B2B E-Ticaret Yazılımı Nedir ve Ne İşe Yarar?

B2B E-Ticaret Yazılımı Nedir ve Ne İşe Yarar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

B2B e-ticareti, tutarlı, alakalı ve kişiselleştirilmiş bir satın alma deneyimi sağlamakla ilgilidir. İşletmeniz e-ticaret alanında yeni olabilir veya mevcut B2B web mağazanızı yükseltmeniz gerekebilir. Bir B2B e-ticaret yazılımı almak ve kullanmak sizi kısa zamanda başarıya götürecek birkaç parametreden biridir. Peki B2B yazılımı nedir?

B2B E-Ticaret Yazılımı Nedir ve Ne İşe Yarar?

B2B Yazılımı Nedir?

B2B yazılımı orta ölçekli ve kurumsal şirketler için tasarlanmıştır. Bir e-ticaret web sitesi bulutta veya şirket içinde esnek B2B ticaret platformunu kullanarak, müşteri portalı veya toptan satış portalı oluşturabilir ve özelleştirebilir.

Soluto’nun B2B e-ticaret yazılımı;

  • İşinizi bugün otomatikleştiren ve gelecek için zahmetsizce ölçeklenen güvenilir bir platform sağlar.
  • Çevrim içi ve mobil sipariş, çoklu ödeme seçenekleri ve koşulları sağlayarak müşteri deneyimlerini iyileştirebilirsiniz.
  • Bunun yanı sıra ürün kataloglarınızı dijitalleştirerek operasyonel verimliliğinizi de artırmanız mümkündür.

Genel ticareti, geleneksel e-ticareti ve kullandığınız herhangi bir dağıtım modelini destekleyen Soluto’nun B2B e-ticaret yazılımı ile altyapınızı optimize edin. B2B alıcılarını ve satış, pazarlama, BT, destek ve e-ticaret ekiplerinizi daha verimli çalışmalarına yardımcı olan araçlarla donatın.

B2B E-Ticaret Yazılımı Ne İşe Yarar?

İşletmelere satış yapmak, tüketicilere satış yapmaktan çok farklıdır. Bu, B2B çevrim içi alıcısını desteklemek için gereken e-ticaret ve pazar yeri özelliklerinin de çok farklı olduğu anlamına gelir. B2B için amaca yönelik bir e-ticaret yazılımı olan Soluto, kurumsal hesapları yönetme, benzersiz fiyat kitaplarını görüntüleme, alıcıya özel katalogları sergileme, Yapılandırma-Fiyat-Teklifi (CPQ) işlemlerini destekleme gibi birden fazla B2B özellikleri sunar. Daha fazla bilgi için Soluto’nun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

B2B E-Ticaret Yazılımı Nedir ve Ne İşe Yarar?

B2B Yazılımı Avantajları

B2B yazılımı avantajları saymakla bitmez. Ancak en belirgin olan birkaç olumlu faktörden bazıları şunlardır:

Genişletilebilme

Şirketinizin yeni yazılım satın alması, yeni işlevsellik gerektirmesi ve yeni süreçler uygulaması kaçınılmazdır. Bu, genişletilebilir bir çözüm seçmenin kritik olacağı anlamına gelir. Soluto, B2B e-ticaret platformunuzun işletmenizle birlikte büyümesini sağlamak için güçlü apı kapsamı, geniş bir uzantı deposu ve özelleştirmeye hazır bir platform sunar.

Kapsayıcılık ve CRM

Yerleşik CRM ile müşteri katılımını artırabilir ve kurumsal alıcılara daha iyi hizmet verebilirsiniz. Soluto, satış hatlarını düzenlemenize, müşteri tabanını segmentlere ayırmanıza ve birden çok kanalda işletmeniz için pazarlama ve satış projeksiyonlarını belirlemenize yardımcı olur.

B2B E-Ticaret Yazılımı Nedir ve Ne İşe Yarar?

Açık Kaynak Topluluğu

Soluto’nun açık kaynak yaklaşımı ve canlı geliştiriciler ve teknoloji ortakları topluluğu hem bulut hem de şirket içi dağıtım için eksiksiz kod şeffaflığı, daha fazla ürün güvenilirliği ve test edilmiş güvenlik avantajları sunar. Soluto B2B açık kaynaklı yazılımı ölçeklenebilirlik ve güvenlik sağlar.

E-Ticaret ve ERP’yi Senkronize Tutma

Soluto B2B yazılımı ile herhangi bir ERP sistemine bağlanarak tedarik zincirinizi tamamen dijitalleştirebilirsiniz. E-Ticaret mağazanızı iş operasyonlarınızla koordine edebilir ve envanter yönetimini, sipariş yönetimini, fiyatlandırma hesaplamalarını ve nakliye lojistiğini otomatikleştirmek de Soluto ile oldukça basittir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!