziraat bankası çalışma saatleri hafta içi için geçerli olan saatlerdir. Bu banka hafta sonu cumartesi Pazar hizmet vermez ve bu durum her şubesi için geçerlidir. Eğer banka da bir işiniz varsa bunu hafta içi halletmeniz gerekir. Bu durum corona ile mücadele için de aynen geçerlidir. Banka hafta sonu hizmet vermez.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Değişti mi?

Ziraat bankası çalışma saatleri değiştimi sorusu sıklıkla sorulur çünkü kısıtlamaların olduğu günler de erken saatler de bankaya giden vatandaşlar bankanın kapalı olduğunu görüp bu sorunun cevabını merak etmişlerdir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi her ne kadar korona virüsle mücadele kapsamında banka çalışma saatler 12:00 – 17:00 arası olsa da şuan 09:00 – 17:00 olan normal saatlerinde hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Cuma

Ziraat bankası çalışma saatleri hakkında her bilgiyi paylaştık. Peki Ziraat Bankası çalışma saatleri Cuma günü kaç? Ziraat Bankası Cuma günü de aynı saatler de hizmet verir. Öğle arası olan 12:30 ile 13:30 arasında ekstra bir ara yoktur. Banka çalışanları öğle saatlerinde dinlenirler. Bunun dışında bir dinlenme saati ya da namaz için özel bir ara bulunmamaktadır.  

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri İstanbul

Ziraat Bankası herkesin bildiği üzere bir kamu kuruluşudur. Banka da halletmek istediğiniz her işi Ziraat Bankası üzerinden de halledebilirsiniz. Bu banka Devlet’e ait bir bankadır ancak bu durum onu diğer bankalardan farklı hale getirmez. Ziraat bankası çalışma saatleri İstanbul için de aynıdır. Eğer İstanbul da ikamet ediyor iseniz hangi ilçe de olursanız olun bankacılık işlemlerinizi her şubeden 09:00 ile 17:00 saatleri arasında halledebilirsiniz.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Ankara

Ziraat Bankası çalışma saatleri Ankara için de oldukça merak edilmektedir. Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası’nı çiftçiler de çok fazla kullandıklarından aslında tüm ülke zaman zaman ziraat bankası çalışma saatleri konusunda araştırmalar yapar.

Ziraat bankası mesai saatleri ilden ile, ilçeden ilçeye ya da şubeden şubeye farklılık göstermez. Her il için bu bankanın çalışma saatleri aynıdır. Bu durum aslında tüm bankalar için geçerlidir. Diğer bankaların çalışma saatleri de her ilde aynıdır. Bunun dışında ziraat bankası bankamatiklerini 24 saat kullanabilir çoğu işlemlerinizi oradan da gerçekleştirebilirsiniz. İnternet bankacılığı kullanıp bankaya gitmeden de tüm işlemlerinizi internet üzerinden gerçekleştirmeniz mümkündür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!