featured

18.18 Çift Saat Anlamı Nedir? 18.18 Ne Demek ? 18.18 Anlamı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18.18 çift saat anlamı ile sevdiklerinize tüyolar vermek isteniz bu çift saatlerin anlamı ne olurdu? Sevdiğinize açılacaksınız ama bir yolunu bulamıyorsunuz… çift saatler anlamları ile herkese evrenden bir mesaj iletiyor diye duydunuz. O halde 18.18 saat anlamı tam da aradığınız şans olabilir. Tek yapmanız gereken 18.18 ne demek sorusu hakkında birazcık merak ettirmek…

Aşk tesadüfleri sever mi gerçekten? Ya da parayı bulmak şans işi midir sizce? Aşkınız yok, paranız yok ama bir anda saate baktınız ve 18:18 çift saat ile karşılaştınız. O zaman sıkı durun, her şey değişiyor. İşte, detaylar!

18:18 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Çift Saatler ve anlamları görmesini bilene hayatıyla alakalı harika mesajlar verir. Bu anlamlar sadece aşkla ilgili değildir. Çift saatler aslında hayatınızın her alanıyla alakalı mesaj verirler. Her ne kadar bu saatleri gördüğümüz de “sevdiğim de beni düşünüyor” düşüncesi adeta kalıplaşarak akıllarımız da yer etmiş olsa da bu saatlerin anlamı sevdiğiniz insanın sizi düşünmesinden çok daha fazla anlamlar içerir.

Sıradan bir günde elinizde telefon televizyon karşısında oturuyorsunuz. Kanalları dolaşırken birden telefonunuza baktınız ve saatin 18.18 çift saat olduğunu gördünüz. Sizce bu bir tesadüf olabilir mi? Eğer siz de bu durumun tesadüften çok daha fazlası olduğunu düşünüyor iseniz işte karşınızda 18.18 çift saat anlamı!

1. Yeni Aşka Merhaba

Çift saatler ve anlamları elbette ki aşktan haber verir. Ancak konu 18.18 çift saat ise tabiri caizse “zil takıp” oynayabilirsiniz. Bu saat dilimi öyle uğurlu öyle güzel bir saat dilimidir ki muhteşem bir aşkın kapınızın eşiğinde olduğunu size haber verir.

Uzun zamandır yalnız mısınız? Ah, keşke aşk beni de bulsa mı diyorsunuz? Tam da böyle bir durumun içerisinde bu muhteşem çift saat ile mi karşılaştınız? Ne kadar şanslı olduğunuzu size kelimelerle anlatmamız mümkün değil! En kısa zamanda yeni ve muhteşem aşk kapınızı çalacak ve siz rüya gibi bir aşka yelken açacaksınız.

2. 18.18 Ne Demek ? Evlilik Kapıda Demek !

Uzun süreli bir ilişkiniz var, aslında çok da mutlusunuz ama nedense bu ilişkiyi bir adım öne çıkararak evlenemiyor musunuz? O zaman müjdemizi isteriz! O çok beklediğiniz muhteşem evlenme teklifi kapınız da. Çok yakın zamanda öyle bir evlenme teklifi alacaksınız ki bu kadar beklediğime değmiş diyeceksiniz. Tabii 18.18 çift saat yorumu güzel hanımlarımız için böyle. Peki, erkekler için evlilik ne olacak? Diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Sizler de en kısa zamanda partnerinizle evlenme kararı alacaksınız ve bu karar belki de hayatınızın en doğru kararı olacak!

3. 18.18 Çift Saat Anlamı | Para Sizi  Bulacak !

Uzun süredir parasız kalmış olabilirsiniz. Ancak bu çift saati gördükten sonra tüm para kapıları sizin için açılacak. Parasızlıkla geçen zor zamanlarınız artık son buluyor. Şans mı desek emeklerinizin sonucu mu desek bilemiyoruz. Zaten sonucu ne olursa olsun fark etmez 18.18 çift saat gördükten sonra en kısa zamanda para kapıları sizin için sonuna kadar açılacak.

4. 18.18 Anlamı Diyor ki; Sonunda İş Bulacaksınız!

Eğer işsizseniz ve bu durum canınızı fazlasıyla sıkıyorsa, bu saati gördükten çok kısa bir süre sonra iş bulacağınız anlamına geliyor. Tabii bu çift saat her anlamını size yaşatacağı anlamına gelmiyor. Açıklamak gerekirse, işsize iş, aşksıza aşk, parasıza para verecek olan bu saat dilimini elbette ki tesadüfü şekilde görmeniz gerekli. Eğer bu saat dilimini görmek için telefonun ya da saatin başında beklerseniz yazdıklarımızın hiçbirini yaşamazsınız. Önemli olan bu saat dilimini tesadüfi şekilde görmektir.

23.23 saat anlamı için burayı 11.11 saat anlamı için burayı, 00.00 saat Anlamı için burayı, 01 01 saat anlamı için burayı, 21.21 anlamı için de burayı tıklayabilirsiniz. Çift saatlerin anlamı 2020 ile ters saatlerin anlamı genel olarak birbirlerine benzerler. Sevdiğin kişi varsa ve bu çift saatlerin anlamlarını gördüyseniz, şanslısınız demektir.

18.18 Saat Anlamı 2021 Yılında da Aynı mı?

YouTube video

18.18. saat anlamı nedir , 18.18 ne demek, 18.18 anlamı nedir derken geldik yazının sonuna. Nasıl da güzel ümitlerle dolu bir çift saat anlamı bu böyle dediniz ve ikinci soru ya geldiniz…. Peki 18.18 saat anlamı 2021 de de aynı şeyleri söyleyecek mi? Tabi bu noktada evrenin size gönderdiği mesajları düşünürken aynı pozitifliği cevaplarınızla hazırlayıp kendinizi psikolojik olarak toplamanız gereklidir. Zaten başımıza gelenlerin birçoğu da kendimizle barışık olmayı unuttuğumuzdan dolayı başımıza gelmiyor mu?O halde cebimizde 18.18 saat anlamı için taşıyacağımız cevap hazır  ” hayat sevince güzel, sevince ayrı güzel!” Mutlu bir 2021 olması dileğiyle…

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!