featured

22.22 Saat Anlamı Nedir? 22.22 Anlamı Size Neler Anlatıyor? 22.22 Ne Demek ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22.22 saat anlamı size ne anlatıyor acaba? Bu saatler yine aynı şekilde denk geldi bu bir işaret mi? O kadar da emin olmayın. İşte karşınızda 22:22 çift saat anlamı !

Çift saatler ve anlamları size ne ifade ediyor? Koca bir hiç mi? Anlamsız sayıların yan yana gelmesi mi? Buna anlam yükleyenleri anlamakta zorlanıyor musunuz?

Çift saat anlamı bazen bir şaka bazen komple teorilerine malzeme olabiliyor. 22.22 anlamı nedir desek aklınıza ilk ne gelir? Eğer karşınızda muzip şaka yapmak istediğiniz bir arkadaşınız varsa çift saatler tam size göre bir eğlence aracı olabilir. Yok siz kendiniz için hayatınıza yön verecek bir pusula olarak çift saatler kullanıyorsanız tek tek saatlerin anlamı konusuna değinmekte yarar var. Bakalım 22.22 ne demek ? 22.22 saat anlamı bize neler anlatıyor ?

22.22 Çift Saat Anlamı Nedir ? 22.22 Ne Demek ?

Bir dönem oldukça meşhur olan bir şarkı vardı hatırlar mısınız? Hani, “aşk tesadüfleri sever” diye başlayan hatta bu isimle de film yapılan? Hatırınıza geldi sayıyoruz… Sizce dünya tesadüfler üzerine kurulu olabilir mi? Tamam, bu kadar derine girmeyeceğiz ama her şey altında bir anlam barındırıyor buna eminiz. İşte, altında anlam barındıran bir şey de hiç kuşkusuz çift saatler.

Çift saatler ve anlamları biz her ne kadar farkında olmasak da aslında hayatımıza yön veriyorlar. Yön vermekten kasıt, bizlere yakın zaman da yaşayacağımız iyi ya da kötü olayları haber veriyorlar. Peki, siz buna inanır mısınız? İster inanın, ister inanmayın ama bu saatlerle karşılaşmaya sadece tesadüf demek haksızlık olur! Peki, 22.22 çift saat anlamı nedir? 22.22 ne demek ?Haydi, başlayalım!

1. 22.22 Anlamı Soruyor : Aşk Bitti Geriye Ne Kaldı Şimdi?

22.22 Ne demek ?Bazı tesadüfler vardır ki altında hep olumlu anlamlar yatar zannederiz. İşte onlardan biri de çift saatler altında yatan anlamlardır. Bu saatleri her gördüğümüz de başımıza iyi bir şey gelecek diye düşünürüz, ya da sevdiğimiz kişi de bizi düşünüyor zannederiz. Ne de büyük yanılgı!

Her çift saatler size gelecekten ne yazık ki güzel haberler vermez. İşte o “uğursuz” olarak nitelendirebileceğimiz saatlerden biri de 22.22 ‘dir. Bu saat size uğursuz bir döneme girdiğinizi işaret eder ve bu dönemde iyi giden bir ilişkiniz varsa o ilişkiye 4 kolla sarılmanızı haber eder.

Çünkü, eğer ilişkinize sıkı sıkıya sarılmaz ve küçük şeyleri dert ederseniz aynı bir anızın yandığı gibi ilişkiniz de kül olup gider. Neyse ki siz artık bu çift saat anlamının aşkta size neler getireceğini biliyorsunuz ve ona göre davranacaksınız. Kendinizi şanslı saymalısınız!

2. Tedbirinizi Alın Maddi Sıkıntılar Yolda!

Şöyle bir iç geçirip “aman içim karardı” dediğinizi biliyoruz, ancak sizlere gerçekleri anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki tedbirinizi önceden alabilin. Bir akşam vakti, aslında gayet keyifli kahvenizi yudumluyorsunuz. O sırada hiç aklınız da yokken birden saatinize baktınız. O da ne? Saat tam 22.22! Başladınız internet de 22.22 çift saat anlamı nedir, diye aramaya ve şanslısınız ki bizimle karşılaştınız!

Çift saatler görmek isteyene çok şey anlatır. Aslında hala kendinizi şanslı sayabilirsiniz, çünkü bu yazıyı okuyorsunuz. Eğer bu saat dilimi ile karşı karşıya geldiyseniz bilin ki maddi sıkıntılar yolda demektir. Neden olur, nasıl olur bunu bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey kısa bir zaman sonra kendinizi maddi sıkıntı içerisinde bulacağınız. O yüzden şimdiden tedbirinizi alın.

3. 22.22 Saat Anlamı Arkadaşlık İlişkilerine Dikkat Diyor !

22.22 çift saat size arkadaşlıktan haberler veren nadir saat dilimlerindendir. Hayatınızda ki her ilişkiye olduğu gibi arkadaşlık ilişkilerinde de dikkat etmeniz gereken enteresan bir döneme giriyorsunuz. Yanlış anlaşılmalar, arkadan konuşmalar ve küçük hesaplar yakın bir zamanda ortaya çıkabilir, çok kırabilir ya da kırılabilirsiniz. İlişkilerinizin adeta bir pamuk ipliğine bağlı olduğu bu dönemde her şeyi çok da kafaya takmasanız ve görmezden gelseniz iyi olacak. Bu çift saat aslında bu bağlamda baktığınız da sizin için büyük bir avantaj.

Çift saatler ve anlamlarını sizler için paylaştık. Diğer çift saatlere ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz. Unutmayın, hayat her zaman size istediğinizi vermeyebilir. Siz birine “ellerini tutup gözlerine bakmak” istiyorum dediğiniz de size sırtını dönebilir. Umutsuzluğa kapılmak yok! Bu saatin anlamı her ne kadar iyi olmasa da unutmayın ki bu durumu lehinize çevirmek sizin eliniz de! Çift saat size her konuda yardım eder, yeter ki anlamını önceden bilin.

Saatlerin Anlamı Hep mi Birşeyler Fısıldar ?

YouTube video

Saatlerin anlamı neler söylüyor bizlere… Çift saat anlamı tam bir nostaljik teori olsa da günümüze kadar gelen en kuvvetli varsayımlar arasında… Çift saatlerin anlamı büyükten küçüğe ortalama bir kesimin takıntısı haline gelmiş olsa da “acaba ?” demeyen de yok gibi 🙂 Sizce gerçekten saatlerin anlamı var mı ? Çift saatlerin anlamı bizlere daima bazı olayların habercisi olur mu?

Hayatımızda burçlar, fallar ve daha nice nice evhama sebep etken varken şimdi çift saat anlamı gibi detaylara da gerek varmıydı bu da merak konusu 🙂

22.22 Saat Anlamı ile Umduğunuzu Buldunuz mu ?

YouTube video

Eeee geldik yazımızın sonuna… 22.22 çift saat anlamı bizlere neler neler söyledi neler ! Peki ya siz umduğunuzu buldunuz mu ? Eğer 22.22 saat anlamı hoşunuza gitmediyse kalan 23 saatte şansı denemekte fayda var bizden söylemesi 🙂

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!