ankara-kizilay-meydani

Ankara Kızılay Meydanı Özel Yurt Fiyatları | Ankara Yurt Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Kızılay meydanı, Türkiye’nin başkentinin merkezi olmaktadır. Üniversite olarak bu ili tercih eden öğrenciler; Kızılay’da eğitim hayatları boyunca kalacakları en iyi özel yurt ve fiyatları konusunda araştırma yapmaktadır. İşte, özel yurt fiyatları hakkındaki detaylar!

Ankara Kızılay meydanı konum itibariyle önemlidir. Çünkü merkezi bir nokta olan Ankara Kızılay AVM, kafe, restoran ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilen alanlara sahiptir. Tüm bu sebeplerden dolayı öğrenciler için oldukça caziptir. Peki, Ankara Kızılay meydanı yakınında bulunan özel yurtların fiyatları nasıldır? Genel itibarıyla fiyatlar yurt imkânları ve oda kontenjanına göre değişiklik göstermektedir.

Ankara Özel Yurt Fiyatları | Ankara Kızılay Meydanı En İyi Yurt Hangisi?

ankara-kizilay-meydani

Ankara Kızılay meydanı gezilecek yerler oldukça fazladır. Bunun yanında Kızılay; bölgede bulunan üniversitelerin bazılarına yürüyüş mesafesindedir. Bazılarına ise de bu bölgeden metro ile ulaşım sağlanır.

Bölgede yer alan özel yurtlar arasında faaliyet gösteren İdeal Yurtları, hem konumu hem de imkânlarıyla beğenilen bir firma olmaktadır. Özellikle yurt tavsiyeleri listelerinde ilk sıralarda yer alır.

Çoğu öğrenci kendilerine uygun bir yurt bulabilmek için detaylı bir araştırma gerçekleştirmektedir. Yapılan araştırmalar sonucunda Ankara en pahalı yurt hangisi öğrenilebilir. Bu noktada Ankara yurt tavsiyesi olarak önerilen yurtlar; öğrencilerin yurt seçimi konusunda rehber olacaktır. Bununla birlikte özel kız ve erkek yurtlarına dair fiyatlar nedir? Açıklanacak olursa;

1 – Ankara Kız Öğrenci Yurtları

Ankara kız yurtları arayışında olan kişiler için en önemli nokta, tercih edilen yurdun fiyatının sunulan imkânları karşılamasıdır. Böylelikle yanlış bir yurt seçimi yapılmamış olur. Ankara Kızılay meydanı konumunda üniversite ve fakültelere yakın mesafede bulunan özel yurtlar mevcuttur. Bu yurtlar arasından en güzel tercihin yapılması önemlidir.

Özel kız yurtlarının fiyatları bazı noktalara göre değişiklik gösterebilir. Yurt ayrıcalıkları, binanın durumu, konumu ve gelişmiş hizmet anlayışına sahip olunması gibi kriterler; Ankara tek kişilik yurt fiyatları ve diğer oda seçeneklerine dair fiyatlarda belirleyici olmaktadır.

2 – Ankara Kızılay Meydanı | Ankara Erkek Öğrenci Yurtları

Ankara Kızılay meydanı bölgesinde çok sayıda erkek öğrenci yurdu bulunmaktadır. Bu yurtlar arasında en doğru seçimi gerçekleştirilebilmesi için; detaylı bir araştırma yapılması gerekir. Ankara erkek yurtları fiyatları ile ilgili net bilgiler için; yurtların iletişim numaralarını kullanarak bilgi alınmalıdır.

Ankara erkek yurdu Kızılay meydanına yakın olması, erkek öğrenciler için bir avantaj olmaktadır. Çünkü Ankara Kızılay’da yapılacak şeyler oldukça fazladır ve bu durumsa; erkek öğrencilerin bu bölgeye yakın konumdaki yurtları tercih etmesini sağlar.

Kızılay’da diğer odalara nazaran tek kişilik yurt fiyatları Ankara geneline göre bir tık fazla olabilmektedir. Çünkü yurtlar konum avantajına sahiptir. Bu noktada Ankara özel yurt erkek tek kişilik ve diğer odaların fiyatlarını etkileyen faktörler, şu şekildedir;

  • Yurdun konumu
  • Oda kontenjanı
  • Yurdun okula olan uzaklığı
  • Bina yaşı
  • Sunulan ayrıcalıklı yurt hizmetleri

ankara-kizilay-meydani

Ankara Yurtları Arasında Kalitesiyle Ön Plana Çıkan İdeal Yurtları İle Tanışın!

İdeal Yurtları şubesi Ankara Kızılay meydanı konumuna çok yakın bir mesafede yer almaktadır. Kalitesini her zaman bir adım öteye taşımayı amaçlayan firma; hem öğrencilerin içerisinde rahatlıkla yaşayabileceği bir yurt binası hem de velilerinde memnun kaldığı bir yurt hizmeti sunar.

Özel yurtlar yönetmeliğine uygun bir hizmet yürütülür. Ayrıca yurtta kurumsal alanda belli bir yeterliliğe sahip idari personeller çalışmaktadır. Böylelikle öğrenci memnuniyeti en üst düzeyde sağlanır. Peki, gelişmiş yurt hizmeti anlayışına sahip İdeal Yurtları ile tanışmaya ne dersiniz?

