En İyi 51 Amazon Dizi Önerisi | En İyi Amazon Dizi Tavsiyeleri

En İyi 51 Amazon Dizi Önerisi | En İyi Amazon Dizi Tavsiyeleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi 51 Amazon Prime dizisi burada! Eğer Amazon Prime üyeliğiniz varsa ve en iyi Amazon dizi önerisi arıyorsanız, sizin için 51 diziden oluşan bir liste hazırladık… Dizilerin türlerine göre ayırdığımız listemizde bütün en iyi Amazon Prime dizileri var! İşte, dizi keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz, izlerken keyif alacağınız en iyi Amazon dizi tavsiyeleri…

Bu yazıda neler var?

1- Bilimkurgu Türünde En İyi 9 Amazon Dizi Önerisi Listesi

Bilimkurgu dizileri daha çok ilginizi çekiyorsa Amazon Prime’da gerçekten de size hitap eden diziler var! İşte, IMDb puanına göre en yüksekten en düşüğe doğru sıraladığımız, 7 puan ve üzeri en iyi Amazon dizi önerisi listemiz.

1- The Peripheral (IMDb  8,1)

Bilimkurgu türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizin ilk sırasında The Peripheral yer alıyor. The Perpheral 2022 yapımı bir bilimkurgu dizisi ve 1 sezonu bulunuyor. The Peripheral konusu ise; ABD’de, insanların uyuşturucu ticareti ile geçimini sağladığı bir kasabada bu yolu seçmeyen Flynne Fisher’ın hayatı.

YouTube video

2- The Expanse (IMDb 8,1)

The Expanse 2015 yılında yayınlanmaya başladı ve 6 sezon, 62 bölümden oluşuyor. Bilimkurgu türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki The Expanse konusu ise; günümüzden 200 yıl sonrasında dedektif Miller’ın, kayıp olan zengin bir ailenin kızını bulmak amacıyla uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapması ve araştırma sırasında tarihin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya kalınması…

YouTube video

3- Star Trek Picard / Uzay Yolu: Picard (IMDb 8)

Uzay Yolu: Picard 2020 yılında yayınlanan bilimkurgu-dram dizisi. Toplamda 2 sezon ve 20 bölümden oluşuyor. Uzay Yolu: Picard konusu ise; Yıldız Filosu’ndan emekli olup Chateau Picard’da huzurlu bir yaşam süren Jean Luc Picard’ın Dahj adlı kadınla tanıştıktan sonra değişen hayatı…

YouTube video

4- Upload (IMDb 7,9)

Bilimkurgu türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizde Upload da bulunuyor. 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Upload toplamda 2 sezon ve 17 bölümden oluşuyor. Upload dizisi, insanların sanal bir ölüm sonrasında hayata aktarabildiği bir dünyada geçiyor.

YouTube video

5- The Man in The High Castle / Yüksek Şatodaki Adam (IMDb 7,8)

Yüksek Şatodaki Adam dizisi de en iyi Amazon dizi tavsiyeleri arasında… 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Yüksek Şatodaki Adam toplamda 4 sezon ve 40 bölümden oluşuyor. 2.dünya Savaşı’nı Nazilerin kazandığı distopyadan yola çıkan Yüksek Şatodaki Adam dizisinde Kuzey Amerika’da neler olacağı seyircilere aktarılıyor.

YouTube video

6- Tales From The Loop / Döngü (IMDb 7,4)

Bilimkurgu türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki Döngü dizisi 1 sezon ve 8 bölüm. Döngü dizinde, saklı kalan gerçeklerin ortaya çıkması ve evrenin sırlarının keşfedilmesi için geliştirilen bir makine üzerine kurulan kasabada yaşayan insanların hikayesi seyircilere aktarılıyor.

YouTube video

7- Philip K. Dick’s Electric Dreams (IMDb 7,2)

En iyi Amazon dizi tavsiyelerinden biri de Electric Dreams. Dizi, 2017 yılında yayınlanmaya başlandı ve sadece 1 sezon. Electric Dreams’in her bölümünde farklı hikayeler anlatılıyor. Dizi, bu yönüyle Black Mirror’ı akıllara getiriyor.

