featured

2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların en fantastik ve en ilgi çekici dünyası şüphesiz ki Marvel Evrenidir. Sayısız yapımın geçtiği muhteşem tasarımdaki bu evren, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2020 – 2022 yılları arasında da çok sayıda yapıma ev sahipliği edecek. İşte, 2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi !

2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi

Dünyanın en güzel yapımlarını sunan Marvel evreni filmleri gerek senaryo gerekse görselliği ile izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Muhteşem kurguları ve olağanüstü hikayeleri ile izlerken adeta sizi içine alacak 15 yeni yapım ile tanışmaya hazır mısınız? İşte, detaylar…

1 – Black Widow ( 28 Ekim 2020)

YouTube video

Black Widow filmi , Marvel Sinematik Evreninde tanındıktan sonra kendi hikayesine özel bir filmde oynayan ilk kadın kahramandır. 28 Ekim 2020’de vizyona girmesi beklenen film oldukça dikkat çekecek gibi duruyor.

Yenilmezler ekibinin en zeki üyelerinden olan Natasha Romanoff, yine ünlü bir ajanı oynamaktadır. Scarlett Johansson  tarafından canlandırılan bu muhteşem karakter, 2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listesinin ilk sırasında yer almaktadır.

2 – Eternals (5 Kasım 2021)

YouTube video

2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listesinin ikinci sırasında “The Eternals” yer almaktadır. Marvel evreninin bu filminde ise Celestiallar ismi verilen bir tür kozmik varlıklar canlandırılmaktadır.

Filmin baş kahramanı olan söz konusu varlıklar, iki farklı tür yaratarak dünyanın dengesini değiştirecek ve bu çevrede olağan üstü olaylar izlenebilecektir. 

Eternals filminin vizyona girmesi beklenirken, oyuncu kadrosunda Angelina Jolie’nin de bulunması farklı bir heyecan yaratmış gibi duruyor.

3 – Shang Chi and the Legend of the Ten Rings (29 Nisan 2021)

YouTube video

29 Nisan 2021 yılında vizyona girecek olan Shang Chi and the Legend of the Ten Rings filmi, fantastik evrenin üçüncü yakın gelecek filmidir. Black Panter serisinden sonraki ikinci etnik karakter filmi olacak yapım, duyurusu yapıldığı ilk andan itibaren merakla araştırılmaya başlandı. 

Simu Liu, Awkwafina ve Tony Leung’un başrollerini alacağı film listenin en çok merak edilenlerinden biri olmayı başarıyor.

4 – Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25 Mart 2022) 

YouTube video

Benedict Cumberbatch’in başrolde olduğu film serisi kaldığı yerden devam ediyor. Daha önceki filmlerinde olduğu gibi Multiverse of Madness filmi de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Marvel Sinematik Evreni ‘nin en dikkat çekici karakterlerinden olan Yüce Büyücü Doctor Strange , 25 Mart 2022 ‘de vizyona girecek olan filmde Elizabeth Olsen’in canlandırdığı Wanda Maximoff ile birlikte oynayacak.

5 – Thor: Love and Thunder (11 Şubat 2022)

YouTube video

Thor serisi büyük bir heyecanla devam ediyor. Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listemizin beşinci sırasında yer alan Thor: Love and Thunder, serinin dördüncü filmidir. Thor’un kadın versiyonunun ortaya çıkacağı bu filmde başrole Natalie Portman ekleniyor.

6 – Blade 

https://www.youtube.com/watch?v=LTH5awhtlU4

2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listesinin 6. sırasında Blade efsanesi bulunuyor. Marvel evreninin  dördüncü evre projeleri arasında tanıtılan Blade filminin 2021 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Filmin başrolünde Mahershala Ali’nin oynaması planlanırken, Temmuz 2020’de dizi çekimlerinin de başlanacağı haberleri gündemdedir.

7 – rel=”noopener” target=”_blank” href=”https://www.okuhaber.com/etiket/guardians-of-the-galaxy-vol3″ class=”tag-link” title=”Guardians Of the Galaxy Vol.3 etiketli tüm içerik için tıklayınız”> Guardians Of the Galaxy Vol.3 ( 6 Mayıs 2022)

YouTube video

Marvel sinematik evreninin en önemli yapıtlarından olan Galaksinin koruyucuları, evrende hazırlanan en eğlenceli yapımların başında geliyor. 2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi  listesinin yedinci sırasındaki filmin ilk ve ikinci serisi 200 milyon dolar gibi bir gişe rekoru kırmıştı.

