featured

2020 Yemek Odası Dekorasyonu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile olmak sadece aynı evin içinde yaşamak ile açıklanmayacak kadar derin bir bağlılıktır. Ailenin her ferdi gün içinde iş ve okul gibi farklı faaliyetler için birbirinden ayrı kalsa da aile olmanın en güzel anlarına yemek sofraları tanık olmaktadır. Bu önemli anlarınızda hem midenizi bayram ettiren hem de ruhunuzu tazeleyen yemek ortamlarınızın ailenize yarayış güzellikte olmasını isterseniz yemek odası fikirleri ve önerilerine göz atmalısınız.

Ailelerin buluşma noktası 

Yemek odaları sadece ailenin buluşma noktası değil aynı zamanda misfirlerinizi ağırlayacağınız evinizin medarı iftiharıdır. Mükemmel bir yemek odasına sahip olmak için evin genel tasarımıyla uyumlu bir tarz yaratabileceğiniz gibi bu mekanı tamamen kendine özgü bir şekilde de dizayn edebilirsiniz.

Yemek masasında ahşabın krallığı

Yemek odası dekorasyonu denince öncelikle akla yemek masası geliyor. Mekanın büyüklüğüne göre seçilecek yemek masası ve sandalyeler bu mekanın odak noktasını oluşturacaktır. Ayrıca mekanın iyi bir şekilde aydınlatılmasına da özen gösterilmelidir.

modern bir görünüme dönüştürebilirsiniz. Ahşap malzemeler, doğal ağaç renkleri, çiçekli perde, döşeme ve örtüler hayalini kurduğunuz country stilini yaşatacaktır. Gri, siyah ve beyaz gibi net renklerle keskin ve basit çizgiler ise modern tasarımın vazgeçilmezleri olarak öne çıkmaktadır.

İştah açıcı renkler 

Yemek odası dekokrasyon fikirleri renklerden ayrı düşünülmemeli. Zira evin her odasında kullanılan renkler odanın amacına göre seçildiği zaman etkileyicidir. Yemek salonlarında daha çok dinlendiri, iştah açıcı ve ferah renkleri kullanmanız öneriliyor.

Servisleriniz elinizin altında olsun

Yemek yenilen alanın büyüklüğü izin verdiği takdirde porselenler, çatal bıçak takımları, örtüler ve diğer işlevsel malzemelerinizi koyabilecğeiniz bir dolap yerleştirebilirsiniz. Yemek odalarında süs amacıyla kullanılan ürünlere çok yer vermemek gerekiyor. Hareketin yoğun olacağı bu alan için konfor ve rahatlık her zaman ön planda tutulmalıdır.

Göz alıcı yemek masaları ile her öğün bir şölen

Ev dekorasyonunun önemli bir parçası olan yemek odalarında kullanılan demirbaş eşyalar dışında servis için kullanılacak malzemelere gösterilecek özen de hem ailenize hem de misafirlerinize harika bir şölen sunmanız için dikkat etmeniz gereken detaylar arasındadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!