featured

15.15 Çift Saat Anlamı Nedir? 15.15 Ne Demek ? 15.15 Saat Anlamı Ne Anlatıyor Olabilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15.15 çift saat anlamı nedir mi diyorsunuz… 15.15 Ne demek , 15.15 saat anlamı bana acil lazım çift saatlerin anlamı neyse öğrenmem lazım diyorsanız sizi şöyle bir alalım…

Bilgisayar başında oyun oynuyorsunuz, ya da kafanız kitaba gömülü ders çalışıyorsunuz. Birden gözlerinizi saatinize ya da telefona çevirdiniz. O da ne? Saat 15:15 ! İşte çift saatlerin anlamları!

15.15 Çift Saat Anlamı Nedir ? 

Tesadüflere inanır mısınız? Ya da her şeyin tevafuktan geldiğine mi inanırsınız? İnancınız hangisi olursa olsun çift saatlerin anlamları vardır ve bu yadsınamaz bir gerçektir! Siz de bir gün durduk yere saate bakarken, saatin 15.15 çift saat olduğunu mu gördünüz? Ne anlama geliyor diye merak mı ediyorsunuz? Tüm sorularınızın cevabını bu yazıda bulabileceksiniz. Hem, kim bilir? Belki de o platonik aşkınız da size aşıktır! İyice merak etmeye başladınız öyle değil mi? O zaman haydi başlayalım!

1. Aşk Bitecek mi? 15.15 Ne Demek İstiyor Olabilir ?

Çift saatler ve anlamları oldukça merak edilen bir konudur. 15.15 çift saat anlamı tam gün ortasına denk geldiğinden genelde tesadüfi bir şekilde karşılaşılması zordur. Eğer bu saatle tesadüf şekilde karşılaştıysanız bunun muhakkak bir anlamı olmalı. Evren durduk yere bu saatle karşılaşmanızı istemez. Eğer siz de bu saat dilimi ile karşı karşıya kaldıysanız, muhakkak anlamını öğrenmelisiniz!

Çift saatler arasında aşk konusunda en uğursuz olan 15:15 diyebiliriz. Evet, bunu söylerken biz de üzülüyoruz ancak bazı gerçekler ne yazık ki acıdır ve bunu değiştirmeye gücümüz yetmez. Eğer, gün içinde en olmadık bir zaman da bu saat ile karşılaştıysanız, üzgünüz ama hali hazırda yaşayacağınız aşk bitecek demektir.

seninle aynı hayalleri yaşamak istiyorum, elini tutup dudaklarından aşk şarabı içmek istiyorum demek istediğiniz biri var ise, lütfen bu saat dilimini gördükten sonra kendinizi en azından bir süre tutun, çünkü ters tepebilir. Çift saatlerin anlamı her zaman güzel bir anlam ifade etmeyebilir.

2. Yalnızlar Yalnız Kalmaya Devam Edecek! 15.15 Anlamı Bu Kadar Acımasız mı Yani!

15.15 Çift Saat Anlamı … Yalnızsanız ve bundan şikayetçi iseniz size ne yazık ki kötü bir haberimiz var. Yalnızken gördüğünüz bu çift saat bir süre daha yalnız kalacağınızı gösteriyor. Evrene gönderdiğimiz mesajların bir şekilde bize geri döndüğünü unutmayın. Siz belki de aşkın peşinden koşuyor, gerçek aşkı arıyorsunuz. Üzgünüz. Evren size bu saati hiç olmadık bir anda göstererek bir süre daha yalnız kalacağınızın sinyallerini verdi bile.

3. Sağlığa Dikkat! 15.15 Saat Anlamı Bari Sağlığımıza Dokunmasaydı Diyor musunuz ? “Evet” Dediğinizi Duyar Gibiyiz…

En uğursuz çift saatin 15:15 olduğunu söylemiş miydik? Bu saat size sağlığınızın bir süre sonra bozulabileceğine işaret eder. Ancak endişeye mahal yok! Netice de buradasınız, bu yazıyı okuyorsunuz ve artık biliyorsunuz. Böylelikle kendinizi olası sağlık sorunlarına karşı koruyabilirsiniz. Evren size sağlık sorunu mesajı yollamış olsa bile, adeta bir alev topu gibi evrene geri gönderebilirsiniz!

4. Paradan Yana Şanlısınız! 15.15 Anlamı Çok Şükür Kazancımıza Karışmıyor Ucuz Atlattık !

Aşk ve sağlık konusunda ne kadar şansız iseniz, para konusunda bir o kadar şanslı olacağınıza işaret eden bu saatin sonunda iyi bir yönü çıktı diye seviniyorsunuz öyle değil mi? Kesinlikle sevinmelisiniz! Bu saat her ne kadar uğursuz olarak geçse de para kapılarının size sonuna kadar açılacağını gösterir. Eğer bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız ve o sırada bu saati gördüyseniz, hiç düşünmeden yatırımınızı gerçekleştirmelisiniz.

5. Aile İlişkilerine Dikkat!

Çift saatler ve anlamları arasında 15:15 çift saat anlamı sanırız ki ilişkilerle alakalı bir problem yaşıyor! Gayet düzgün giden aile ilişkilerine sahip olsanız dahi bu saati gördükten sonra birden bire her şey allak bullak olabilir. Eşinizle, annenizle, babanızla, kardeşinizle ya da sevgilinizle hiç olmadık tartışmalar yaşayabilirsiniz. Artık bunu bildiğinize göre, aile ilişkilerinde yaşanacak şeyler de sakin kalmanız ve alttan almanız yapacağınız en mantıklı hareket olacaktır.

15.15 Saat Anlamı 2021

Ters saatlerin anlamı da oldukça merak edilen konulardandır. Bir daha ki içeriğimiz de sizler için Ters saatlerin anlamı 2020 yazısına da yer vereceğiz. 23.23 saat anlamı merak ediyor iseniz buraya tıklayabilirsiniz. Saat anlamı oldukça geniş bir zaman dilimini kapsar. Sizin merak ettiğiniz 15.15 saat anlamı kahve falı ise, yazımızı okuduktan sonra 15:15 çift saat anlamı hakkında bilgi edinmiş olacağınızdan kahve falınıza da bu anlamlar üzerinden bakabilirsiniz. 15.51 saat anlamı da ters saatler içinde size bir takım mesajlar veriyor olacaktır. Mutlaka kontrol etmenizi tavsiye ederiz…

16.16 Saat Anlamı yazısı da sitemiz de bulunmaktadır. Burayı tıklamanız yeterli olacaktır. Eğer siz 17.17 Saat Anlamı gibi dilimleri geniş çaplı olarak merak ediyor iseniz, lütfen bekleme de kalın. Sizler için her saati en geniş anlamları ile beraber açıklayacağız. 00:00 Anlamı için burayı tıklamanız yeterli olacaktır.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!