Filmin ana karakterlerinin eğlenceli yapısı, kurgunun mükemmelliği ve film içinde kullanılan tasarımların gücü Faz 3’ün de aynı kalitede ve başarıda olacağını gösteriyor. Son olarak, filmin 6 Mayıs 2022’de yayınlanması bekleniyor.

8 – Black Panther (18 Şubat 2022)

YouTube video

Marvel dünyasının en etkileyici yapımlarından olan Black Panther, hem kurgusu hem de hikayesi ile oldukça ilgi çekmiştir. 18 Şubat 2022’de vizyona girecek olan bu etkileyici olağan üstü filmin baş rolünde Chadwick Boseman ve Letitia Wright oynayacak. 

9 – Captain Marvel 2 (2022)

YouTube video

2020-2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listesinin dokuzuncu sırasında bulunan Captain Marvel 2, ilk filmi ile gişe rekorları kırmış bir yapımdır. İçerisinde fantastik ögelerin bolca kullanıldığı filmin baş yaratıkları olan Skrulların 2. yapımda da bulunması bekleniyor.

Filmin 2. versiyonunda yer alancak olan Captain Marvel’in kadın versiyonunu Brie Larson’un oynayacak olması da oldukça ilgi çekici bir haberdir. 2022’de yayınlanması beklenen film, şimdiden sohbetlerin ana konusu olmayı başardı.

10 – The Fantastic Four (2023)

YouTube video

Türkçe’ye Fantastik Dörtlü olarak çevrilen film, 2020 – 2022 Yılı Arasında Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi kendine listemizin onuncu sırasında yer buluyor. 2023 yılında vizyona girmesi beklenen filmde 4. faz bir Marvel Evreni yapımıdır.

Marvel evreni hayranları, kurgu, tasarım ve hikaye üçlüsünün muhteşem bir şekilde hazırlandığı bu filmi izlemek için sabırsızlanmaya başladı bile.

11 – SpiderMan 3 (29 Temmuz 2022)

YouTube video

Örümcek Adam efsanesi, Marvel evreni dördüncü fazında kendisine yer edinen önemli yapımlardan bir tanesidir. Kötü adamların düşmanı olan Spiderman, 29 Temmuz 2022’de vizyona girecek.

12 – Spider – Verse Sequel (2022)

YouTube video

Spiderman efsanesinin bir tür animasyon filmi olan Spider – Verse Sequel ilgi görebilecek yapımlardandır. Filmin genç spiderman karakterini Miles Morales oynarken, kendisine Joaquim Dos Santos, David Callaham, Haley Steinfield, John Mulaney ve Nicolas Cage’in eşlik etmesi bekleniyor.

13 – All Female Spider – Verse (2022)

https://www.youtube.com/watch?v=s7pmwmGUEZQ

Lauren Montgomery tarafından yönetilen bu efsanevi filmin başrolleri kadınlardan oluşmaktadır. Spiderman efsanesinin kadın versiyonu olan film, bir çizgi roman tadında ilerlemektedir. 2022 Tarihinde vizyona girecek olan filmde Gwen Stacy ve Bek Smith öne çıkan karakterlerdir.

14 – Venom 2 (2022)

YouTube video

Geçtiğimiz yılın en beğenilen filmlerinden olan Venom, Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listesinin belki de en çok merak edilenlerindendir. Filmin ikincisinin çıkıp çıkmayacağı konuşulurken, filmi beğenerek izleyen Marvel evreni takipçileri Venom 2’nin yayınlanacak olmasına çok sevinmiştir.

Hom Hardy’nin Eddy Broke karakterine can verdiği film, eğlenceli bir aksiyon filmidir. 2022’de yayınlanması beklenen filmin konusu ve kurgusu büyük bir heyecanla bekleniyor.

15 – X-Men Universe (3 Nisan 2020)

YouTube video

Marvel dünyasının en etkili yapımlarından biri olan X-men serisi, Vizyona Girecek 15 Marvel Filmi listesinin son sırasında yer alıyor. 3 Nisan 2020’de vizyona girmesi beklenen filmin son yapımı da gişe rekorları kırmıştı.

Filmin konusu hakkında detaylar bilinmemekle birlikte vizyona gireceği tarih sinema salonlarının afişlerini süslemeye başladı. Bizim merak ettiğimiz ise, filmin dublaj mı yoksa altı yazılı halinin mi sinemalarımızda olacağı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!