featured

11.11 Çift Saat Anlamı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyada olan varlıklar ve canlılar hepsi anlamlarıyla birlikte yaratılmıştır. Bu kadar anlamlı bir dünyada zaman anlamsız olur mu? Zaman, anlam bakımından bütün dünyanın bağlı olduğu bir anlam bütünüdür. Peki saatler bize anlamları nasıl gösteriyor? Çift saatler bir anda gözümüze denk geldiği zaman kesinlikle bizlere bir şeyler anlatıyordur ve bu bir işarettir.

Birde şöyle bir durum vardır ki biz kendi elimizle saati çift saat olarak takip eder ve örneğin 11.11 çift saati görünce şimdi işareti aldım algısı kesinlikle yanlıştır hepsi doğal geliştiği sürece bu iş olacaktır. Peki 11.11 çift saat anlamı nedir? Bu saat anlamını gördüğümüz zaman bize verilen anlam nedir? İşte 11.11 çift saat anlamı

11.11 çift saat maddi anlamı nedir?

Bu saat anlamı hakkında herkes genel de manevi anlamlar çıkarır ama hiçbir mesaj sadece tak anlamdan oluşmaz. Bu saatimizin de ekonomik anlamı genel de yatırımlar üstünedir. Yani sizlere bir para gelecek ve bu parayla zengin olacaksınız desek sizleri kandırmak için mutlu haber vermiş oluruz. Bunun anlamı genel de koltuktur. Makam değil bakın koltuk yani patronluk.

Eğer saatiniz de böyle bir saat anlamı gördüyseniz bilin ki size patronluk yolu açılmıştır. Bugüne kadar aklınızda bulunan ve girmeye çekindiğiniz işe girmek için kesinlikle beklemeyin ve bu işten en karlı çıkan kesinlikle siz olacaksınız.

11.11 çift saat manevi anlamı

Bu saat öyle huzur veren bir saat dilimidir i bu saat diliminde ne zaman görürsek görelim bize her anlamda olumlu dönecektir. Manevi anlamı da bu şekilde olacaktır. 11.11 çift saatinden önce 10.10 çift saati gelir ve bu saat anlamı olumsuzluklarla dolu bir çift saattir. 11.11. çift saati bu olumsuzlukları kıracak ve sizleri tamamen mutluluğa koşar adım götürecek bir saat dilimidir.

Bu saat diliminden sonra çevrenizden aldığınız olumlu yorumlar artacak ve sizler artık daha mutlu bir kişiye dönüşeceksiniz. Bununla birlikte aileniz tarafından beklediğiniz ilgide sizlere beli ettirilecek. Sevgiliniz bu günlerde sizlere daha çok kıymet verecek ve sevgisini sonuna kadar hissettirecek sizlere uzun bir süre üzülmek yok.

11.11 çift saat psikolojik yorumu

Bu saatimizin psikolojik yorumu sizlere güven verecek ve yıpranan hayatınızın artık yoluna gireceği yönündedir. Gerek aile, okul ve ilişki hayatı size çok acılar ve dertler yaşatmış bunlardan hızlı bir şekilde kurtulacak ve dermanınıza kavuşacaksınız. Sürekli gizli gizli ağladığınız o günlerin sonu bu saati gördüğünüz zaman bitmiş olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!