Ahşap

Ahşap

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşamımızda çok nadir olarak kalan doğal materyaller arasında ahşap bulunmaktadır. Ahşap çok fazla katkı maddesi olmadan yaşamımızdaki yerini almış durumdadır. Evlerin birçok noktasında kullanılan doğal ahşap malzeme ile sağlıklı yaşam alanları oluşturulmaktadır. Bunun yanında yapı sektörünün yanında dekorasyon ve ev eşyası sektöründe de ahşap çok yoğun olarak kullanılmaktadır.

Ahşap tek başına katıksız olarak kullanılmasının yanında işlenerek çeşitli malzemelere de dönüştürülmektedir. Masif panel, ahşap travers, lambri, lamine parke, ahşap profil, osb, sandviç panel gibi malzemeler ahşabın işlenmesi ile ortaya çıkmıştır. Bu malzemeler de yapı sektöründe yaşam alanlarımızın oluşturulmasında kullanılmaktadır.

Ahşap

Ahşap Nerede Kullanılır?

Ahşap doğal ve hafif olması sebebiyle insanın yaşamında çok eskilere dayalı olarak bulunmaktadır. Bu ahşap bazen mutfakta bir ekmek tahtası bazen de salonda bir mobilya olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanında yapı sektöründe bu malzeme çok yoğun olarak kullanılmaya devam etmektedir.

Ahşap

Bu malzemenin kullanım amaçlarına uygun olarak seçilmesi ve kullanılması için https://salkimorman.com.tr/ahsap.htm sayfası sizler bekliyor. Burada bulunan ürünler arasından beğendiğinizi alıp evinizi veya diğer yaşam alanlarına uygulatabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!