featured

2022 Subaru BRZ Fiyatı | İkinci Nesil Subaru BRZ Amerika Pazarına Çıkıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Kasım ayında tanıtımı yapılan 2022 Subaru BRZ fiyatı son günlerin en çok merak edilen konularından oldu. İkinci nesil otomobil modelleri arasında yerini alacak olan 2022 Subaru BRZ özellikleri ise zaman zaman yapılan paylaşımlarda yerini alıyor. Subaru resmi web adresinde yayımlanan çok sayıdaki dikkat çekici fotoğraf ise bu yeni Subaru’nun çok can yakacağını gösteriyor.

İkinci Nesil 2022 Subaru BRZ Amerika Pazarına Çıkıyor | 2022 Subaru BRZ Fiyatı Belli Oldu mu

Spor otomobil modeli üreticisi Subaru yeni modeli 2022 Subaru BRZ ile 2*2 kişilik bir coupe modeli piyasaya sunuyor. Öncelikle Amerikan pazarını hedefleyen Subaru spor otomobil modeli Avrupa’a yer alıp almayacağı belli değil.

1 – Dikkat Çekici Arka Rüzgarlık Tasarımı

Hem çok şık hem de çok kullanışlı bir tasarıma sahip olan Subaru BRZ rüzgarlık modeli ile oldukça beğnildi. 2022 model Subaru’ya eklenen bu özellik, bu olağan üstü spor otomobilin tasarım çizgisine renk katmış gibi görünüyor.

2 – Xenon Far Tasarımı ile 2022 Subaru BRZ Fiyatı Açıklandı mı

Yeni Subaru modeline sahip kişiler, oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip olan Xenon far takımı ile asfaltın en şık otomobiline binme şansını yakalayacak. Spor araba fiyatları 2022 listelerinde yerini alacak olan Subaru BRZ 2022 Toyota işbirliği ile geliştirilecek. Bu yeni 2*2 coupe model spor araba fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

3 – 2022 Subaru BRZ Motor Özellikleri

Dünyanın en şık spor otomobil modelleri arasında yer alması planlanan 2022 Subaru BRZ 2.4 litre motoru ile dikkat çekiyor. 230 beygir ve 250 Nm motor gücü ile orta segment bir spor otomobili satın almak isteyen kişilerin tercih edebileceği bu model, 6 ileri otomatik ve manuel vites olmak üzere iki vites türünde tasarlanmıştır.

4 – Agresif Spor Araba Modelleri Lideri Subaru BRZ 2022

Subaru BRZ 2022 modeli bir önceki modeline göre çok daha agresif bir çizgiye sahiptir. Bu otomobilin arka kısmının biraz daha yüksek olması ve çift egzoz tasarımı kullanılmış olması, klasikleşmiş model spor otomobil severlerin oldukça dikkat çekmektedir.

5 – Dijital Medya Desteği ile 2022 Subaru BRZ Fiyatı Ne Kadar Olacak

İç tasarımında oldukça dikkat çeken bir 8.0 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunan yeni Subaru safkan spor otomobil kimliği ile teknolojiyi bir araya getirmiştir. Şık koltuk tasarımı ve üç kollu direksiyon simidi ile spor araba tasarımını bir üst seviyeye çıkaran Subaru BRZ 2022 ile eğlenceli yolculuklar yapmak mümkün olacak. Bu özel tasarım 2022 Subaru BRZ fiyatı ise maalesef ki henüz açıklanmadı.

6 – Güvenli Yolculuklar İçin 2022 Subaru BRZ

Şerit takip asistanı, EyeSight teknolojisi, adaptif hız sabitleme sistemi ve otomatik acil durum freni ile hem eğlenceli hem de güvenli yolculuk etmek isteyen kişiler 2022 yılında çıkacak bu otomobili takip etmeliler. Subaru’nun en yeni otomobili olarak piyasaya çıkacak olan bu spor araba modeli hem kişisel hem de aile kullanıma uygun olacak. 4 koltuklu tasarımı ile geniş bir spor otomobil modeli olan yeni Subaru ile ailenizle birlikte zaman geçirmek de çok eğlenceli olacak.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!