featured

6 Farklı En İyi Fal Uygulaması Hangisi? En İyi Fal Uygulamaları Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi fal uygulaması günümüzde fala inananların sık sık araştırdığı durumlardan sadece birisidir. Zira fala inanma ama falsız kalma demişler sonuçta!

En iyi fal uygulamaları tartışması aslında bitecek gibi değil. Çünkü herkese göre her uygulamanın kendi içerisinde bir farklılığı bulunuyor. Durum böyle olunca ‘en iyi fal uygulaması hangisi?’ sorusuna cevaben söylenen uygulamalar değişiyor.

Tabi bu durumun altında yatan başka sebeplerde bulunuyor. İnsanların fala olan inancı ya da sırf merakı yüzünden bu kadar kullanması çeşitli uygulamaların ortaya çıkmasına sebep olmaktadır.

Telefonlara indirilen ücretsiz ve ücretli en iyi fal uygulaması giderek çoğalan bir yapıya sahiptir. Kullanıcılar ise arasındaki en iyisini merak ediyor.

Peki en iyi fal uygulamaları hangileri? Doğru sonuçları almak için kullanabileceğiniz en iyi fal uygulaması hangisi?

En İyi Fal Uygulaması Hangisi? En İyi Fal Uygulamaları Listesi!

Sık sık kişiler tarafından en iyi fal uygulamaları Ekşi  Sözlük gibi tartışma platformlarında konuşuluyor. Fala inanmayanlar çoğu zaman bunu bir ‘saçmalık’ olarak adlandırmaktadır.

Ancak özellikle kadınlar tarafından en iyi fal uygulaması Kadınlar Kulübü gibi sitelerde ciddi ciddi merak edilmektedir. Fal konusunda bir cinsiyet ayrımı söz konusu olmasa da kadınların daha meraklı ve ilgili olduğunu söylemek mümkün.

Her ne kadar en iyi fal uygulamaları Ekşi Sözlük gibi platformlarda kısıtlı miktarda konuşulsa da günümüzde yararlanabileceğiniz birden fazla uygulama vardır. İşte en iyi fal uygulaması isimleri!

1- En İyi Fal Uygulaması Ücretsiz: Falaaddin

Falaaddin günümüzün en meşhur fal uygulamaları arasında bulunmaktadır. Hatta belki de fal uygulamaları arasında başlangıç örneklerinden birisidir.

En çok kahve falı uygulaması adına kullanılmaktadır. Ancak uygulama içerisinde kart falı gibi çok farklı seçenekleri de kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda en iyi fal uygulamaları arasında bulunmasının bir sebebi de birden fazla falcıya baktırma imkânınız vardır. Fakat, birden fazla bulunan bu falcılar gerçek ücret karşılığında fallara bakmaktadır.

Sadece kahve falı baktırmak adına günlük belirli limitiniz karşılığında ücretsiz baktırabilirsiniz.

2- Kaave Falı

Gerçek anlamda en iyi fal uygulaması adına verilebilecek örneklerden birisi Kaave Falı olarak karşımıza çıkar. Eğer ihtiyacınız olan uzun uzadıya bir fal baktırmaksa tercihiniz olabilir.

Günlük video izleme karşısında bir kredi elde edersiniz. Bu krediler karşılığında başta kahve falı olmak üzere diğer fallar adına kullanabilirsiniz.

Kahve falınızı öğrenmek için üç farklı görsel yükleyin. Daha sonra kendi bilgilerinizi girin ve hangi konuda yorumlanmasını seçin.

Ortalama olarak 15 dakika da yanıt alsanız da kısa bir video izleyerek bu süreyi kısaltabileceğinizi unutmayın.

3- Gerçek Falcı Ücretsiz: Derya Abla

En iyi fal uygulamaları ücretsiz olarak karşınıza çıkacaklardan birisi Derya Abla’dır. Adı itibariyle gerçekten bir falcıyı anımsatması da çok sık tercih edilmesine sebep oluyor.

Diğer kahve fallarından farklılaştığı yerler elbette bulunuyor. Bunlardan ilki de gerçek falcı arayanlara yanıt vermesidir.

Uygulamaya gerçek para yani kredi eklediğinizde ‘Özel Fal Odası’ denilen bir alana girerek canlı olarak kahve fallarınızı yorumlatabiliyorsunuz.

Eğer bu konuda şüpheniz varsa ücretli kısmını da kullanarak yorum yaptırabilirsiniz. Ancak, ücretsiz kısmında da kahve falı yorumlaması alabilirsiniz.

Tarot, aşk yıldızı gibi farklı fallara da bakılabildiğini söylemek gerekiyor.

4- Fal Diyarı

Fal diyarı herkes tarafından duyulmasa da yine de dikkat çeken uygulamaların başında bulunmaktadır. Farklı bir uygulama denemek isteyenlerin başvurduğu alanlardan birisidir.

Aslında bu uygulama için çok farklı bir durumdan bahsetmek mümkün değil. Çünkü diğer fal uygulamaları gibi alışılmış sistemi sürdürmektedir.

Videolarla ya da günlük uygulama girişle krediler elde edebilirsiniz. Kredileri daha sonra fal baktırmak adına harcayarak değerlendiriyorsunuz.

5- Fal Vakti

Gün geçtikçe en iyi fal uygulamaları artmaya  başlayınca hangisi gerçek falcı gibi çeşitli endişeler ortaya çıkmaktadır. Günlük olarak binlerce belki milyonlarca atılan fal fotoğraflarına tek tek nasıl gönderim sağladığı merak edilmektedir.

Gerçeklik konusunda garanti verecek uygulamalar daha fazla tercih edilir. Fal Vakti de son zamanlarda tercih edilen uygulamaların başındadır.

Kendi iddialarına göre ‘%100 gerçek falcı’ tarafından yorumlama yaptırıyorlar. Aslında bu uygulamayı diğerlerinden farklı kılan da sesli dinleme özelliği olmasıdır.

Gelen falı sesli dinle seçeneği sayesinde kulaklarınızla dinleyip, okumak zorunda kalmayabilirsiniz.

6- Fal Kutusu

Fal Kutusu, en iyi fal uygulaması olarak adlandırılabilen isimlerden birisidir. Bu uygulamada tahmin ettiğiniz gibi kahve falı uygulaması en çok tercih edilen türlerdendir.

Ancak bunun yanında tarot falı ile ilgiliyseniz baktırabilirsiniz. Tarot falı dair ince ve ayrıntılı yorumlar bulabilirsiniz.

Diğer uygulamalardan değişik olarak rüya tabirleri da bulabilirsiniz. Rüyalarınız için özel olarak araştırma yapmadan uygulamadan doğrudan yorumlara bakabilirsiniz.

Belirli işlemleri ücretsiz olarak bulunurken daha sonra da kalan işlemlerin gerçek ücret karşılığında verildiği görülmektedir.

Birden fazla fal bakma yöntemleri için listede yer alan uygulamaları deneyebilirsiniz. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!