featured

Açık Artırmada Satılan Belçikalı Posta Güvercininin Değeri 1.6 Milyon Euro!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gerçekleştirilen açık artırmada New Kim ismindeki posta güvercini 1.6 milyon Euroya satılarak Avrupa’nın en pahalı güvercin satışının kahramanı oldu. Online açık artırma yöntemi ile yapılan satışta Belçikalı güvercinin sahibi bir Çinli güvercin tutkunu oldu. 

400’den Fazla Güvercin Satıldı

Açık artırmayı düzenleyen 76 yaşındaki Gaston Van De Wouwer yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle sahip olduğu 400’den fazla güvercini satmak zorunda kaldı. Belçikalı Wouwer 444 güvercin için 4 milyon 180 bin euro kazandı. 

Müzayedenin Kazananı Bir Çinli Oldu

Çin merkezli Kaier Industrial Group kurucusu olan Xing Wei ‘nin satın aldığıı posta güvercininin değeri 1.6 milyon Euro. PIPA müzayede evinde gerçekleştirilen açık artırmanın en yüksek fiyatlı güvercini olan Belçikalı posta güvercini, bu kuş türünün milyonlarca hayranının olduğunu ortaya çıkardı. 

Güvercin Piyasasının Tutkunları Genelde Erkek

Belçikalı posta güvercini böylesi yüksek bir fiyata satıldığı açık artırmada erkeklerin daha ilgili olduğu görüldü. Belçikalı posta güvercini New Kim, çok iyi bir yön duygusuna sahip. Diğer posta güvercinlerinin aksine New Kim, teslimat sonuna kadar paketi gizli bir köşeden izliyor. Çin’den Belçika’ya kaçmasını önlemek için posta güvercini için özel bir alan hazırlanacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!