Baget Pırlanta Yüzük

Baget Pırlanta Yüzük

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın, değeri yüksek değerli bir metaldir. Altın yüzük modelleri genellikle kadınlar tarafından başkalarına olan sevgisini, şefkatini ve sadakatini göstermek için kullanılır. Nişan yüzüğü veya alyans olarak da kullanılır. Nişan yüzükleri hem erkekler hem de kadınlar için farklı şekil ve tasarımlarda yapılır. Tam da bu noktada baget pırlanta yüzük modelleri harika seçenekler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Baget Pırlanta Yüzük

Günümüz itibariyle piyasada farklı türlerde altın pırlanta yüzükler bulunmaktadır. Bunları tarzınıza ve tercihinize göre seçebilirsiniz.  Yuvarlak kesim pırlanta yüzükler; her zaman popülerdir. Yuvarlak kesim pırlanta, düz dipli mükemmel bir daire şeklinde kesilmiş olandır. Pırlantanın ağırlığı, rengi ve berraklığı, yüzeyinden taşın içine ne kadar uzandığını ölçen derinliği ile belirlenir. Yuvarlak pırlantalar beyaz, sarı, pembe ve mavi-beyaz olmak üzere birçok renkte mevcuttur.

Baget Pırlanta Yüzük

Prenses kesim pırlanta modelleri her zaman talep görmektedir. Bu pırlanta türü oval, armut, kalp ve markiz gibi birçok şekilde bulunur ancak yuvarlak kesim pırlantalar gibi keskin bir kenarı yoktur. Bu nedenle herhangi bir yere çarptığınızda çizme endişesi duymadan her gün takılabilir. https://www.emajewellery.com.tr/baget-pirlanta-yuzuk internet sayfasında bu takıları inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!