featured

Opel İnsignia Grand Sport 1.6 İncelemesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikan şirketi General Motors’a ait bir Alman otomobil markası olan Opel, İnsignia Grand Sport modeli ile en kaliteli sedan araba özelliğini öne çıkartmıştır.

Şık tasarımıyla ve sportif görünüşüyle tercihlerinize koymanız gereken araba modeli, üretiminde üst düzey malzemeler kullanılmıştır.

İçerisinde öne çıkmayı sağlayan şık tasarımlar konforlu sürüş deneyimini yaşatır. Yeni nesil araba hayali kuranlar için özel tasarlanmış model zenginleştirilmiş donanım özellikleri ön plandadır.

Opel İnsignia Grand Sport 1,6 Hakkında

İlk çıkartılan modeline oranla daha fazla alan sunumunu gerçekleştirmeyi başarır. Ayrıca araç, daha sportif hatlara sahip olmasının yanında yakıt tüketiminde de tasarruflu özellikleri vardır.

İki farklı karoserle sunulan araçta bir stationwagon bir de sedan karoser seçeneği bulunabilir. Opel’in en Premium sedan araba olma özelliğini taşıyarak aradığınız özelliklere size sunar.

Bagaj özelliğinin 490 litreye kadar çıkarak geniş iç hacmi vermesi konfor odaklı hizmetini sağlar. Aracın Opel fiyat listesi içerisinde güncel fiyatı da donanım sevilerine göre 243.400-290.800 TL arasında değişmektedir.

Yeni Opel İnsignia’nın İç Mekanı Nasıl?

Bagaj özelliğinin 490 litre olmasının yanında arka koltukları yatırınca yükleme alanının 1450 litreye yükselmesiyle sizi büyük yüklerde bile yolda bırakmaz.

İç mekanda hem önde hem de arkada baş- diz mesafesi üst derece konfor kalitesini yakalayabilmek için yeterli görülür. Uzun boylu bireylerin bu konuda sıkıntı çekmeden aracı kullanabilmesi sağlanır.

Diğer iç tasarım özelliklerine de ekstra dikkat edilmiştir. Düzenli ve ergonomik konsol yapısının çok sevilmesinin yanında işçilik ve malzeme kalitesi de oldukça iyidir. Orta konsoldaki multimedya ekranının hassasiyeti araç sarsılmalarına karşı dirayetli olmasını sağlar.

Opel İnsignia Grand Sport Bilgileri

Yeni bir araç alacağınız zaman elbet donanım bilgilerini öğrenmeniz gerekmektedir. Ancak öncesinde Opel forum üzerinde yer alan bilgiler ışığında daha güncel ve objektif haberlere erişebilmeniz de mümkün olur.

Bilgi paylaşım sitesi opelim.net üzerinden yapılan forum başlıklarında sorularınızı sorabilir ve resim desteği kullanarak sorularınız ayrıntılarını da öne çıkartabilirsiniz.

Bilgi paylaşım sitesinde ise Opel’in İnsignia Grand Sport 1,6 modeli hakkında birçok bilgiye erişebileceğiniz forum başlıkları yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!