featured

2020 Vintage Salon Dekorasyonu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vintage Dekorasyon Salon Takımları

Vintage, İngiliz modasına uygun salonların 1940’lı yıllarla başlayıp günümüzde de her yönden esintilerini hissettiren sıra dışı moda anlayışıdır. Vintage dekorasyon anlayışıyla salonların her yönüyle tamamen sıra dışı hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Elbette vintage dekorasyon stilinde birbirinden trend aksesuar ürünleri de bulunmaktadır. Böylelikle neoklasik anlayışla evinizi hem eski hem de yeni modayla bir arada buluşturmak amaçlanmaktadır.

Vintage Renkleri

Yazımızda vintage nedir konusuna yer verdikten sonra bir de vintage dekorasyon anlayışındaki popüler renklere de değinmemiz gerekiyor. Başta pembe olmak üzere, yeşil, mavi ve sarımtrak renklerin bir arada bulunduğu sıra dışı ev dekorasyonu modelini oluşturmaktadır.

Vintage Salon Takımları

Yeniyle eskinin birleştirildiği vintage tasarım stillerine sektörünün lider markası Bellona’dan satın alabilirsiniz. Üstelik birbirinden şık salonlar için vintage mobilya modelleri kdv indirimiyle satışa sunulmaktadıır. Bu sayede aradığınız stilde mavi, pembe veya beyaz renk vintage salon takımlarına her anlamda sahip olabilirsiniz.

class=”swipe” data-size=”1280×800″ data-itemswipe=”1″>

Vintage Aksesuarları

Kuşkusuz salonlarda kullanılacak vintage aksesuarlarının da son derece önemi büyüktür. İşte bundan ötürü bu konuya da yer vermemiz gerekiyor. Başlıca vintage aksesuarlar arasında pembe renk banyo halısı, metalik vazo, geleneksel yün halı, 70’lerin resim tabloları öne çıkan vintage dekorasyon örnekleri arasındaki yerini korumaktadır.

Tümüyle bu özellikler esas alındığı zaman kaliteden ödün verilmeksizin beklentileri tümüyle karşılayan anlayışla her açıdan fark yaratmaktadır. Tüm bunlar da gerçekten de son derece önemli konulardan olarak gerçekten de son derece önemlidir. Bütünüyle ortada duran bu yaklaşımlar baz alındığı zaman gerçekten de kaliteden ödün vermeksizin sizlerin de klasik İngiliz dekorasyon örneklerine evinizde yer açmanız olanaklı hale gelecektir.

Bu da her anlamda monoton ev mobilyaları anlayışının tamamen dışında yer alan eşsiz örneklerini bir arada tutması yönüyle gerçekten de önemli bir konuyu oluşturmaktadır. Bu sayede sizler de evinizin tamamen eşsiz tasarım fikrine dayanarak evinizi baştan yaratacaksınız. Göz kamaştıran ve misafirlerinizi adeta kıskandıracak 2020 vintage dekorasyon modellerine bu yepyeni tasarımlarla sizler de her yönden evinizde tümüyle yer açabilme imkanı bulacaksınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!