Bahçe Şemsiyesi

Kullanışlı Bahçe Şemsiyesi Seçme Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçe şemsiyesi tasarımları dış mekânlarda olumsuz hava şartlarından korunmak için tercih eden ürünler arasındadır. Divona Home firmasının bahçe şemsiyesi modelleriyle hem güneşli hem de yağmurlu havalardan korunmak artık mümkün!

Genellikle bahçe şemsiyesi daha geniş alanların korunması amacıyla tercih edilmektedir. Birçok modeli ve tasarımı bulunan bu ürünler; plaj ve dış mekânlarda yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca ihtiyaç duyulan ölçülerde de üretilerek, kullanım alanlarının farklı olması sağlanmaktadır.

Fonksiyonel Kullanım Sunan Divona Home Bahçe Şemsiyesi Modelleri Nasıl Seçilir?

Bahçe Şemsiyesi
Bahçe Şemsiyesi

Her mobilya seçiminde olduğu gibi bahçe şemsiyesi seçiminde de çeşitli kriterler göz önünde bulundurulmaktadır. Fonksiyonel, kullanışlı ve kaliteli modelleriyle öne çıkan Divona Home bahçe şemsiyesi ürünleri, sizler için en ideal tercihtir. Ancak bahçeleriniz için bu modelleri seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Peki, bu noktalar nelerdir?

1 – Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi Seçimi

Bahçe Şemsiyesi

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez bahçe mobilyaları arasında yer alan bahçe şemsiyesi, kullanılacak alana göre çeşitli özelliklere sahip olmalıdır. Özellikle bahçelerin çok rüzgar aldığı bahar aylarında tercih edilecek ürünlerin, rüzgara karşı ekstra dayanıklılık göstermesi önemlidir.

Divona Home bahçe şemsiyesi ayak ağırlığı yüksek olan modelleri tercih ederek, şemsiyenizin daha dayanıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde farklı materyallerde üretilen ürünlerden rüzgara dayanıklılık gösterecek olan modelleri de tercih edebilirsiniz. Ahşap ve demir salıncak modelleri rüzgarlı havalarda kurtuluşunuz olabilir.

2 – Doğru Alana Doğru Ölçüde Balkon Mobilyası Kullanımı

Bahçe Şemsiyesi

Doğru alanlarda doğru ölçülerdeki bahçe mobilyalarının kullanılması, ortamın ambiyansını olumlu yönde etkilemektedir. Geniş ve ferah alanlara sahipseniz bahçe şemsiyesi büyük olan tasarımları dekorasyonlarınızda kullanabilirsiniz. Ancak dar alanlara sahipseniz, daha küçük olan şemsiye modellerini bahçelerinizde değerlendirebilirsiniz.

Balkon, veranda ve teras şemsiyesi seçiminizdeyse, dış mekânın genel dekorasyonunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Divona Home teras ve balkon şemsiyesi konusunda birçok modeli size sunarak, farklı dekorasyonlar oluşturmanıza katkı sağlamaktadır. Bu noktada yuvarlak, kare ve ters balkon bahçe şemsiyeleri dekorasyonlarınıza şıklık katacaktır.

3 – Dekorasyon Stiline Uygun Bahçe Şemsiyesi Kumaşı ve Modeli Seçimi

Bahçe Şemsiyesi

Kullanım amacı, malzeme ve model detaylarından sonra tasarım noktasında da dikkat etmeniz gereken detaylar vardır. Bahçe mobilyası arasında tercihleriniz dekorasyonunuzu üst noktaları taşıyacak ve dış mekânınızı güzelleştirecek tasarımlardan yana olmalıdır.

Metal, ahşap, alüminyum, kumaş bahçe balkon salıncağı ve şemsiyesi modeline karar verilmesinin ardından, renk detayı dikkat çekmektedir. Model ve rengin uyumlu olması oldukça önemlidir. Aynı zamanda tasarımınıza uygun renklerinde kullanılması ortama olumlu bir ahenk katacaktır.

Özellikle yaz aylarında canlı ve yumuşak tonlarda renkleri tercih etmeniz, mevsime uyumlu bir görüntü verecektir.

4 – Şemsiye Tente Renk Çeşitleri Seçimi

Bahçe Şemsiyesi

Şemsiye tente modellerinde kırmızı, sarı ve mavi gibi tonlar dikkat çekmektedir. Aynı zamanda tasarıma uygun olarak tercih edilen siyah, beyaz ve daha koyu renklerde de ürünler olduğu görülmektedir. Kullanılacak alanın dekorasyonuna bağlı olarak farklı renk tonlarındaki ürünler tercih edilmektedir.

Bahçe ve balkonlarınızda daha enerjik bir görünüm oluşturmak istiyorsanız, yeşil ve kırmızı tonların hâkim olduğu bahçe şemsiyesi modellerini seçebilirsiniz. Aynı zamanda daha klasik ve ağır dekorasyonlar oluşturmak için ise, koyu onlara sahip modeller sizin için ideal olacaktır.

