featured

4 Adımda Dekorasyon Renk Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dekorasyon renk önerileri ile evinizi daha modern ve sıcak bir havaya bürümek istemez misiniz? Özellikle kış mevsiminin etkisini daha hızlı gösterdiği dönemde hala evinizde yazdan kalma işaretler varsa bu sizi değişime doğru sürükleyecektir.

Artık kışın soğuğunda içinizi ısıtacak adımlara ihtiyacınız olacaktır. Elbette bunun ilk yolu duvar rengi seçimidir! Sıcacık renk tonları ile evinizi baştan aşağıya yenilemeye ne dersiniz? Eğer ben de evimi yeniden boyamak istiyorum diyorsanız dekorasyon renk önerileri listemiz tam size göre!

Oturduğunuz odanın rahatlık ve samimiyet vermesini istiyorsanız, salonunuzda sizin sıcaklığınızı yansıtacak bir duvar rengi istiyorsanız bu yazıyı mutlaka okumalı ve notlarınızı almalısınız. İşte kış aylarında ev dekorasyonu için en çok tercih edilen dekorasyon renk önerileri!

En Başarılı Dekorasyon Renk Önerileri

Ev dekorasyonunda renk uyumu oldukça önemlidir. Özellikle oturma odası ve salon için seçilen renkler ayrıca öneme sahiptir. Çünkü günlük enerjimizi harcadığımız alanlar salon ve oturma odası olduğu için seçilen duvar renginin de önemi büyüktür. Şöyle içinizi kıpır kıpır edecek bir renk içinde gününüzü geçirmeyi istemez misiniz?

Genellikle “birbirine uyumlu renkler hangileridir?”, “dekorasyonda renk kombinleri nasıl yapılır?”, “kiri göstermeyen renkler hangileridir?”, “salonu ne renge boyamalıyım?” gibi sorular ön plandadır. Aslında her ev sahibinin amacı sıcak samimi bir ev dekorasyonu ile beraber uyumu da yakalamaktır. İşte bu uyum için belirlemeniz gereken en doğru ana dekorasyon renkleri şunlardır:

1- Dekorasyon Renk Önerileri İçinde Neşeye Neşe Katan Turuncu!

Hayatınız fazla mı hareketsiz? Kanınız deli aksın istiyorsunuz ama neyin sizi harekete geçirmediğini mi düşünüyorsunuz? Hemen söyleyelim! Odalarınızda turuncu rengi eksik… Turuncu renk muhteşem pozitif enerjisi ile ev dekorasyonu için sıcak duygular yaratmada biçilmiş kaftan.

Bir de turuncu rengin her soğuk renk tonu ile de muhteşem bir uyumu var. Eğer siz de oturma odanız da ya da salonunuzda içleri ısıtacak bir renk arıyorsanız bu kesinlikle turuncu renk! Özellikle donuk kahve rengi ile kullanırsanız muhteşem bir renk uyumu yakalarsınız bizden söylemesi!

2- Doğal Zemin Arayanların Rengi Kahverengi!

Gelelim ikinci sıcak rengimize! Kahverengi… Kahverengi zaten psikolojideki karşılığından da bilindiği üzere sıcak hareketli ve samimi duyguların temsilcisidir. Öyle resmi ortamlarda ofis rengi olarak pek kullanılmaz. Nerede kullanılır en sıcacık muhabbetlerin yeri elbette oturma odalarında. Kışın soğuğundan koruyacak en güzel sıcak renklerin ikincisi de kahverengi!

Duvar rengi ile mobilya arasında uyum nasıl olur diye soracak olursanız beyaz mobilyalar ile harika duracağı kesin! Bir de bu rengi canlı sıcak renklerin tümü ile inanılmaz bir uyumla kullanabilirsiniz.

3- Odanıza Doğanın Bir Dokunuşu Olacak Yağ Yeşili!

Ah bize doğallığı her yönü ile hatırlatan yeşil! Senin her tonun bizim hayatımızda olsun ama bu kış içimizi ısıtacak tonun elbette yağ yeşili!

4- Kış Boyu Huzur Arayanlara Menekşe!

Naifliğin sembolü menekşe de sıra! Menekşe rengi hangi alanda kullanılırsa kullanılsın; masum duyguların, huzurun ve dinginliğin temsilcisidir. Bu kış evinde sıcak bir huzur arayanların rengi elbette menekşe… üstelik menekşenin her tonu ile muhteşem kombinler yapabilmeniz de mümkün!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!