YouTube video

8- Battlestar Galactica (IMDb 7,2)

Battlestar Galactica 2004 yılına ait 4 sezon, 76 bölümden oluşan bir bilimkurgu dizisi. Dizide, Cylonlar’ın 12 Koloni’ye saldırısından kurtulmayı başaran tek savaş gemisi Galactica’da yaşananlar anlatılıyor.

YouTube video

9- Outer Range (IMDb 7,1)

Outer Range 2022 yılında yayınlanan, 1 sezon ve 8 bölümden oluşan, en iyi Amazon dizi önerisi listemizde bulunuyor. Outer Ranger konusu ise; Wyoming’te bir gizemi keşfeden çiftlik sahibi Royal Abbott’un ailesini ve topraklarını korumaya çalışma mücadelesi…

YouTube video

2- Amazon Prime Fantastik Dizileri

Fantastik dizi izlemek sizi eğlendiriyorsa Amazon Prime dizileri arasında fantastik diziler de var! İşte, IMDb puanına göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanmış şekilde, fantastik türünde en iyi Amazon dizi önerileri…

1- Just Add Magic / Bir Tutam Büyü (IMDb 8,4)

Fantastik türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizin ilk sırasında en yüksek IMD puanıyla Bir Tutam Büyü dizisi bulunuyor. 2015’te yayınlanmaya başlayan dizi, toplamda 3 sezondan oluşuyor. Bir çocuk dizi olsa da ailece izlenebilecek fantastik diziler arasında. Bir Tutam Büyü konusu ise; birlikte yemek yapmayı çok seven yakın arkadaşlar Hannah, Kelly ve Darbie’nin bir gün pasta yapmaya çalışırken eski bir defter bulması ve sonrasında yaşanan sihirli olaylar…

YouTube video

2- Undone (IMDB 8,2)

Hem animasyon hem gizem hem de fantastik türünde en iyi Amazon dizi tavsiyeleri listemizde Undone da yer alıyor. 2019 yılında yayınlanan dizi toplamda 2 sezon ve 16 bölüm. Dizide, ölümün eşiğine getiren bir kazadan kurtulan Alma’nın, bu kaza sonrasında kendisinde bir yetenek keşfeder ve bu yeteneğini babasının gizemli ölümünü aydınlatmak için kullanır.

YouTube video

3- Good Omens (IMDb 8)

Good Omens 2019 yılında yayınlanan, 1 sezon ve 6 bölümden oluşan bir fantastik komedi dizisi. En iyi Amazon dizi tavsiyeleri arasındaki Good Omens dizinde kıyamet gittikçe yaklaşmaktadır. Cennetin dünyadaki temsilcisi Aziraphale, cennetin temsilcisi ise Crowley adlarındaki meleklerdir…

YouTube video

4- Carnival Row / Karnaval Sokağı (IMDb 7,8)

Karnaval Sokağı 2019’da yayınlanan, 2 sezon ve 8 bölümden oluşan fantastik bir dizi. Suç ve dramın da olduğu Karnaval Sokağı gelecek zamanda geçiyor. Bu zamanda insanlar ve her türlü canlı bir arada yaşıyor ve seri katil terörü yaşanıyor.

YouTube video

5- Night Sky (IMDb 7,4)

Fantastik türünde en iyi Amazon dizi önerisi seçeneklerimizden biri de Night Sky. 2022 yılında yayınlanan dizide yıllar öncesinde arka bahçelerinde bir oda keşfeden Franklin ve Irene York’un ıssız bir gezegene yolculuğu anlatılıyor.

YouTube video

6- The Lord of The Rings: The Rings of Power (IMDb 6,9)

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri de 2022 yılında yayınlanan, Amazon Prime fantastik dizileri arasında… 1 sezonunda 8 bölüm olan dizi, Orta Dünya’nın ikinci çağında geçiyor ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinden binlerce sene öncesinde yaşananları konu ediniyor.

YouTube video

7- Paper Girls (IMDb 6,9)

Amazon Prime fantastik dizileri arasında Paper Girls de yer alıyor. 2022 yılında yayınlanmaya başlayan dizide, 12 yaşlarındaki 4 gazeteci çocuğun başından geçen maceralar konu ediliyor. En iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki Paper Girls, 2015’te okuyuculara sunulan aynı isimli çizgi romandan ekranlara uyarlanmış.

