avatar 2 the way of water

Avatar 2 The Way of Water Aralık Ayında Vizyona Giriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandora’nın mavi ve uzun yaratıkları Avatar 2 The Way of Water ile beyaz perdede izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 13 sonra yeniden vizyona girecek olan Avatar’ın konusu bu defa net bir hikayeye dayanmıyor. Avatar 2’nin konusu bu defa tek bir hikayeye dayanmayacak, izleyicileri hayal dünyasında maceradan maceraya sürükleyecek.

Avatar, Fantastik Bilim Kurgu Dünyasında Çığır Açmıştı

İlk olarak 2099 yılında, James Cameron imzasıyla vizyona giren Avatar, insanlığın hırsları neticesinde çevreyi yok etmesine odaklanmış ve fantastik bilim kurgu dünyasında çığır açmıştı. Fantastik dünyayı muhteşem bir kurguyla aktaran Avatar, başarısını kırdığı gişe rekoruyla da kanıtlamıştı.

YouTube video

Avatar 2 The Way of Water 15 Aralık’ta Vizyona Girecek

İzleyicileri ile buluşmaya hazırlanan Avatar 2 The Way of Water (Suyun Yolu), planlanana göre 15 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek. Yayınlanan ilk tanıtım filminde ise Na’vi Neytiri ve Jake Sully’nin kurduğu Sully ailesinin ön plana çıktığı görülüyor.

avatar 2 the way of water

Avatar 2’nin Net Bir Hikayesi Olmayacak

Avatar 2 The Way of Water’da (Suyun Yolu) net bir hikayeye odaklanılmadığı biliniyor. Bu defa filmde izleyiciler, avatarların gelecekteki fantastik dünyasında kaybolacak.

avatar 2 the way of water

İlk Tanıtım filminden Tüyolar…

İlk filmde olduğu gibi ikinci filmde de Jake Sully karakterini Sam Worthington, Neytiri karakterini de Zoe Saldana canlandıracak. Yayınlanan ilk resmi tanıtım filminde, bazı çatışma sahneleri bulunuyor ve bu da Sully ailesinin mücadeleye devam ettiğine dair ipuçları veriyor.

Özellikle de tanıtım filminde bir sahnede Jake Sully’nin ‘’ Bir tek şeyi biliyorum. Nereye gidersek gidelim bu aile bizim kalemiz’’ sözlerini söylemesi, filmde aile bağlarının vurgulandığını gösteriyor.

avatar 2 the way of water

Avatar 2 The Way of Water’a Yeni Oyuncular Ekleniyor

Avatar 2 Suyun Yolu kadrosuna bu defa yeni oyuncular da ekleniyor. Film yönetmeni James Cameron’ın Titanic filminde de rol alan Vin Diesel ile Kate Winslet’in de kadroya dahil olduğu biliniyor.

Ayrıca Sigourney Weaver Dr. Grace Augustine rolüyle ve Stephen Lang da Albay Miles Quaritch rolüyle Avatar 2 The Way of Water oyuncu kadrosuna dahil oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!