featured

2021 Opel Mokka Fiyat Listesi Açıklandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel markası tarafından ilk olarak  elektrikli otomobil olarak üretilen  Opel Mokka fiyat listesi açıklandı.2021 model otomobil tasarımlarından olan Mokka hem dış hem iç tasarım ile dikkat çekmeyi başardı. 

2021 Opel Mokka Fiyat Listesi Açıklandı!

Tam elektrikli olarak tasarlanan Opel Mokka Fiyatı ile de dikkat çekmeyi başarmaktadır. İçten yanmalı motor seçeneği ile piyasaya sunulacak olan 2021 model Opel Mokka sahibinden araç satış sitesinde sıfır ve ikinci el otomobil olarak satışa sunulmaktadır. 3 aylık uzun bir sürenin ardından yeni tasarımı ile piyasaya sunulacak olan araç GS Line donanım seçeneklerini de içerisinde barındırıyor. 

1 – 2021 Opel Mokka Motor Özellikleri 

2021 yılında piyasaya sunulacak olan Mokka motor özellikleri bakımından oldukça çeşide sahiptir. İki adet benzinli, 1 tane dizel ve elektrik sistemlerini bir arada bulunduran satılık Opel Mokka bu yıl en çok beğenilen tasarımlardan birine sahiptir. 

2 – Mokka Fiyatları 

2021 yılına damga vurması beklenen SUV otomobil modelleri arasında yer alan Opel Mokka tahmini fiyat listesi açıklandı! 1.2 Benzinli AT-6 130 HP Essentia otomobil modelin sıfırı tahmini olarak  163.100 TL iken, 1.2 Benzinli AT-6 130 HP Enjoy 173 bin 300 TL’ye satılması bekleniyor. 1.5 Dizel AT-6 120 HP Enjoy model sıfır otomobil fiyatı 188.600 TL olarak tahmin edilirken; 1.5 Dizel AT-6 120 HP Excellence otomobil fiyatının ise 193 bin 700 TL olması bekleniyor.  

3 – Güçlü SUV Otomobil Modeli Mokka

Hem çok güçlü hem de oldukça dayanıklı bir motora sahip olan bu dikkat çekici SUV araç 1.2 litre turbo üç silindir motora sahiptir. 205 Nm çekiş gücüne sahip olan motorun üst dinamikleri 130 PS güce sahip olup, 230 Nm çekim gücüne sahiptir. 

4 – Şık Tasarım

Mokka 2021 model otomobil, şık tasarımı ile de dikkat çekmektedir. Yerden yüksek yapısı, geniş iç hacmi ile sürüş konforu sağlayan otomobil, kırmızı cam kenarı detayı ile oldukça şık bir görünüşe sahiptir. Araçta iki farklı ana renk kullanılmış durumdadır. Şık jant tasarımı ile ön plana çıkan otomobil, hem çok iyi bir görünüşe sahipken, aynı zamanda yol tutuşu ile de bir aile arabası özelliği taşımaktadır. 

5 – Hız Otomobili 

SUV araç modelleri arasında dikkat çeken bir otomobil olan Opel Mokka 2021, 100 km/s hıza ulaşmak için sadece 8.7 saniyeye ihtiyaç duymaktadır. Fransız markanın Opel markasını satın alması sonucunda yeni bir tasarım çizgisi kazanan Mokka Audi Q2 tarzı bir araç arayanlar için oldukça uygun fiyatlı alternatifler arasında bulunmaktadır. 

6 – İç Tasarım Değişikliği

2021 Mokka iç tasarımı ile de dikkat çekmektedir. İç tasarımdaki kırmızı detaylar ile oldukça şık bir görünüm kazanan bu özel tasarım otomobil, iç tasarımındaki elektronik cihazlar ile de eğlenceli sürüş imkanı sunmaktadır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!