YouTube video

8- The X-Files (IMDb 5,9)

The X-Files Amazon Prime’da izlenebilecek fantastik dizilerden biri. 1993 ve 2018 yılları arasında yayınlanan The X-Files dizisnde, FBI ajanı Dana Scully ile Fox Mulder’ın bütün gizli güçlerin çıkardığı zorluklara rağmen, açıklanamayan bir takım olayları araştırması konu ediliyor.

YouTube video

9- Lost in Oz (IMDb 7,6)

Lost in Oz aslında bir çocuk dizi… 2 sezon ve 26 bölümden oluşuyor. 2015’te yayına başlayan Lost in Oz’da 12 yaşındaki Dorothy Gale ile onun sevimli arkadaşı Toto’nun hikayesi anlatılıyor.

YouTube video

3- Aksiyon Türünde 7 En İyi Amazon Dizi Önerisi

En iyi Amazon dizi tavsiyeleri listemizde aksiyon türü de bulunuyor. Yazımızın bu kısmında 7 puan ve üstü olan aksiyon türünde en iyi Amazon dizi önerisi sunacağız…

1- The Boys (IMDb 8,7)

2019 yılında yayına başlayan The Boys dizisi 3 sezon ve 24 bölümden oluşuyor. Aksiyon türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki The Boys dizisi süper kahramanların, süper güçlerini ve ünlülüklerini kötülük için kullandığı bir evrende geçiyor.

YouTube video

2- Invincible (IMDb 8,7)

En iyi aksiyon dizisi örneklerinden biri de Invincible dizisi. 2021’de yayına başlayan dizi 1 sezon ve 8 bölümden oluşuyor. En iyi Amazon dizi tavsiyelerinden biri olan Invincible dizisinde, dünyanın en güçlü süper kahramanın oğlu olan Mark Grayson’ın hikayesi anlatılıyor.

YouTube video

3- The Terminal List / İnfaz Listesi (IMDB 8)

En iyi Amazon dizi tavsiyeleri arasında İnfaz Listesi de yer alıyor. İnfaz Listesi dizisi 2022 yılında yayına başladı ve şimdilik 8 bölümü bulunuyor. İnfaz Listesi dizisinde eski bir donanma subayı olan Reece’nin bazı soruların cevaplarını bulmak için hayatını tehlikeye atmasına odaklanıyor.

YouTube video

4- Hanna (IMDb 7,6)

Hanna 2011’de yayına başlayan bir dizi ve Amazon Prime’da izlenebilecek en iyi Amazon dizi tavsiyeleri listesinde. Hanna dizinde kuzey Finlandiya’nın ormanlarında, suikastçı ve adeta bir ölüm makinası gibi yetiştirilen 16 yaşındaki Hanna’nın yaşamı seyircilere aktarılıyor.

YouTube video

5- The Tick (IMDb 7,4)

The Tick hem aksiyon hem de komedi türünde bir dizi. 2016’da yayına başlayan The Tick 2 sezon ve 22 bölümden oluşuyor. ABD yapımı dizide Valorie Curry, Peter Serafinowicz ve Griffin Newman başrolleri paylaşıyor.

YouTube video

6- The Wheel of Time (IMDb 7,1)

The Wheel of Time de en iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki aksiyon dizilerinden. 2021 yapımı olan dizi 1 sezon ve 8 bölümden oluşuyor. Dizide, kadınların bir araya gelmesiyle oluşan güçlü Aes Sedai topluluğundan biri olan Moiraine’in, insanlığın kaderini tamamen değiştirecek olan yolculuğu anlatılıyor.

YouTube video

7- Reacher (IMDb 7)

Aksiyon türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizde 2022 yapımı Reacher dizisi de yer alıyor. Dizide, emekli bir polis olan Jack Peacher’ın haksız yere tutuklanması ve gerçekleri ortaya çıkarmak için verdiği mücadele seyircilere aktarılıyor.

YouTube video

4- Komedi Türünde 11 En İyi Amazon Dizi Önerisi

Komedi türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizde 11 dizi bulunuyor. İşte, komedi türünde en iyi Amazon dizi tavsiyeleri ve komedi dizi sevenlere özel en iyi Amazon dizi önerisi…

1- Fleabag (IMDb 9,2)

Komedi türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizin ilk sırasında en yüksek puanıyla Fleabag dizisi bulunuyor. 2016 yapımı olan Fleabag 2 sezon ve 12 bölüm. Dizinin konusu ise; 30’lu yaşlarında çalışan bir kadın olan Fleabag’in gündelik yaşamında başına gelen olaylar.

