featured

15 En İyi Uygulama İle Telefon Kullanımını Daha Eğlenceli Hale Getirin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazılımcılar tarafından geliştirilen 15 en iyi uygulama ile akıllı telefon kullanımı daha eğlenceli ve kolay bir hale dönüşüyor. Birbirinden farklı amaçlara hizmet eden bu uygulamalar ile hem eğlenebilir hem de telefon güvenliğini üst seviyelere çıkartabilirsiniz.

Mobil uygulamalar, telefonların kendinde olmayan özelliklere alternatif olarak geliştirilir. Herkesin uygulamalardan beklentisi farklıdır. Kimileri daha kapsamlı bir hava tahmin raporu ister, kimileri eğlenceli müzikler ister. Kimileri üst düzey güvenlik, kimileri de renkli klavyeler ister. İşte herkesin isteğine cevap verecek 15 mobil uygulama

1- Pinterest

YouTube video

Fotoğraflar çekildi, videolar oluşturuldu. Peki, bunları insanlarla nasıl paylaşabiliriz? İşte size en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Pinterest. Bu uygulama ile ilgi alanlarınıza göre içerikler üretebilir veya içerik takip edebilirsiniz. Farklı fikirler elde etmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

2- İnstagram

YouTube video

Fotoğraf paylaşım platformu olarak çıktığı bu yolda gelişerek çok farklı hizmetler sunmaya başlayan İnstagram, en iyi uygulama listemizin vazgeçilmezidir. İster fotoğraf, ister video paylaşın. İsterseniz canlı yayın yapın isterseniz de özel sohbet alanı ile arkadaşlarınıza özel içerikler atarak eğlenin.

3- Google Drive

YouTube video

İnternet aracılığı ile dosya gönderme ve yedekleme olayı işlerimizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Google Drive uygulaması da sağladığı geniş bulut yedekleme özelliği ile dosya ve fotoğraf yedeklemek isteyenlerin birinci tercihi durumda. Yeni kullanıcılara 15 GB depolama alanı sağlanıyor. Dilerseniz ücreti karşılığında depolama alanınızı genişletebilirsiniz.

4- Google Haritalar

YouTube video

En iyi uygulama listemizde bir yol arkadaşı yer alıyor. Araba seyahatlerinde sürücüleri en zorlayan durum bilmediklere yeri bulma çabasıdır. Teknoloji sayesinde bu sıkıntı artık ortadan kalkmış durumda. İnternetin çektiği her yerde Google Haritalar ile istediğiniz yeri bulabilir ve rotayı takip ederek kolay şekilde varış noktanıza ulaşabilirsiniz.

5- Google Asistan

YouTube video

Siz bir istekte bulunun ve Google Asistan bunu yerine getirsin. Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? Asistanı yükleyin ve aktif edin. Daha sonra asistan, verdiğiniz her komutu yerine getirsin ve bulmasını istediğiniz her bilgiyi önünüze sersin.

6- LastPass Şifre Yöneticisi

YouTube video

Telefonda yer alan bilgilerin güvenliği son derece önemlidir. Bunun için destek olarak güvenlik uygulamaları kullanmak faydalı olacaktır. İşte bizde bunun için en iyi uygulama listemize Lastpass şifre yöneticisi ile devam ediyoruz. Bu uygulama sizlere aradığınız güvenlik hizmetini veriyor. Hesaplarınızın çalınmaması adına sizlere çözülmesi zor şifreleme seçenekleri sunuyor.

7- Nova Launcher

https://www.youtube.com/watch?v=a9f8rb_Y2M8

Farklı tema kullanımları ile telefonlar özelleştirilebiliyor. Bu sayede her kullanıcı kendi zevklerine göre telefonun görünüm tasarımını düzenleyebiliyor. İşte Nova Launcer uygulaması da sizlere farklı tema seçenekleri ve simgeleri sunan bir uygulamadır. Telefonunuzu kişiselleştirmek için hemen uygulamayı inceleyin. 