Editörün Önerisi : Özel Yurt Giriş Çıkış Saatleri Nelerdir

1 – Ankara Özel Yurt Fiyatları Bakımından En Uygun Fiyat Garantisi

Ankara yurt fiyatları arasında ihtiyaçlara en uygun seçeneği sunan İdeal Yurtları; ödeme konusunda da kolaylık sunmaktadır. Ankara Kızılay meydanı bölgesine yakın bir konumda şubesi bulunan yurtta; her bütçeye hitap eden fiyat seçenekleri ve fiyatlara dahil olan ayrıcalıklı hizmetler mevcuttur.

İdeal Ankara erkek yurt fiyatları ve kız yurt fiyatları; oda kontenjanı ve binanın konumlandırılmasına göre farklı aralıklarda olabilmektedir. Bu sebepten Ankara özel erkek yurdu fiyatları için; İdeal Yurtları iletişim numaralarından ulaşım sağlanarak bilgi alınmalıdır.

İdeal Yurtları Fiyatlarına Dahil Olan Hizmetler
Açık büfe kahvaltı
Sinema salonu
Ücretsiz internet
24 saat sıcak su
7/24 personel hizmeti
Spor salonu
Ring servis
Kulüp ve sosyal faaliyetler
Çamaşır makinesi ve ütü kullanımı
Hijyenik odalar ve temizlik hizmeti

2 – Düzenlenen Sosyal ve Kültürel Faaliyetler İle Ankara’nın En Aktif Yurdu

ankara-kizilay-meydani
Ankara Kızılay Meydanı

Ankara özel yurtlar arasında İdeal Yurtları, düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetlerle en aktif yurt olma özelliğine sahiptir. Hem Ankara özel erkek yurtları hem de kız yurtlarında birbirinden eğlenceli ve keyifli faaliyetler yapılmaktadır. Açıklanacak olursa;

İdeal Yurtları Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
Tanışma geceleri
Yurtlar arası spor müsabakaları
Moral geceleri
Piknikler
Satranç ve tavla turnuvaları
Mezuniyet geceleri
Tarihi alanlara veya yakın illere düzenlenen geziler
Sinema, tiyatro ve konser gösterileri
İkramlar
Kına geceleri
İdeal kulüplerinin kültür, sanat ve sporla ilgili faaliyetleri

İdeal Kızılay şubesine çok yakın bir noktada Ankara Kızılay meydanı yer alır. Bu noktada yurttan pek çok üniversite ve fakülteye yürüme mesafesinde ulaşabilmek mümkündür. Aynı zamanda metroya da yakın bir noktada olmaktadır.

3 – Aile Sıcaklığı ve Ev Ortamı Sunan Modern Alanlar

Yurtta kalan öğrencilerin kendilerini tıpkı evlerinde gibi hissedebilmeleri için, özenli bir çalışma yürütülmektedir. İdeal Yurtları aile sıcaklığı ve ev ortamı sunan odaları ve modern olarak dizayn edilmiş alanlarıyla; öğrencilerin bir yurttan istediği her şeyi en iyi şekilde sunmaktadır.

Anlayışlı, çözüm odaklı ve öğrencilerin dilinden anlayan İdeal Yurtları personelleri, adaptasyon sürecinde öğrencilerin her zaman yanında olmaktadır. Böylelikle öğrenciler daha çabuk bir şekilde yurt ortamına alışarak kendilerini rahat hissedebilecekleri bir yerde kalabileceklerdir. Ankara Kızılay meydanı bölgesinde yurt arayışında olan kişiler, mutlaka İdeal Yurtları tercih etmelidirler.

4 – Profesyonel Kadrosuyla Yüksek Kalitede Yurt Hizmeti

Her zaman yüksek kalitede ve ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak düzeyde yurt hizmeti sunabilmek için, özverili bir çalışma gerçekleştirilir. İdeal Yurtları profesyonel kadrosuyla, 7/24 öğrenciler ile yakından ilgilenmektedir.

Onların sorunlarını dinleyerek, söz konusu sorunun giderilmesi adına personellerce profesyonel bir hizmet yürütülür. Ankara Kızılay meydanı konumunda yurt kapsamında kaliteli bir hizmet için, İdeal Yurtları doğru adres olacaktır.

5 – Öğrenci ve Velilerin Memnuniyetine Odaklı Bir Hizmet

İdeal şubesi, Kızılay meydanına yakın bir noktada da hizmet yürütür. Yurt personellerince verilen bütün hizmetler öğrenci ve velilerin memnuniyeti odaklı gerçekleştirilmektedir. Bu noktada öğrenci ve velilerin şikâyet ve istekleri doğrultusunda bir hizmet anlayışına sahip olunmaktadır. Böylelikle memnuniyetin üst noktalara çıkarılması sağlanır.

6 – En Üst Düzeyde Yurt Güvenliği

Yurtta kalan öğrencilerin güvenli hissedebilmesi ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmesi için; Ankara Kızılay meydanı bölgesinde İdeal Yurtları tercih edilebilir. Hem giriş ve çıkışlar hem de çevredeki alanlar kameralı sistemler ile izlenmektedir. Ayrıca yurt, özel bir güvenlik şirketi ile anlaşmıştır. Böylelikle gece ve gündüz, yurt içinde ve yurt bahçesinde güven ile yaşayabilme imkânı elde edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!