YouTube video

2- The Marvelous Mrs. Maisel (IMDb 8,6)

Komedi drama türünde en iyi Amazon dizi tavsiyeleri arasında The Marvelous Mrs. Maisel d bulunuyor. 2017 yılında yayına başlayan dizi 4 sezon ve 34 bölüm. 1960’lı yıllarda New York City’de yaşayan Maisel’in bir gün hiç bilmediği bir yeteneğini keşfetmesi ve hayatının derinden sarsılışı anlatılıyor.

YouTube video

3- Psych (IMDb 8,4)

Komedinin yanı sıra bir gizem dizisi de olan Psych 2006 yapımı bir dizi ve 8 sezondan oluşuyor. Psych dizinde Shaw, polis bir babanın oğludur. Güçlü hafızası vardır ve analiz yeteneği de çok kuvvetlidir. Tüm bu yetenekleri, çözülmesi oldukça zor suçların aydınlatılması için kullanılacaktır.

YouTube video

4- Mozart in The Jungle (IMDb 8,1)

Mozart in The Jungle 2014 yapımı bir dizi. 4 sezon ve 40 bölümden oluşuyor. Komedi türünde en iyi Amazon dizi tavsiyeleri arasındaki Mozart in The Jungle, Sex, Drugs anda Classic Music adlı kitaptan uyarlama. Dizide, New York’ta profesyonel obuacının yaşadığı hayatın perde arkası anlatılıyor.

YouTube video

5- Modern Love (IMDb 7,9)

2019 dizisi olan Modern Love 2 sezon ve 16 bölüm. Komedi türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki Modern Love dizisinde her bölümde farklı farklı açılardan insan ilişkileri konu ediliyor.

YouTube video

6- Transparent (IMDb 7,8)

2014 dizisi olan Transparent dizisi Los Angeles’da geçiyor. Los Angeles’da yaşayn Mort ve üç yetişkin çocuğu, öğrenecekleri bir gerçekle değişecektir… Transparent dizinde başrolleri Gaby Hoffmann, Judith Light ve Amy Landdecker oynuyor.

YouTube video

7- Catastrophe (IMDb 7,7)

2015-2019 yılları arasında seyircisi ile buluşan Catastrophe dizisi 4 sezondan oluşuyor. Bir durum komedisi olan Catastrophe dizisinde Rob Delaney, Sharon Horgan ve Mark Bonnar başrolleri paylaşıyor.

YouTube video

8- Parks and Recreation (IMDb 7,5)

En iyi Amazon dizi tavsiyeleri arasında 7 sezon, 126 bölümüyle Parks and Recreation dizisi de bulunuyor. 2009’da yayınlanmaya başlayan dizide, gerçekte olmayan Pawnee kasabasında Park ve Bahçeler departmanında çalışan bir bürokratın hayatı ve kasabada yaşananlar anlatılıyor.

YouTube video

9- One Mississippi (IMDb 7,5)

Öne Mississippi 2016’da yayınlanmaya başlayan bir dizi. Kara mizah kategorisindeki bu dizide annesini kaybeden ve bu duruma bir türlü alınamayan Tig’in hayatı anlatılıyor.

YouTube video

10- Wolf Like Me (IMDb 7,3)

Komedi drama türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizde yer alan Wolf Like Me 2022’de yayınlanmaya başladı ve 6 bölümü bulunuyor. Dizide karısının vefatından sonra kızının geçimini sağlamak adına mücadele veren Gary’nin hayatı anlatılmaktadır.

YouTube video

11- Harlem (IMDb 7,2)

2021’de yayınlanmaya başlayan Harlem dizisinde, üniversite mezuniyeti sonrası dört arkadaş hayallerinin peşinden gitmektedir. Bu kişilerden biri de Tye’dır. Onu farklı kılan ise başarıya ulaşan bir online randevu uygulaması yapmasıdır.