Tamamen bu tercih zevkinize ve dekorasyonunuza göre belirlenmelidir. Seçtiğiniz modelin rengi bahçelerinizde kullandığınız diğer mobilyaların rengi ile bir uyum yakalamalıdır. Divona Home firması; dış mekânlarda estetik bir görünüm sunan farklı renklerde pek çok bahçe şemsiye modellerini sizler için sunmaktadır. Böylelikle sizlerde istediğiniz modellere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

5 – Fonksiyonel Özelliklerine Göre Bahçe Şemsiyesi Seçimi

Bahçe Şemsiyesi

Estetik kullanıma ve fonksiyonel özelliklere sahip bahçe şemsiyesi modelleri, her alanda kolay bir kullanım sunar. Özellikle katlanabilir modeller; hem bahçenizde hem balkonunuzda hem de terasınızda bu ürünleri kullanabilmelerinize olanak sunar.

Piknik, kamp ve plaj gibi alanlarında kullanacağınız bahçe şemsiyesi ağırlığı daha hafif düzeyde olmalıdır. Böylelikle şemsiyeleri rahat bir şekilde oradan oraya taşıyabilirsiniz. Şemsiyelerinizin daha sabit ve dayanıklı olması için Divona Home bahçe şemsiyesi altlığı modellerine göz atabilirsiniz.

Sizlerin daha pratik ve kolay bir kullanım elde edebilmeniz için, firma tarafından fonksiyonel kullanıma sahip pek çok model satışa sunulur.

Divona Home En Çok Satan Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Bahçe Şemsiyesi

Ürün çeşitliliği, tasarımları ve kalitesi ile öne çıkan markalardan biri olan Divona Home; bahçe şemsiyesi kategorisinde modern ve trend ürünlere yer vermektedir. Firma çeşitli modelleri ile öne çıksa da bazı ürünleri vardır ki, onlar birçok kişinin gözdesi hâline gelmiştir. Peki, bu modeller nelerdir? İşte, markaya ait en beğenilen ürünler;

Divona Home En Çok Satanlar
Avokado lüks model ters bahçe ve balkon şemsiyesi
Mango 10 kollu bahçe ve balkon şemsiyesi
Yarasa plaj şemsiyesi
Klasik gazebo tente şemsiye
Kosmos solar bahçe şemsiye modeli
Atlantic solar teleskopik bahçe şemsiye modeli
Manuel teleskopik bahçe şemsiyeleri
Banana çift açılır bahçe ve balkon şemsiyeleri
Mini pro bahçe ve balkon şemsiyesi
Formbrella bahçe ve balkon şemsiyesi

Bahçe Keyfinizi Üst Noktaları Taşıyacak Bahçe Şemsiyesi Kullanım Avantajları

Bahçe Şemsiyesi

Dış mekân tasarımlarında modern bir görünüm elde etmek için bahçe salıncağı, şemsiyesi, şezlong ve barbekü ürünleri kullanılmaktadır. Bu ürünleri kullanmak tasarım ve dekorasyon açısından artı olsa da, çeşitli avantajları da beraberinde getirmektedir. Divona Home bahçe şemsiye modelleri ile elde edeceğiniz avantajlar, şu şekildedir;

  • Farklı biçim ve boyutlarda bulunan modeller, istediğiniz alanları gölgelendirmektedir.
  • Özellikle sıcaklığın arttığı yaz aylarında bahçe şemsiyelerini kullanarak, güneşin zararlı etkilerini en aza indirebilirsiniz.
  • Hoş görüntüleri ve çeşitli renkleriyle modern görünümlere sahip şemsiyeler; davet, yemek ve şık organizasyonlarınıza eşlik edecektir.
  • Çift açılır ve tente şeklindeki bahçe şemsiyesi modelleri kalabalık aileler için ideal olup, konforlu bir alan sunmaktadır.
  • Klasik tarza sahip yuvarlak bahçe şemsiye mobilyaları, hemen hemen her bahçede dekorasyon ürünü olarak tercih edilir. Bu ürünler dekorasyon açısından en avantajlı modellerdir.
  • Daha modern ve dikkat çekici bir dekorasyon oluşturmak istiyorsanız, teleskopik ve kare şemsiyelerden yana tercihte bulunabilirsiniz.

Avantajlı Fiyat Seçenekleri ile Ucuz Bahçe Mobilyaları

Bahçe mobilyalarında, farklı ürün grupları bulunmaktadır. Bu ürün gruplarının her birinde çeşitli fiyatlandırmalar dikkat çekmektedir. Özellikle fiyatlar konusunda bazı kriterler göz önünde bulundurulmaktadır. Bu kriterler arasında; kullanım detayı, ürün kalitesi, ürün boyutu ve ekstra fonksiyonel özellikler yer almaktadır.

Tasarımları ile ve kaliteleri ile dikkat çeken Divona Home bahçe şemsiyesi fiyatları, hemen hemen her bütçeye uygun seçenekler sunar. Klasik tarzlarda bulunan modeller, daha cazip fiyat seçeneklerine sahiptir.

Ancak ekstra özelliği bulunan ve fonksiyonel açıdan kullanım detaylarına sahip olan modellerse, diğer ürünlere nazaran daha yüksek fiyatlardan satışa sunulur. Bu ürünlere Divona Home’da uygun indirim ve ürün kampanyalarıyla sahip olabilirsiniz.

Siz de şemsiye ve diğer bahçe mobilyaları hakkında küçük bir araştırma yaparak, en uygun fiyatların Divona Home’da olduğunu görebilirsiniz! Firma havuz, plaj, balkon ve bahçe gibi dış alanlarınızda istediğiniz dekorasyonları oluşturmanız için, farklı tasarımlara sahip tente ve şemsiyeler sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!