featured

1014 Beygir Hummer Elektrikli Truck Geliyor | GMC Hummer EV Fiyatı Nedir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Dünyanın elektrikli otomobil modellerine geçtiği son yıllarda, piyasada askeri araç modelleri ile tanınan Hummer efsanesi GMC Hummer EV ile geri dönüyor. 3 ayrı elektrik motorundan güç alan Hummer EV dünyanın ilk elektrikli truck modeli olacak. GMC firması altında üretilecek olan bu canavar makineye sahip olmak için ise 112 bin 595 dolarınız olması gerekiyor. İşte, GMC Hummer Elektrikli Truck fiyatı ve özellikleri…

GMC Hummer Elektrikli Truck Hummer EV Özellikleri

Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği elektrikli truck modeli GMC Hummer EV 1014 beygir gücüne sahip olacak. 15 bin 592 Nm çekim gücüne sahip olacak olan bu arazi canavarı ile istediğiniz her yere gitme şansınız var.

1 – Hız Makinesi GMC Hummer EV | 1014 Beygir Hummer Elektrikli Truck Geliyor

3 ayrı elektrik motorunun üzerine oturtulmuş olan bu makine, 100 km/s hıza tam 3 saniyede ulaşabilecek. Hem çok hızlı hem de oldukça dayanıklı bir model olan Hummer elektrikli truck, kamp ve doğa gezilerinizin en yakın arkadaşı olacak.

2 – GMC Hummer Truck Menzil Özellikleri

Dünyanın en zorlu koşullarına dayanabilen GMC Hummer Truck tam dolu batarya ile 563 km yol alabiliyor. 340 kW elektrik akımına kadar hızlı şarj desteği sunan Hummer elektrik truck ile yola çıkmak büyük bir zevk kaynağı oluyor. Hatta 10 dakikalık bir şarj işleminin ardından 161 km uzaklığa gitme şansına sahip olmak en büyük avantajınız olacak gibi görünüyor.

3 – Hummer Yengeç Modu ile Zorlu Yollar Eğlence Parkına Dönüşecek

SUV otomobil severlerin ve truck düşkünlerinin en sevdiği uğraşlardan biri de zorlu hava ve yer koşullarında mücadele etmektir. Yoğun bir yağmurun ardından çamur olmuş bir engebeli arazide sürüş deneyimi yaşamak truck severlerin en büyük hobilerinden biridir. Öyle ki birçoğu eğlence parkına gitmektense bir Hummer EV sahibi olup yengeç modu ile engebeli arazilerde yol yapmak isteyecektir.

4 – Yeni Hummer İç Tasarım Özellikleri

Dijital medya araçları ile oldukça zengin bir truck modeli olan GMC Hummer elektrikli truck modelinde offroad sürüşlerine özel olarak aracın alt tarafına yerleştirilmiş bir kamera bulunuyor.

Oldukça geniş bir iç tasarımı olan bu truck ile çok uzun boylu ve kalıplı insanlar da kolaylıkla yolculuk edebilir. Hatta erkekler arasında yapılan bir kamp için tercih edeceğiniz en özel truck yeni Hummer olabilir.

5 – GMC Hummer EV Fiyatı Nedir

GMC Hummer elektrikli truck fiyatı ise 112.595 dolar olarak belirtilmektedir. Tabi ki bu fiyat yurt dışında üretilen bir modelin yine yurt dışı satış fiyatıdır. Türkiye’ye girişlerde bu fiyatın üzerien ÖTV ve MTV ücretleri de eklenerek hesaplama yapılacaktır.

Bonus : GMC Hummer Elektrikli Truck Orijinal Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=rzGlVG75kUM

Otomobil Haberleri RSS

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!