YouTube video

5- Dram Türünde 10 En İyi Amazon Dizi Tavsiyeleri

En çok tercih edilen film türlerinden biri de dram… Amazon Prime’da da pek çok başarılı dram türünde dizi bulunuyor. İşte, dram türünde 7 puan ve üstü en iyi Amazon dizi tavsiyeleri listemiz…

1- This is Us (IMDb 8,7)

This is Us dram türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizin ilk sırasında. 2016 yapımı olan bu dizi 6 sezon ve 106 bölümden oluşuyor. Dizinin konusu ise Pearson ailesinin on yıllar sürecek hikayesi…

2- House M.D (IMDb 8,7)

House M.D medikal dram türünde bir dizi ve 8 sezondan oluşuyor. 2014 yılında yayınlanmaya başlayan dizide Dr. Gregory House oldukça ukala, yaratıcı, kendini beğenmiş aynı zamanda tembel bir doktordur. Ancak onu farklı kılan mesleğindeki yetenekleridir.

3- Bosch (IMDb 8,5)

Bosch 2014 yılıında yayınlanmaya başlayan, toplamda 7 sezon 68 bölümden oluşan bir dizidir. Dram türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizdeki Bosch dizisinde Harry Bosch bir cinayet masası dedektifidir. Bir çocuk cinayetinin araştırılması sırasında Bosch, bir seri katili haksız yere öldürek suçuyla mahkemede yargılanır.

4- September Mornings / Eylül Sabahları (IMDb 7,3)

September Morning de dram türünde en iyi Amazon dizi önerisi listemizde. 2021 yılında yayına başlayan dizi 2 sezondan oluşuyor. Eylül Sabahları dizisi konusu ise; trans bir kadının, eskieşinden bir çocuğu olduğunu öğrenmesiyle birlikte değişen hayatı…

5- The Wilds (IMDb 7,3)

En iyi Amazon dizi tavsiyeleri listemizin dram türündeki bir dizisi de The Wilds. 2020’de yayınlanan dizinin 2 sezonu ve 18 bölümü bulunuyor. The Wilds dizisi konusu ise; farklı hayatlar yaşayan dört genç kızın, bir uçak kazası sonrasında ıssız bir adaya düşüp mahsur kalması ve hayatta kalmak için mücadele vermeleri…

6- The Romanoffs (IMDb 7)

The Romanoffs 2018’de yayına giren 1 sezonluk bir dizi. The Romanoffs dizisi konusu da bir hayli ilgi çekici. Bolşeviklerin iktidar olduğu dönemlerde, Rusya’nın yönetimini elinde bulunduran son hanedan Romanov Ailesi’nin torunu olduğunu iddia eden bir grup insanın hayatı The Romanoffs dizisinde izleyicilere aktarılıyor.

6- Gerilim Türünde En İyi Amazon Prime Dizi Tavsiyeleri

Gerilim türü her ne kadar korku ve aksiyon filmlerinin içinde de karşımıza sıkça çıksa da özellikle gerilim dizileri olarak bilinen diziler de mevcut. İşte, en iyi Amazon dizi önerisi listemizde bulunan 7 puan ve üstü gerilim dizileri…

1- Jack Ryan (IMDb 8,2)

Gerilim türünde en iyi Amazon dizi tavsiyeleri listemizin ilk sırasında Jack Ryan bulunuyor. 2018’de yayınlanmaya başlayan dizi 3 sezon ve 16 bölümden oluşuyor. Dizide Jack Rayn bir CIA analisti ve içine atıldığı tehlikeli bir görev konu ediliyor.

YouTube video

2- The Night Manager (IMDb 8)

2016 yapımı olan The Night Manager dizisi 1 sezon ve 6 bölüm. Bir İngiliz dizisi olan The Night Manager’da, İngiliz askeri olan Jonathan Pine’nin otelde çalışmaya başlaması ve burada Arap asıllı Fransız olan Sophie ile yollarının kesişmesinin ardından yaşananlar anlatılıyor.

3- The Devil’s Hour (IMDb 7,7)

The Devil’s Hour da en iyi Amazon dizi tavsiyeleri listemizde bulunuyor. 2022 yapımı olan bu gerilim dizisi henüz 1 sezon ve 6 bölüm. Dizide, yaşamı boyunca kötü rüyalarla boğuşan Lucy’nin hikayesi izleyicilere aktarılıyor.

4- Homecoming (IMDb 7,4)

Homecoming gerilim ve dram türünde bir dizi. 2 sezon, 17 bölümden oluşan dizi 2018 yapımı. Homecoming dizinde devletin gizli bir tesisinde çalışmakta olan insanların hayatı ile tesiste yaşananlar anlatılıyor.