8- Swiftkey

YouTube video

En iyi uygulama listemize bir klavye ile devam ediyoruz. Telefonlarda klavye kullanımı en birincil durum gibidir. Her işlemin onayı klavye ile verilir. Mesajlaşmalar, ikonlar hep klavye ile gönderilir. Fakat her klavye bir değildir. Bazı klavyeler daha farklı özellikler sunarlar. Swiftkey de bu klavyelerin başında geliyor. Sağladığı farklı tasarım ve karakterler ile en iyi uygulama listemizin daimi elemanı olacaktır. Hemen uygulamayı edinin ve klavyenizi özelleştirin ve güzelleştirin.

9- Zedge

https://www.youtube.com/watch?v=Kut5WE9VcKk

Zil sesleri, temalar, alarm sesleri ve bildirim sesleri bunlar bir telefonun en özelleştirilebilir özellikleridir. Bu özelleştirmeyi yapabilmeniz için Zedge tam aradığınız uygulamadır. Veri tabanında bulundurduğu birçok tema ve zil sesi ile telefonunuzu yeniden tasarlayabilirsiniz.

10- Vimeo

YouTube video

Video içerik dendiğinde aklımıza sadece Youtube gelebilir. Fakat Vimeo, youtube’de bulunmayan birçok içeriği sizlere sunan kaliteli bir uygulamadır. İçerik üreticileri tarafından hazırlanıp, yüklenen videoların birer amacı vardır. Göz zevkinize önem veriyorsanız bu uygulamaya mutlaka göz atın.

11- Adobe Lightroom

YouTube video

Fotoğraf çekmekten daha önemli bir şey varsa o da çektiğiniz fotoğrafı düzenlemektir. Çoğu kullanıcı fotoğraflarını direkt olarak paylaşmayı sevmez. Üzerinde renk ve ışık oynamaları yaparlar. Bu ayarlamalar için Adobe Lightroom son derece etkili ayarlamalar sunuyor. Fotoğraflarınızı daha alımlı hale getirmek için kolay şekilde indirip deneyebilirsiniz.

12- Snapseed

YouTube video

Google’nin geliştirdiği Snapseed bir fotoğraf düzenleme programıdır. Bu uygulama ile fotoğraflarınız daha profesyonel bir görünüme sahip olacaktır. Fotoğraf düzenleme özelliğinin etkisi sayesinde 15 En iyi uygulama listemizde yerini alıyor.

13- Twitter

15 en iyi uygulama listemize sosyal medya uygulamaları ile devam ediyoruz. Günümüzde telefonlar sosyal medyasız bir hiç gibi görünüyor. Bu nedenle sosyal medyaların telefona yüklenip kullanılması hayatı yakalamanız açısından büyük bir öneme sahiptir. Sosyal medya kullanıcıların severek kullandığı ve duygu, düşünce paylaşıldığı platform Twitter. Bu uygulama sayesinde devlet başkanlarından sporculara, sinema oyuncularından gazetecilere, akademisyenlerden öğrencilere birçok kişinin fikrini ve düşüncesini takip edebilirsiniz.

14- Facebook

7’den 70’e birçok kullanıcıya hitap edeni bir diğer sosyal medya uygulaması Facebook. Bu uygulama ile birçok kullanıcı eski arkadaşına kavuşmuş durumda. Gruplar kurabilir, videolar paylaşabilir, sevdikleriniz ile iletişim kurabilirsiniz. Halen bir hesabınız yoksa hemen uygulamayı ücretsiz indirin ve etkileşime başlayın.

15- Youtube

En iyi uygulama listemizi youtube ile tamamlıyoruz. Günümüzün en popüler uygulamalarından biri olan Youtube uygulamasını duymayanınız yoktur. Her yaştan ve her meslekten kişinin her gün uğrak yeri diyebiliriz. Son zamanların en çok gelir sağlanana ekmek kapılarından da birisidir. İnsanlar video içerik üreterek bu platformdan para kazanmaktalar. Sizler de ister sadece video izlemek için isterseniz de video içerik üretmek için hemen uygulamayı edinin.

Android kullancıları yanı sıra İOS kullanıcıları için de otomatik olarak bu uygulamalar uygundur. Bazı uygulamalarda yazılım desteklememe durumu olabilir. Yeni bir güncelleme ile bu sorunlar düzeltilebilir. İyi bir şekilde telefona sahip olmanız her zaman için bu uygulamaların destekleneceği garantisi verilmez. Fakat çoğu en iyi uygulama seçeneklerine sahip olabilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!