5- Them (IMDb 7,4)

Them dizisi de en iyi Amazon dizi önerisi listemizde bulunuyor. 2021 dizisi olan Them gerlim ve dram türünde. 1 sezonunda 10 bölüm olan Them dizisi konusu ise; 1950’lerde genel olarak beyazların yaşadığı Los Angeles’taki bir mahalleye taşınan siyahi bir ailenin yaşamı… Yıllar boyunca güzel bir evde yaşam sürme hayali kuran bu aile, hayallerini gerçekleştirecek ancak beklemedikleri durumlarla karşılaşacaktır.

Suç Türünde Amazon Prime’da Hangi Dizi İzlenmeli?

En iyi Amazon dizi önerisi listemiz yalnızca kategorilere ayırdığımız aksiyon, fantastik, dram, komedi, bilimkurgu türleri ile sınırlı değil. Suç türünde en iyi Amazon dizi tavsiyeleri şunlardır:

  1. Sneaky Pete (IMDb 8,1)
  2. Informer (IMD b7,8)
  3. Hunters (IMDb 7,2)
  4. ZeroZeroZero (IMDb 4,5)
En İyi 51 Amazon Dizi Önerisi | En İyi Amazon Dizi Tavsiyeleri

Amazon Prime En İyi Filmler Nelerdir? Amazon Prime Hangi Dizi ve Filmler Var?

Amazon Prime en iyi filmler ve diziler bakımından oldukça zengin. Dolayısı ile her türden pek çok dizi ve film için Amazon Prime üyeliği alabilirsiniz. Peki, Amazon Prime en iyi filmler nelerdir? Amazon Prime hangi dizi ve filmler var? İşte cevapları…

a- Amazon Prime En İyi Diziler Nelerdir?

Yazımızın genelinde en iyi Amazon dizi önerisi listemizi kategorilere ayırarak tek tek açıkladık. Ancak genel olarak 7 puan ve üstü dizilere yer verdik. Diğer kategorilerde ve 7 puan altında olup en beğenilen Amazon Prime dizileri ise şunlar:

  • Paper Girls – Bilimkurgu/IMDb 6,9
  • Lore –  Bilimkurgu/IMDb 6,6
  • Solos – Bilimkurgu/IMDb 5,9
  • Fairfax – Komedi/IMDb 5,3
  • I Know What You Did Last Summer – Dram/IMDb 5,3
  • Goliath – Dram/IMDb 6,8
  • Panic – Dram/IMDb 6,5
  • Lorena – Belgesel/IMDb 7,3
  • The Undergrand Railroad – Tarihi kurgu/IMDb 7,4
  • Lularich – Belgesel/INDb 7,5

b- Amazon Prime En İyi Filmler Nelerdir?

En İyi Amazon dizi tavsiyeleri nelerdik açıkladık. Peki ya en iyi Amazon Prime filmleri? Aşağıda IMDb puanına göre 7 puan ve üstü, en yüksekten başlayarak bazı en iyi Amazon Prime filmleri sıralanmıştır:

  • Shershaah (IMDb 8,4)
  • The Revenant (IMDb 8)
  • On Üç Yaşam (IMDb 7,8)
  • Sound of Metal (IMDb 7,8)
  • Good Night Oppy (IMDb 7,7)
  • 1917 (IMDb 7,3)
  • FIR (IMDb 7)
En İyi 51 Amazon Dizi Önerisi | En İyi Amazon Dizi Tavsiyeleri

En İyi Amazon Prime Dizileri 2022

2022 yılında seyircisi ile buluşan en iyi Amazon Prime dizileri 2022 listesi şu şekildedir:

  • The Perpheral
  • Outer Range
  • Night Sky
  • Paper Girls
  • The Terminal/İnfaz Listesi
  • Reacher
  • Wolf Like Me
  • The Devil’s Hour

Amazon Dizi Kaç TL?

Amazon Prime’da dizi ve film izlemek isteyenlerin Amazon Prime üyeliği olması gerekiyor. Ücretsiz deneme süresinin ardından Amazon Prime aylık ücreti 7,90 TL.

İlginizi Çekebilir: 36 Başlıkta En İyi Netflix Film Önerileri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!